- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Bende de vaar cok acaip yaçatı kemikleri açılıyormuş canım.doğuma alıştırıyo kendini vücut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de vaar cok acaip yaçatı kemikleri açılıyormuş canım.doğuma alıştırıyo kendini vücut
Herkes uyudu heralde. Gece vakti oturdum kabak çekirdeği yiyorum.yatmaya korkuyorum artık.dönemiyor ve uyumak değil de sanki eziyet çekiyorum. Belki çok fazla uykum gelir de uyurum.
Cay neden yasakki
Bizim kurumda cok sikinti rapor dr verse kurum almaz
Bi sorum var litchi can sana vazelin iceriginde petrol yok mu?brnm annm de gobusune sur diyo ama bebege zarari olabilir diye dusunuyorum
bu arada hamile oldugumdn beri koku bebegi rahatsiz eder diye oje surmuyorum manikurde yaptirmiyorum esimin eli daha bskimli:)
http://m.n11.com/5-bolge-destekli-pamuklu-hamile-yastigi-emzirme-yastigi-P22663674
Birer tane edinsek mi ne:)
Kendi teklif etti dogumdan sonra vereyim hemen bebisini yanli birakma dedi. .. benim doktorum cok ii cok anlayisli sonradan gittim ama hic pisman deilim cook memnunum![]()
Bölük pörçük uykular, saçmasapan rüyalar, hamileliktem mi yoksa depresyondan mı bilemedim :)
çevremde hamile olan herkesin oğlu olacak, eşim diyor herkesin oğlu benim kızım olacak şansa bak.. Allah akıl fikir versin böyle adamlara.. Olsun,ben kızımı çoookk seviyorum :)nasıl sevmem ki,kuş ağızlı kızım benim
Eki Görüntüle 1303686
simdi de sabirli olmak altin kural. Bir cocukla da. Ama iki olunca daha zor tabin ins sabirli olabilirim. Annelik bu yapma oglum desen sonra pisman oluyorsun her seyi ayrintili dusunuyorsun. Sana da allah kolaylik versin. Iki ya da uc fark yok diyor kimisi. Ben de isterim ucuncu ama esim ister mi sartlar uygun olur mu. Su an 30 u gectim zaten. Hayirlisi. Saglikli hayirli cocuklarimiz olsun hepimizin.kızım 3 yaşında.kızım doğduğunda da oğlum 3 yaşındaydı.kıskançlığımız olmadı bizim.sadece merak vardı.ilgisini çekiyordu.emzirirken anne aybikenin biberonuna bakabilir miyim diyordu.oturtmaya çalışıyordu.ya da bigün kızımın ayakkabılarını almış.kızımın yüzüne koymuş.anne aybike saklandı ddedi.kendince oyunlar yapıyordu.o yüzden hep gözüm üstündeydi.kızım zor bebekti.uykusu çok hafifti.oğlumu hiç üzmicem dedim doğmadan önce ama azarladığım çok oldu ister istemez.aklıma geldikçe üzülüyorum bazen daha sabırlı olamadığım için.kızı güç bela uyutuyodum ayağımda tam o sırada wc si geliyordu.temizliğini yapmak için mecbur kalkıyodum öbürü uyanıyordu.tırlatıyordum.inşallah senin ki kolay bebek olur da sıkıntı olmaz.sadece sabırlı ol.geçiyor ve gidiyor.sabırlı olursa n vicdan azabında olmaz.inan ki şimdi çok güzel kardeş olduklarını görmek
Hehh iste bende panio yaparmiyim diye korkuyorum neler yaptiklarini bilecegim icin:)
Geçen gün biri ayvanın üstüne limon sık Tuzla ye dedi bak bir onu beğendim![]()
Gunaydin. Haftaici haftasonu fark yok ayni saatte uyaniyoruz ne mutlu bize.[/QUOTE
günaydın.aslında tam uyku havası var mersinde
gökgürültüsü yağmur karanlık çocuklarda uyuyor. gömül yatağa yat ama UYKUM AÇILDI Bİ KERE.
tövbe ya,bu adamı boğsam Allah günah yazmaz dimi :)))) kıpır kıpır miniğim kaç saattir,kurban annesi ona,unutturuyor her şeyiTövbe tövbeee![]()
tövbe ya,bu adamı boğsam Allah günah yazmaz dimi :)))) kıpır kıpır miniğim kaç saattir,kurban annesi ona,unutturuyor her şeyi![]()
Kesinlikle cok haklisin hergun farkli bisi takiorum kafama buyutuorum olay ediorum sanirim hamilelik psikolojisiSen şimdi
bunları düşünme dinlen stres yok o zaman ger sey yoluna daha çabuk girer değil mi :)