2015 Şubat Anneleri

Sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum :KK61:bir haftadir yasattiklari sinir stres o kadar derdimi halimi anlatma cabamin sonucu koca bir hic. Meslekcilerin yuzunden birgun bile erken cikamayacagim nalet bi program yine kaderime dusen. O kadar dedim dr kontrollerm sıklascak artik her seferinde sevk almam gerekcek maddi manevi magdur ben olucam.hergun esim goturecegi icin sabah zaten okuldaym ya sadece bigun erken cikis opsiyonu su halimde hakkim degil mi. Yeme icme tuvalet herbisey problemdi bes gun hadi dayan bakalim milletin durumu kiyak bir bahtsz bedevi ben :KK61:

Sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum :KK61:bir haftadir yasattiklari sinir stres o kadar derdimi halimi anlatma cabamin sonucu koca bir hic. Meslekcilerin yuzunden birgun bile erken cikamayacagim nalet bi program yine kaderime dusen. O kadar dedim dr kontrollerm sıklascak artik her seferinde sevk almam gerekcek maddi manevi magdur ben olucam.hergun esim goturecegi icin sabah zaten okuldaym ya sadece bigun erken cikis opsiyonu su halimde hakkim degil mi. Yeme icme tuvalet herbisey problemdi bes gun hadi dayan bakalim milletin durumu kiyak bir bahtsz bedevi ben :KK61:
Noldu canım ben tam anlayamadım nedir sıkıntı

Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
Hemde nasıl yiyorum ki :kk77:

Noldu canım ben tam anlayamadım nedir sıkıntı

Öğretmenm meslek lisesindeyim.meslek hocalarinin bitmek bilmeyen istek ve kaprislerinin sonucu elli kere program degsti benm tum derslermi de şahane biseklde bes gune yaydilar onceden birgun bari ogleden sonra boslugum oluyordu.su halimle o hakkımdan da oldum ona canım sıkkın bi hftadr konus anlat düşün stres yasadgm yetmedi gibi sonuc da alamadm

sabah telefonum bozuldu..esım sohbete benı bıraktı dedım ısım bıttıgınde bırının telınden senı ararım gelırbenı ararsın ok dedı..
ısım bıttı aradım 20 dk ya geliyorum dedım halbukı 5 dklık yol ıyı dedım..geldı aldı benı eve geldımkı benımkı bulaşık yıkıyormuş ben aradığımda yarısını yıkamıs yarısı kalmış..bı yandan sasırdımda ..hanı tmm her ısı yapardı bulaşık yıkamazdı sudan gecırır kenara toplardı..
dedım barı temellı bıtıreydınde bana bır ıs bırakmayaydın..adam ne dese begenırsınız .. sen arayınca panık yaptım sımdı çişi gelmıstır,orda vcyede gırmez ıcı rahat etmez,oglum da çişin sidiğin ıcınde yüzer durur :KK57::KK70:
nasıl elımın kopuğunu yıkayıp yola çıktım bılemedım dedı ..oyle bır kahkaha attımkı çocuk hopladı ıcımde resmen.:rolleyes:
:-)

Öğretmenm meslek lisesindeyim.meslek hocalarinin bitmek bilmeyen istek ve kaprislerinin sonucu elli kere program degsti benm tum derslermi de şahane biseklde bes gune yaydilar onceden birgun bari ogleden sonra boslugum oluyordu.su halimle o hakkımdan da oldum ona canım sıkkın bi hftadr konus anlat düşün stres yasadgm yetmedi gibi sonuc da alamadm
Allah yardımcın olsun bizim iş yerinde de var bu sütü bozuklar ama ben Allah a havale ediyorum kendileride gebe kalır görürler ne çekiyormuş müslümanlar bu ne ya

Oo cok zor o hastalik rabbm sifa versin de bu halde bu halinde niye misafrlge geliyolar ki sana bu insanlar hep mi anlayssz ya
İşte durum belli olduğundan anlayış bekleyemiyorsun. Çocuklarda biz açız dedi eşimde kalktı patates kızartıyor.
Bizim evde çocuk falan olmadığından öyle her daim pratik yemeklik bir şey de bulunmaz

İşte durum belli olduğundan anlayış bekleyemiyorsun. Çocuklarda biz açız dedi eşimde kalktı patates kızartıyor.
Bizim evde çocuk falan olmadığından öyle her daim pratik yemeklik bir şey de bulunmaz
ne degısıkmıs oyle mısafırlıkte gormedım hıç.. sız acıkınca ne yıcenız pekı

benımoglum anasının çişi geldıgınde amnıyo sıvısının ıcınde degıl işte oçişin ıcınde yüzüyor musss:KK57:
ve bunu soyleyen buyuk okullar okumuş gun görmüş babası :KK57:

hangısıne daha cok sasırayımbılemedım:KK57:

Anatomiyi herkes bilemiyor ki. Kendilerininki aynı yerden çıkıyor ya bizi de öyle sandılar demek ;)

Allah yardımcın olsun bizim iş yerinde de var bu sütü bozuklar ama ben Allah a havale ediyorum kendileride gebe kalır görürler ne çekiyormuş müslümanlar bu ne ya

Saol canim ezan saati rabbme havale ediyorum hakkimi da helal etmiyorum adil bi durum olsa hic sorun degl ama herkesn o opsiyonu varken keyifleri yuzunden magdur oluyorsam ben rabbm hesabni sorsun

kadindan beklymzsin tabi de esi hassas olablr gerci o da iki arada bunalmstr kolay degl sifa versn rabbm

Anatomiyi herkes bilemiyor ki. Kendilerininki aynı yerden çıkıyor ya bizi de öyle sandılar demek :KK66:
hyr bırdebılmıs bılmıs demez mı ben bunun unıversıtede egıtımını gordum..psıkolojı cok onemlı yok sole yok bole..ulen okudun mokudun da noldu çişim gelınce kıyametın kopmasına 1 dk kalmış ne yapacağını sasırmış bır canlı halıne burunuyormusun sen ondanhaber ver.. :KK14::KK70:

Konuştun mu canım raporluydun ya belki dönüşünü bekliyorlardır. Üzme kendini ne olur.

yarın gidince olabildiğince sinirli ve agresif davran ve hakkını al

Back
X