2015 Şubat Anneleri

Kırmızıyada al basmaz derler,onun için lohusa taçları genelde kırmızı,ya da eskiden lohusalar için kırmızı yazmalar oyalanırmış... Lohusanın 40 gün mezarı açık olur derler büyükler,hassas dönem ya...

Çok biliyor o büyükler ;)

Günaydın neden uyuyamıyorsun ağrıdan mı? Ben dün örgü örmeye kalktım acısı bugün çıktı. Zaten karpal tünel sendromu var Dr örgü falan örme demişti şimdi kollarım ağrıyo uyuşmuş heryerim. Ağrı işi zor yaw.

yok canım ağrıdan değil; eşimi uyandırıyorum ama o sırada acıktığımı hissedip kalkıp bir şeyler atıştırıyorum. içten içe uykum hala var oluyor ama uykuya dalamıyorum. hamilelikle ilgili değil önceden de böyleydim ancak öğlene doğru 1 saat falan uyuyorum :)
ağrı değil de kaşıntı çok var bende karnım sadece krem de kullanıyorum 4. aydan beri, görünürde çatlak yok ama:110:
dikkat et kendine her şeyin örgüsü de var şimdi... ben de tığla her şeyi yaparım ama şişle örgüden anlamıyorum :KK51:

Bende kaç saattir kalmışım,kahvaltımı yapmışım iş zamanı gelmiş geldi uyku bastırdı.

Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.

ben büyük balıkları yiyorum küçükte yerimde evde üşeniyorum kızartmaya, büyükleri balıkçı hazırlıyor fırıncı da pişiriyor eşim de alıp getiriyor bende bi salata yapıyorum çok güzel oluyor hazır her pazar balık günümüz : )

Kan uyuşmazlığından konu açılmış. Benimle kızım arasındada kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Eşim AB ben 0+ oyüzden uyuşmazlık oluyomuş anne bebek arasında. Bizimkinin sarılığı o yüzdenmiş.
Bu arada bu şeker diyeti beni aç bırakıyo resmen:KK43: açlık 83 çıktı bugün, 1. Saat tokluk 209:KK43: bişeyde yemiyorum diyete uyuyorum. Perşembeden belli 2 kg vermişim. Eşimde fazla abartıyosun bu diyet işini diyo, hamile kadına bu kadar sıkı diyet olmaz diyo. Tatlı yeme, hamur yeme dikkat et. Sürekli brokoli, karnıbahar olmaz diyo:KK43: bu perşembe gitcm kontrole. O zmna kadar desiğini yapiimde sonra kendim dikkat ederim dedim.

Canım normal değil bu değer. Hem de bizim hiç aç kalmamamız lazım. Benim diyetisyenim açlık hissedersen, yemekten sonra uykun gelirse beni hemen ara o öğününü tekrar düzenleriz demişti. Öğle yemeklerinden sonra uykum geliyodu, konuştuk kadınla çorba ekledi. Bizim aç kalmamamız lazım. Mutlaka ara diyetisyenini.

Gunaydin arkadaşlar
Dünya kadar isim var ama su saatte kalkmama rağmen de acayip kiriklik ve yorgunluk hissediyorum..
Totoyu devirip hic kipirdatmayasim var..
:KK51:bugun bari su randevu isini halledebilsekte dr a gitsem hic degilse az moral olur yaaa..:KK51:

günaydın hatunlar,

bu gece çok güzel uyudum sabah zorla kalktım, şimdi bi yatak olsa da yatsam akıyor gözlerimden uyku , esnemekten ağzım esneyecek , akşam olsa da gitsem yatsam

Benim fix bir tarifim var bayatlamiyor 1 hafta hem yunusaklik hem lezzet garantili :KK66:

nsl ? bana da yazsana eşim hep senin puaçan ertesi güne bayatlıyor diyor aslında bence bayatlamıyor ama istediği ne anlamadım , esoba da bi tarif vermişti daha deneyemedim elim değmedi

Bende kaç saattir kalmışım,kahvaltımı yapmışım iş zamanı gelmiş geldi uyku bastırdı.

Öyle olur zaten. En olmadık zamanda uykusu gelir insanın. Keşke azıcık uyuyuversen. Ben de gece doğru düzgün uyuyamadım bugün de dersim var bakalım derste uyku bastırmasa bari ;)

ben büyük balıkları yiyorum küçükte yerimde evde üşeniyorum kızartmaya, büyükleri balıkçı hazırlıyor fırıncı da pişiriyor eşim de alıp getiriyor bende bi salata yapıyorum çok güzel oluyor hazır her pazar balık günümüz : )

Büyük balıkları tek tek fırın torbasına koyup pişiriyorum tavsiye ederim ;)

37 bi geleydi de izin başlayaydı ya çok yordu bu hayat beni

okula giderkenki yaz tatilleri dışında 18 yaşından beri evde durduğum 15 günü geçmedi o da bayram tatillerinin 9 gün olduğu zamanlar , hayatımda ilk kez doğum izinde bu kadar evde duracam çok sabırsızım iple çekiyorum valla

Büyük balıkları tek tek fırın torbasına koyup pişiriyorum tavsiye ederim :KK66:

yok ben her türlüsünü yerimde diğeri işime daha çok geliyor balıkçı temizliyor hazırlıyor güzel oluyor evde uğraşmayı göze alabilirsem hamsi yaparım : )))

yok ben her türlüsünü yerimde diğeri işime daha çok geliyor balıkçı temizliyor hazırlıyor güzel oluyor evde uğraşmayı göze alabilirsem hamsi yaparım : )))
Aman evde hamsi uzak olsun. Ben sadece yedim ama hala kokusu duruyor mutfagin heryerini cifledim belim agridi. Tamam cok faydali ama kokusuna dayanamiyorum gidip disarda yersem yerim eve de sokmam

Back
X