2015 Şubat Anneleri

Değişik bişey cips kalındığında. Hatta pişirmeden cips gibi bile yiyebiliyorsun. Beyaz renkli.
suya atınca erıyor mu_? sankı tv de görmüştüm.
tarhana çorbası da kalorisi en yüksek çorbalardan sanırım.
ben de maşallah çok dikkat ederim kaloriye.

suya atınca erıyor mu_? sankı tv de görmüştüm.
tarhana çorbası da kalorisi en yüksek çorbalardan sanırım.
ben de maşallah çok dikkat ederim kaloriye.

Sıcak suda dağılıyor. Kalorisinden ne olacak içinde yoğurt un bugday kekik pul biber var.

Evet antalyalıyım ama erzurum dayım ve hiç akrabam yok burda. . Eşim erzincan lı Allah tan arada kaçıyoruz oraya
hııı. Antalyadan erzuruma gıtmek zor olsa gerek. kar kıyamet çekılmez orası.
eşinde hemşeri sayılır. bende gumushanelıyım ama erzıncana daha yakınız yarım saat falan.
erzincanı çok severım.

az kaldı dayan biraz diyecem de izne cıktıgın zamanda zaten ıstesende rahat yatamaycaksın. artık bızım ıcın yatmak,uyumak, dinlenmek ikinci bahara kaldı. şimdi akşamdan yatabıldıgımız kadar yatalım.

çıkabilsemde erken çıksam, gece her dönemede uyandığım için kalitesi kalmadı uykumun , eskidende 1 saat eksik uyusam etkilenirdim zaten karnım şişince rahat edemiyorum hep tedirgin yatmaktan, başım hala ağrıyor ya

çıkabilsemde erken çıksam, gece her dönemede uyandığım için kalitesi kalmadı uykumun , eskidende 1 saat eksik uyusam etkilenirdim zaten karnım şişince rahat edemiyorum hep tedirgin yatmaktan, başım hala ağrıyor ya
rapor falan alma durumun yok mu?

ya bu Aliexpress de ne kadar güzel şeyler varmış . bayıldım hepsine.
birisi alışveriş yapmıştı ama kımdı acaba?

Chicco yu beğenmedin mi? Onu da öneriyorlardı da. Yakından gidip bakmadım ben daha.
Chicco bana pahalı geldi canım. En uygunu en kalitelisi arayışındayım. Eşimi zora sokamıyorum. Çoğunuz çalışıyorsunuz bilirsiniz eşim özelleştirme mağduru 4/c li. Maşımız düştü kadromuz elimizden alındı. Çok üzülüyo bocalıyo ben de ona uygun bişiler sunuyorum hep. Bu konudada bize dua edin baştakiler insafa gelsinde kendi emekleriyle kazanıp ellerinden alınan kadroları geri verilsin..

Bitkisel temizlik malzemelerin geldi kizlar.

Eklentiler

• IMG-20141118-WA0000.webp
    IMG-20141118-WA0000.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 96
yemek yedikten 1 saat sonraki kan şekerim 159 çıktı. normal mi sizce? ilk kez ölçüm yapıyorum. ben şeker yüklemesi yaptırmadığım için dr ara sıra açlık tokluk şekerini ölç demişti. babamın ev tipi şeker ölçüm cihazını aldım onu kullanıyorum . bir saat sonra tekrar mı ölçsem?
Canım benim dr 140 altında olması gerekiyor dedi.
sabah sabah roka tere nane ne yaaa.
bu nasıl liste.
o kadar diyet yaptım, diyetisyene gittim böyle ağır liste görmedim.
Allah aşkına doyuracak tek lokma yok. ara öğün ayran. ayran ne yapacak insana. sen bunla dal gibi olursun.
Hiç sorma canım, perşembeden belli 2,5 kg verdim:( cuma kontrole çağırdı. Ben dikkat ederim diycem, hiç değilse çorba verseydi:( tarhanayada bayılırım ama yasak bu hafta. Devam etmicem zaten diyetisyene kendim dikkat etcem, yoksa kötü oluyorum.

Ay bu aradığım şey :D Fiyatı da uygunmuş alayım ya. Şimdi 85 giyiyom ben bunda s-m-l var galiba hangi bedeni alsam? Sen ne aldın?
ben m bedenını aldım tastamam geldı 75 takıyorum normalde..L beden ıyı gelır bence sana..esıme soyledım kalırsa gelirken 1 tane daha alıcak..cok begendım emzırırken süper olucak.. ;)

Canım benim dr 140 altında olması gerekiyor dedi.

Hiç sorma canım, perşembeden belli 2,5 kg verdim:KK43: cuma kontrole çağırdı. Ben dikkat ederim diycem, hiç değilse çorba verseydi:KK43: tarhanayada bayılırım ama yasak bu hafta. Devam etmicem zaten diyetisyene kendim dikkat etcem, yoksa kötü oluyorum.
eti sütü peyniri bile sınırlamış anlamadım ben yani.salatalık domates yesen ne olacak. şekere etki etmeyen bir sürü yiyecek var. sankı seni zayıflatmaya çalışıyor.

Back
X