2015 Şubat Anneleri

Aman cnm ona bakarsan aç kalırsın o kadar kasma bebiş beslenecek daha bence şekeri azalt karbonhidratı az kullan yeter
r
yok kiz bebise bisey olmaz , olan bana olur seker hastasi olursam al basina puskullu bela
yine ben çekerim ceremssini, o alacagini aliyodur kanimdan falan bi yerlerden
bugunde 66 geldim,yemiyorum diyorum ama yinede yiyorum demikki yoksa 10 kg nerden gelcek, bunun 1 i bebek 2 si su olsa al sana 7 kg fazladan : )

valla spor da yapsam ben kilo veremiyorum : (
ip atlamaya karar vermiştim o sıra hamile kaldım. Allah da benim kilo vermemi istemiyor sanırım : )
martda topluca karatay yapalim , bide bebekle yuruyuse çikariz olmadi evde hoplayip ziplariz bak nasil zayifliyorsun, ama miziklicilik yok yasak olanlar yenmeyecek cissss : )

ersağın fazla kullanıcı yorumu yok ama bazıları kötü yazmış ya , şimdi bi arkadaşımda böbchen çok iyi dedi , bi de ona bakmalı , Litchi Litchi nerdesin ? : )))

bilmiyorum isteğinize uyar mı ama ben kanz ın kz4007 modelini aldım(lacivert-gri rengini). öylesine bakmaya diye girdim mağazaya alıp çıktım maks 600 bütçe ayırmıştım araba için 450 ye aldık...
tek elle katlanabiliyor, çift yönlü kullanılıyor, içi de bebek için rahat taşıma koltuğu da puset kısmı da...
Araştırıp bakayım değerlendircem bu modelide canım. Çok teşekkür ederim

kızlar , komşum kendi bebeği için ersağ bitkisel şampuan almış, daha kullanmadım memnun kalırsam sana da söylerim ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldım güzel bir marka dedi , çevremde bi iki kişi daha güzel o marka dediler sizin bilginiz var mı hiç duydunuz mu bu markayı, ben çok bilmiyorumda bu bitkisel ürün markalarını
Ben ütü spreyiyle diş macununu aldım ama memnun kalmadım ersağdan. Başka bişeyini kullanmadım. Amway ın nerdeyse bütün temizlik ürünlerini kullandım. Hepsi birbirinden harika. Onuda kredi kartını kapattık diye alamıyorum artık.

Ben ütü spreyiyle diş macununu aldım ama memnun kalmadım ersağdan. Başka bişeyini kullanmadım. Amway ın nerdeyse bütün temizlik ürünlerini kullandım. Hepsi birbirinden harika. Onuda kredi kartını kapattık diye alamıyorum artık.

bübchen varmış , kasım ayında e bebekte indirimdeymiş, kullanıcı yorumu bulamadım ama bi arkadaşımın yengesi doktor (üniversite de ama branşını hatırlamıyorum) neyse o da doğum yaptı bübchen önerdi , olmazsa akşam e bebeğe gidip alsam mı , kartın gününü mü beklesem , pişik kremi de indirimde :KK28:

evet nette de kullananlardan olumsuz yorumlar çok , baktım da , vazgeçtim ondan , caydım : ))

Çamaşır suyunu biliodum da cifi bilmiodum aaaa sasirdim cnm saol ya bende elimden dusurmem cifi o cesmeler hemen leke leke oluo suyun kirecinden.. yapmicam artik tutcam kendimi yaa herkes hakli aramis anneme demis falan sabah sabah bi tur azae isittim annem ölümü gor dedi en son :KK43: agrilarimda gecti gibi ama hala hafiften var herkeste varmi acaba normalmi bilmiorm :KK43:

selam kızlar
bende temizlikte çamaşır suyu çif kullanıyorum ne zararı varmış anlamadım merak ettim?

cnm paxartesi dojtora gidecektin idrar yolların için ne yaptın ilaç kullanmaya başlattı mı doktor?

yok ilaçlarını kullanmaya devam et dedi tekrar bakarız dedi. zaten antibiyotik kullanıyordum bugün 5. günüm antibiyotikte birde suyu çok ama çok içiyorum. şimdilik bir sıkıntım yok idrarımda açık renk ve acıma yanma yok hafif hafif kaşıntım var ama o da baya azaldı sayılır. artık 2 hafta sonra doktora gidicem o zaman geçip geçmediği belli olacak ha birde ilişki yasak dedi. zaten bırakmıştık artık ilişkiyi ama bu durumlarda ilişki baya ilerletiyormuş aklınızda bulunsun.

Ben
kızlar , komşum kendi bebeği için ersağ bitkisel şampuan almış, daha kullanmadım memnun kalırsam sana da söylerim ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldım güzel bir marka dedi , çevremde bi iki kişi daha güzel o marka dediler sizin bilginiz var mı hiç duydunuz mu bu markayı, ben çok bilmiyorumda bu bitkisel ürün markalarını
duysum ama kullanmadım

bübchen varmış , kasım ayında e bebekte indirimdeymiş, kullanıcı yorumu bulamadım ama bi arkadaşımın yengesi doktor (üniversite de ama branşını hatırlamıyorum) neyse o da doğum yaptı bübchen önerdi , olmazsa akşam e bebeğe gidip alsam mı , kartın gününü mü beklesem , pişik kremi de indirimde :KK28:
O bitkiselmiymiş ? Nbilmiyordum, ama bi çok sitede en iyisinin o olduğunu okudum. Set halimde indirimdeydi sanırım ya ebebekte yada aşkım mağazasında. Hafta sonu gördüm.

Back
X