2015 Şubat Anneleri

Süpeeeer :KK66: kullandıkça bizi de bilgilendirir misin canım?

Kullandim yikadi bitirdi ve memnunum simdilik. Kokusunu da beğendim canim. Kiyafet değilde İslak mendil yerine evdeki penye kumaslari kesmistim (4-5 ay onlari kullanip sonra islak mendile gececegim pisik olmaması icin) onları yikadim. Kıyafetlerde yarina :)

Bi aksilik olmazsa biz de bu haftasonu adanaya gecelim istiyoruz alışveriş icin.burda cok gönlüme göre mağaza alternatifi yok cok eksigimiz yok gerci de cikaralim artk aradan biseyler hazır olsun dedik. Hurclari indirip bakicaz ablamzdan sakladgmz cicilerin durumuna da ona göre bi liste yaparm artk

Bi aksilik olmazsa biz de bu haftasonu adanaya gecelim istiyoruz alışveriş icin.burda cok gönlüme göre mağaza alternatifi yok cok eksigimiz yok gerci de cikaralim artk aradan biseyler hazır olsun dedik. Hurclari indirip bakicaz ablamzdan sakladgmz cicilerin durumuna da ona göre bi liste yaparm artk

Real e gidip her türlü eksik giderilebilir sanki ;) yoksa şehrin içine mi gidiceksiniz? Hayat suyun şekerpınarı suyunu da için bol bol çoook lezzetli. Kolcuoğluna da gidin :)

Dün gece benim Pıtırcık pek bir sessizdi takılmiyorum bu gebelikte ama dun korkmadim değil herhalde anasi uyumuyorken o derin uykular icindeydi ki okulda tüm gün tepisti durdu da icin rahat etti bari :)

Birkac zamandir bacaklarimds corap izi keskin bi hat olusturuyor gibiydi odem mi degil mi anlayamadım ama bugun emin oldum ki sisiyor biraz odem var gibi çorabn lastgi cok sıkı olmamasna rağmen alt kisimla ust kisim kum saati gibi olmustu bariz sisti. Napmak lazim ödeme tavsiyeniz var mi

Real e gidip her türlü eksik giderilebilir sanki :KK66: yoksa şehrin içine mi gidiceksiniz? Hayat suyun şekerpınarı suyunu da için bol bol çoook lezzetli. Kolcuoğluna da gidin :)

Reale gidicem orda ebebek var büyük kismi ordan hallederim gibi optimum da iyi adanada cocuk icin oraya da ugrarz. Sehir icinde pek bilmiyorum aslinda lohusa gecelik pjama icin onerilen biyer olursa ugramaya calisirdim. Oraya gidip kebap yemeden dönülmez tabi;)
Gerci en son gidismzde selin icinde kalmistik aracimizla cok kotu bigun gecrmistk buyuk tehlike atlatmstik cocuk olunca insan iki kat korkuyor öyle durumda bayadr gidesim gelmiyordu ama bu alisvers isini istanbula birakirsam gecikcekmism gibi hissediyorum acikcasi ;)

Real e gidip her türlü eksik giderilebilir sanki :KK66: yoksa şehrin içine mi gidiceksiniz? Hayat suyun şekerpınarı suyunu da için bol bol çoook lezzetli. Kolcuoğluna da gidin :)

kolcuoğlunun adı var, adanayı biliyorsanız mıdık tarafına gidin derim :)

Canım söylediğin yerler bana çok uzak. Taksiyle oraya gelsem geri dönsem zaten yüz yüzelli lira yazar. Eşim çok yoğun o da getiremez. Oradaki indirimleri taksiyeye veririm. Ben yine yakın biryerlere bakıyım.

tabi o kısmı düşünemedim ben canım :KK51:

Senin 37 Ocak'ın ilk haftası oluyor di mi? Yılbaşında buraya gelsen birdaha da gitmesen kaç gün oluyor acaba?
işte ben de ocak başı ayriliyim izne ank a gideyim diyorum ay zaten şimdi bile çalışmak zor geliyor ocağa kdr nasil dayanıcam bilmiyorum

Dün gece benim Pıtırcık pek bir sessizdi takılmiyorum bu gebelikte ama dun korkmadim değil herhalde anasi uyumuyorken o derin uykular icindeydi ki okulda tüm gün tepisti durdu da icin rahat etti bari :)

Birkac zamandir bacaklarimds corap izi keskin bi hat olusturuyor gibiydi odem mi degil mi anlayamadım ama bugun emin oldum ki sisiyor biraz odem var gibi çorabn lastgi cok sıkı olmamasna rağmen alt kisimla ust kisim kum saati gibi olmustu bariz sisti. Napmak lazim ödeme tavsiyeniz var mi
tuzu tamamen kes canım ayaklarını yukarda tut fırsat buldukça evdeyken de ılık suya tuz ekle ayaklarını içine sok

Reale gidicem orda ebebek var büyük kismi ordan hallederim gibi optimum da iyi adanada cocuk icin oraya da ugrarz. Sehir icinde pek bilmiyorum aslinda lohusa gecelik pjama icin onerilen biyer olursa ugramaya calisirdim. Oraya gidip kebap yemeden dönülmez tabi:KK66:
Gerci en son gidismzde selin icinde kalmistik aracimizla cok kotu bigun gecrmistk buyuk tehlike atlatmstik cocuk olunca insan iki kat korkuyor öyle durumda bayadr gidesim gelmiyordu ama bu alisvers isini istanbula birakirsam gecikcekmism gibi hissediyorum acikcasi :KK66:

Zaten İstanbul'daki ürünler orda da vardır. Inşallah bu sefer hava çok güzel olur :KK68:

işte ben de ocak başı ayriliyim izne ank a gideyim diyorum ay zaten şimdi bile çalışmak zor geliyor ocağa kdr nasil dayanıcam bilmiyorum

Hayırlısı inşallah canım. Bir demiyelim bakalım. Baktık olmadı alırız istirahatimizi. 32 deki rapor prosedürlerini hiç bilmiyorum ben. 32 den önce hamiledir raporu vermek gerekiyor mu yoksa 32 deli hamiledir ve çalışabilir raporu geçerli olur mu ki?

Hayırlısı inşallah canım. Bir demiyelim bakalım. Baktık olmadı alırız istirahatimizi. 32 deki rapor prosedürlerini hiç bilmiyorum ben. 32 den önce hamiledir raporu vermek gerekiyor mu yoksa 32 deli hamiledir ve çalışabilir raporu geçerli olur mu ki?
Yok canım 32 den önce bişi vermiyoruz 32 de çalışabilir raporu vericez 3 hafta sonra alicam bakalım :) sonra da çalışması uygun değildir raporu..Doğumdan sonra isyerine bişi veriyor muyuz ben de onu sormadım hiç. .Doğum belgesi gibi bişi ?

Yok canım 32 den önce bişi vermiyoruz 32 de çalışabilir raporu vericez 3 hafta sonra alicam bakalım :) sonra da çalışması uygun değildir raporu..Doğumdan sonra isyerine bişi veriyor muyuz ben de onu sormadım hiç. .Doğum belgesi gibi bişi ?

Evet doğumdan sonra doğum belgesi veriyoruz hastanenin düzenlediği bir rapor üzerinde sekiz hafta raporludur falan yazıyor. Izinlerimiz de öncesiyle toplanıyor.

Aksam yemeginden 2saat sonra olctum sejerimi 109 cikti.. Simdi ben hangisini baz almaliyim? 1. Saat olcumunu mu 2. Saat olcumunu mu?

Back
X