2015 Şubat Anneleri

geçen yıl bugün kürtaj olmuştum varlığını öğrenmemle kaybetmem bir olmuştu..abaha kadar uyumamış kürtajı düşünmüştüm korkum kürtaj değildi aslında hep böyle mi olacak hep bulmuşken kayıpmı edeceğim neden bebeklerim beni istemiyor ve bırakıp gidiyorlar..narkozdan uyanırken çok ağlamışım bebeğim beni bırakıp gitti ben onu cok istemiştim ama o beni istemedi bırakıp gitti diye yüreğimdeki sızı karnımın ağrısını bastırıyordu..çok çok karamsardım bilebilirmiydim ki bir yıl sonra karnımdaki meleğimin tekmeleriyle bunları yazıp hatırlayacağım..hiç aklıma gelmezdi..
şükürler olsun allahım kışın ardından gelen bahar için

İki haftada bir alabilorsin bence. Hayirdir neden her hafta gidiyorsin ? Bir sorun yok degilmi ?

Kontrol ediliyor plesentada kanama alanların verdi haftada üç gün istirahatim var. Zaten iki haftada makineyle alıyorum ama artık görünmüyor ayna falan lazım.

annem kızımı doğum yaptığımda normal kalıp sabunu rendelememı ve o çıkan garnul sabunla bebegın kıyafetlerını yıkamamı soylemıstı.(bız bebekken sımdıkı gıbı hazır bebek sabunları olmadığından böyle yıkarlarmış camasırlarımızı).fakat ben yapmadım,bı yerde yapamadım..cunku aşırı derece kusan bır çocuktu bırakın kendı kıyafetlerını halı kılım koltuk silerek gectı 2 senem..tabı psıkolojık boyutunu hıc anlatmayım bıle.. o agız mendıllerınden günde 20 ye yakın kırlenırdı ..kıs ın vaktı kurutması dert yıkaması dert..offf amannnn
tek onemsedıgım mesele yumuşatıcı nın kesınlıkle konmaması gerektıgıydı...varsın lekelı kalsın ..

sımdı doğumdan once yıne kendım sabunu rendeleyip kullanmayı düşünüyorum ınsalalah.. agız mendılı dıye satılan bezler oyle ıncekı aldım almasına 4 tane ama hıcıcıme sınmedı sonra kendım yapmayı planlıyorum duruma gıore(Mevlam aratmasın)..

bol dua edın kızlar.

.uyuyan ,ıstahlı,memeyı seven ,emmeyı seven ,gazı olmayan,hıc kusmayan çocuklarımız olsun...

Allahım sağlıkla sıhhatle herkese hayalındekı analığı yasat rabbım

geçen yıl bugün kürtaj olmuştum varlığını öğrenmemle kaybetmem bir olmuştu..abaha kadar uyumamış kürtajı düşünmüştüm korkum kürtaj değildi aslında hep böyle mi olacak hep bulmuşken kayıpmı edeceğim neden bebeklerim beni istemiyor ve bırakıp gidiyorlar..narkozdan uyanırken çok ağlamışım bebeğim beni bırakıp gitti ben onu cok istemiştim ama o beni istemedi bırakıp gitti diye yüreğimdeki sızı karnımın ağrısını bastırıyordu..çok çok karamsardım bilebilirmiydim ki bir yıl sonra karnımdaki meleğimin tekmeleriyle bunları yazıp hatırlayacağım..hiç aklıma gelmezdi..
Çok geçmiş olsun canım allah kimseye böyle acılar yaşatmasın bebeklerimizi de sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin vaktinde inşallah

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar
dün gece bir tost yedim zehirlendim sanırım onu yediğimden beri midem bulanıyor elim ayağım titriyor istifra da edemedim yoğurt yemekten bi hal oldum

Kontrol ediliyor plesentada kanama alanların verdi haftada üç gün istirahatim var. Zaten iki haftada makineyle alıyorum ama artık görünmüyor ayna falan lazım.

Anliyorum dikkat et çok yorma kendini. Hatta kişisel temizlik yaparken dahi yorulursun dediğin gibi eğilip yapmak zor çünkü. Bi kuaföre felan gitsen.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar
dün gece bir tost yedim zehirlendim sanırım onu yediğimden beri midem bulanıyor elim ayağım titriyor istifra da edemedim yoğurt yemekten bi hal oldum
tost mu? tost zehirlemez başka bir şeydır. sucuklu falan yedıysen orasını bılemıycem. dokunmuştur belkı ama nasıl zehırlesın ekmek ve peynır sonuçta.

Ben hazır sebze çorbası alırdım bazen. Gecen gün organik markette gördüm katkısız sebze çorbası. Aldım bir heves pişirdim ama hiç beğenmedim bezelye tadı baskındı tatsız tuzsuz geldi. Şimdilerde hava da soğuduğu için pratik çorba arayışlarındayım :KK66:

kırmızı mercimek çorbası 5 dk da oluyor...

Anliyorum dikkat et çok yorma kendini. Hatta kişisel temizlik yaparken dahi yorulursun dediğin gibi eğilip yapmak zor çünkü. Bi kuaföre felan gitsen.

Kuaförü önce dezenfekte ederim ben ;) herşeyi bilmek de zor oluyor. Bilmesem oh ne güzel gönül rahatlığıyla zamanımı geçirebilirim. Ama bildikçe iyice bişey yapamaz hale geliyorum :)

aynı duyguları bende gecen yıl 3 aralıkta yaşamıştım.

Back
X