Esoba ablacım bana hangi hastanede doğum yapacağım sorulmuyo bile. Kayınpederim hangi hastane derse o olcaktı. Ama doktorum bırakmadı senin doğumunu ben yaptırcam bana yakın bi hastane olsun acil durumda koşup geleyim yanına dedi. Allah razı olsun doktorum dan başkasında doğum yapmaya korkuyordum çünkü. Doktorum şişlide. Medipol çok uzak gelemem dedi doktorum. Kayınpederimde şişli kolan hastanesinin başhekimiyle ahbap. Orda yaptıracak doğumumu. Doktorum da kabul etti. Medipol öega diyodu kayınpederim araştırdım hiç kötü yorum okumadım hep memnuniyet var. Kolan hastanesinde de detaylı ultrasonumuz yapıldı hastane aşırı temiz ve düzenliydi. Pahalı bi hastane ama dediğim gbi kayınpederim başhekimin arkadaşı. 5000 normal doğum 10000 sezeryan doğum demişler ama kayınpederime normal doğum 1000 sezeryan doğum 2000 demişler. Bana medipolden mesaj geldi. Aktarıyorum mesajı sana. ''Medipol üniversitesi sefaköy hastanesi hasta kabulune başlamıştır. Sgk hastalarından muayene fark ücreti alınmamaktadır.'' İstersen bu hastaneye git beğenirsen doğumu da orda yaparsın en azından muayene farkı vermediğini köşeye atar doğum da o parayı eklersin. Umarım yardımcı olabilmişimdir