2015 Şubat Anneleri

Hepimiz yaşıyoruz kimseyi dinleme kimseyle de paylaşma. Insanlar zayıf anımızı kolluyor laf söylemek için. Iyiyim çok iyiyim de soran olursa. O zaman kafan rahat okuyor. Azıcık bir derdini söylesen laf söylemeye başlıyorlar. Sen gel burda bizimle konuş :KK66:
İyiyim deyincede ah şu ablanın hamileliği bçyle zordu şunun şu sıkıntısı vardı sen yine iyisin gbi konuşmalar oluyo. Hiç susmuyolar yani anlayacağınız... Ben susuyorum artık biz birbirimize yetiyoz motive ediyoz burda :) hepiniz sağolun ya :) hepinize teşekkür ederim.

canım ben hiç gitmedim şimdiye kadar başkasına. dün eşim çok ısrar etti uğraşma ben yaparım diye ona bile böyle pis bişey için cesaret edemedim : )
valla şu lateks eldivenler sağolsun. belli bir yere kadar sir ağdayla, kalanları lateksle topladım. bir sonrakini 18-19 Ocak'ta planlıyorum. Dolunay epilasyonu yaptığım için. gerçekten daha az çıkıyo... : )
dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiorm :( korktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem :(

şimdiden zorluyor , ağdayı önermiyorlar, dün akşam aklıma geldi son zaman nsl edecem diye, bazılarının eşi yardım ediyormuş, o seçeneği eledim hemen çünkü izne çıktığımda annem kardeşim yanıma gelecek onlar varken eşim yardım edemez , nsl ederim ecep ?????
Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirim :( facede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama :((
onceden gordugum kadar diodum ama artik bi çözüm yolu bulmam lazim...

Kesinlikle canım ablan haklı. Hem çok buruşturuyo hemde çok uzun sürüyor. Benek kıyafeti en fazla be kadar kirlenecekki. Emin ol 2 günde 1 makine çalışıyo bebek olunca, e haliyle çabuk kuruması gerekiyor. O yüzden yıkama dakikası bile önemli oluyor:) ben 15dk programa attığımı bile biliyorum:)
normal kisa programlami yikiyorsun yani ben yikiyim diorum malum tehlikeli benim durumum hatta cantami bile hazirlamayi dusunuorm ..

Aynı sen oldum.:-)
Temizlikten zarar gelmez bosverrrr :)))

dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiorm :KK43: korktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem :KK43:

Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirim :KK43: facede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama :KK43:(

normal kisa programlami yikiyorsun yani ben yikiyim diorum malum tehlikeli benim durumum hatta cantami bile hazirlamayi dusunuorm ..

Temizlikten zarar gelmez bosverrrr :)))

Face deki hemşireye Allah akıl fikir versin. Dalga geçenler yine kendi hemcinslerimiz. Hiçbir erkek bu konuda laf söylemez.

Kızlar Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum (Özel Hastane) Ama Çevremde Herkes Pendik Marmara Üni.Araş.Hastanesine Git Diyo. Büyük İhtimalle Sezeryan Olucak ve Gittiğim Hastane Benden 1750 Gibi Bir Tutar İstiyor. Çevremdekilerde Hiç Gerek Yok Git Devlete Diyip Duruyo Sizce Ne Yapmalıyım Ben?
Canim ablam 2 yil once marmarada yapti dogumunu suyu gelmisti yatis icin 2 saat acilde bekledik sonra ablam iceri girdi biz telefonla surekli kapidan bilgi aldik. Dogum oldugunda gorus saati degil diye aşi yanina girememisti ben bebegi cikardim. Bide dogumu yaptiran doktorla surekli kavga etmis ablam ben girdigimde ablam hale doktora bagiriyordu. Ama ayni zsman da dogum yaptiran diger doktorlaar gayet kibar ve anlayisliydi yani devlet hastanesinde dogum biraz sans isi.
Ben zeynep kamilde yyapmistim dogumumu her kes kotu anlatiyordu ama ben butun doktorlardan memnun kaldim.

İyiyim deyincede ah şu ablanın hamileliği bçyle zordu şunun şu sıkıntısı vardı sen yine iyisin gbi konuşmalar oluyo. Hiç susmuyolar yani anlayacağınız... Ben susuyorum artık biz birbirimize yetiyoz motive ediyoz burda :) hepiniz sağolun ya :) hepinize teşekkür ederim.

Konuyu sana yöneltmek istediklerinde hep başka bişey konuşmayı dene olmadı tuvalete falan git. Düşünceli olmayan insana ancak böyle davranılır. Kendi annen olsa ona kızarsın söyleme böyle dersin ama kv olunca bişi dememek adına kendini de sıkıntıya sokma canım.

Canim ablam 2 yil once marmarada yapti dogumunu suyu gelmisti yatis icin 2 saat acilde bekledik sonra ablam iceri girdi biz telefonla surekli kapidan bilgi aldik. Dogum oldugunda gorus saati degil diye aşi yanina girememisti ben bebegi cikardim. Bide dogumu yaptiran doktorla surekli kavga etmis ablam ben girdigimde ablam hale doktora bagiriyordu. Ama ayni zsman da dogum yaptiran diger doktorlaar gayet kibar ve anlayisliydi yani devlet hastanesinde dogum biraz sans isi.
Ben zeynep kamilde yyapmistim dogumumu her kes kotu anlatiyordu ama ben butun doktorlardan memnun kaldim.

Aslında yalandan bir kameraman tutacaksın seni haberci falan sanıcaklar ohhh o zaman prensesler gibi muamele görürüz ;)

neden sezeryan olacak canım ikinci çocuk mu?
devlette çok hayati bir durum olmadıkça normal yaptırıyorlar
Kasık Bölgemde 150 den fazla dikişim var canım bi kısmıda vajiyanaya doğru o yüzden normal doğumda etkilenirmiş hemde o bölgem dikişlerden dolayı hassas olduğu için bende korkuyorum. çevremdekiler sırf para yüzünden öle diyo

Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirim :KK43: facede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama :KK43:(

gördüğüm kadar yaparsamharita gibi olur valla , gülünecek kadar da var , hay Allah'ım bi arkadaşımda aynayla yapmıştım dedi , Allah gösterir inşallah bir yol

Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,

bence doğru olanı yapıyoruz. ne yapalım ya bu bir süreç ve bazılarımız daha zor geçiriyor bazılarımız daha kolay kişiden kişiye değişiyor bu. Valla sana diyorum işte ben enerjiden yerinde duramayan bir insanım normalde, hiçbir işten de kaçmam ama yok içimden gelmiyor halim yok yapamıyorum ne yapayım kendimi yerden yere atıp kusarak yemek mi yapayım. yapamam kimse kusura bakmasın. kim ne derse de desin. Anneme yakın olmak benim avantajım çok şükür. ben de bu avantajımı değerlendiriyorum. mecbur kalsam elbette yapacağım ama zor olacak. hiç kendimi zorlayamam. kim ne derse desin umursamıyorum.

kızlarbana bır akıl verın..
2 hafta once ANKARA ya gıtmıstım haztırlarsanız..
halıhazırda kullandığımız bebek arabamızı kızım dogdugunda pıyasadakı en ucuz bebek arabası olarak almıştık ımkansızlıktan dolayı..ama kızım hala bınıyor saka maya bayada kullandık arabamız olmayınca bebek arabasıelınız ayağınız oluyor..gelgelelim ablam kendı bebek arabalarını bıze vermek ıstedı ben oğlan ıcın yenısını alacağımı soyledıgımde..kendısı 2 3 kez kullanmış..cıdden araba paketinden yenı cıkmıs gıbı tertemız..ıyı dedım ankaradan dönerken arabayıda getırdım..

yalnız sorun sukı...

arabanın on tekerlerı hıc dönmüyor(360 derece dönmesı sart)yoksa her dönemeçte onden kendınızın yon vermesı gerekkı buda sızı mahfeder..
altına ayağınızla bastırdığınızda tümsek yada basamak gıbı yerlerde arabanın burnunun havaya kalkması sart kı bu arabada buda ımkansız..
ve daha bı dolu olumsuz seyler..kısacası kullanış sıfır...
sımdı 2. sorun ıse ben 3 katlı bır apartmanda oturuyorum her kat tek daıre ..3aıleyız burda..ılk bebek arabamız merdıven boşluğunda duruyor alttakı komsu laga luga yapıyor oranın kendısıne aıt olduğunu zannediyor..sımdı 2. bebek arabası da gelınce (ebıde kendı bebek arabaları pazar çantası bılmem ayakkabılıkları falan var)hayal edın merdıven boşluğunu..

komsuda rahatsız oldu yanı.ben ablamdan getırdıgımı ne yapayım.ne ablama soyleyebıldım yanlış anlıcak dıye nede kullanabılıyorum.

Inan yataktan zor kalkıyorum ki 6 kg aldım henüz, abartmıyorsun emin ol , hem nasıl hissediyorsan Öyledir kimsenin ikna OLMASINA lüzum yok
Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,

Canım Ben Geçen Sene Düşük Yaptığımda Neden Bilmiyorum O Pendik Marmaranın Aciline Gittim ki Gitmez Olaydım. Kanamam var sancım var 2 saat acilede beklettiler ilgi alaka zaten sıfır. Ama Yinede Belki Benim Şansımadır Belki Doğum Yapanlar Memnundur Diye Sormak İstedim. Saol Canım.

Back
X