- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Özelden modellerini gösterdi canm, sonra whats app dan konuştuk anlaştık , ben kokulu taş istiyordum gönlüme göre modelini buldum sevindim valla :)ürünlerini gorebilecegimiz bi sitesi var mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden modellerini gösterdi canm, sonra whats app dan konuştuk anlaştık , ben kokulu taş istiyordum gönlüme göre modelini buldum sevindim valla :)ürünlerini gorebilecegimiz bi sitesi var mı canım
CAnım belli hafta dönemleri var ya o zmnlarda birden büyüyor banada eşim demişti 28 bittiğinde karnın büyüdümü ne sanki birden die normaldır yani :)
Canım dün bnm açlık 68 1. saat 109 2. saat 106 çıkmıştı
bugün açlık 78 1. saat 165 2.saat ise 114 çıktı dünden farklı kahvaltıda azcık reçel ile bal yedim canım istemişti dünde değerler iyi çıkınca yedim bnde böle oldu bnm 1. saat yüksek çıktı cihaz mı acaba yanlış oluo diyorum annemin teyzesi şeker hast. onun cihazda ölçtürcem yarın toklukları bnde kndi cihazımla ölçcem bakalım aynı mı çıkacak değerler
Canım bnm kayma ihtimalim yüksek ideal var onunda bnmle aynı gün kayabiliriz biz şubat başı olanlar :) ama bnmde cihazda oğluş ilerden gidince doğumuda erkene çekio cihaz. cihazda 24 ocak - 4 şubat arası diyor. Benim bebek 11 gün ilerde doğumuda cihaz 11 gün erkene çekiyor o yüzden ben ocak 15 den snra bekliyorum bakalım tetikte olucaz ha geldi gelecek die :)
Ohh ne güzel benim bacakları koltuk altını makine ile alıyorum onlar zaten çok değildir azdır seyrektir ama genital bölgem kndimi bildim bileli jiletlerim ve giderek arttı çoğaldılar evlenirken zorla ağda denettirdiler bana kendim yapmaya çalıştım ama üst kısmını yaptım acısada ama alt kısımları yapamadım çekemedim onları jiletledim gitti
Artık bni eşim yıkıyor sırtıma süremiyorum eğilip bacaklarımı fln yıkayamıyorum en son ki dr. için temiz olayım die operasyon yapayım dedim öldüm bittim yaparken eşim beni çağırsana dedi nie zorladın ben yaparım dedi ama ben cidden çekindim utandım ne annemden ne eşimden beni öle temizle die isteyemem yıkamasını bi nebze mecbur kalıyorum artık ilk zmnlar gibi utanmıyorum ama jiletle kesersin fln diyip espiriyle geçiştirdimbundan snra düşünüyorum kara kara napcam die çünkü jiletlediğim içinde 1 haftaya uzuyor. eldivenide denemek isterim ama gene nasıl görcem karnımdan göremiyorm ben artık
Benim halamın son çocuğu kızı dönmemişti son ana kadar beklediler sezeryan alacaklardı ama o bekledi bekletti annemler sağlık sorunu yoksa nie sezeryan olsun die. Son anda bebiş döndü ve halam normal doğurdu.
Benim oğlumda hala başı yukarda duruyor bakalım nezmn dönecek
CAnım bende medipol hast. beğeniyorum temiz fln birde esenlerdeki şubede yeni açıldığı için kampanya var hem maddi olarak hemde sağlıklı olması açısındn bana hitap ediyor bnm için fiyatta önmli çünkü öğretmen maaşıyla ancak oluyor. Ayrıca dr.umuda sevdim bnm sıkıntım doğuma esenlere tarabyadan yetişirmiyim
Kızlar nasıl bişi sokuyor ya ben alttan muane hiç olmadım çok tırsıyorum
Allah seni güldürsün emi çok güldüm bu msjına canım
Allah sağlık versin kolaylık versin inşAllah canım bebeği sağlıkla doğar ve inş güzel bir ömrü nasip olur. Geçmiş olsun inş.
Başınsaolsun canım RAbbim hepinize sabır versin geride kalanlara ömür versin sağlıkla inş.
Canım özel durumun varmış o yüzden rahat edeceğine git maddiyat böle özel durumlarda önmsizleşiyor sağlık bu herşeyden kıymetli.
1 ay önce siz çalışmaktan şikayet ederken çalışmak daha güzel hareketlisiniz felan diye düşünüyordum ama 3 gündür inanılmaz ağırlaşmış durumdayım ve Allahım çalışanlar ne yapıyorlar diye size dertleniyorum valla zor8-4:30 arası bnm mesai canim ama bgn Hastam erken bitti 2:30 da evdeydim :) harika bişi erken eve gelmek ya..ideal çalışma saati bnm için 10-3 :) hep hayalim öyle çalışmak :)
8-4:30 arası bnm mesai canim ama bgn Hastam erken bitti 2:30 da evdeydim :) harika bişi erken eve gelmek ya..ideal çalışma saati bnm için 10-3 :) hep hayalim öyle çalışmak :)
İparkatre cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Mattika basin sagolsun.
Benim canim cok sıkkın. Doktorum.ile alakalı ozelden bir mesqj aldim eski bir hastasindan. her satirini aglayarak okudum yazdiklarinin. Doktprumdan cok sogudum birdaha gitmeyi dusunmuyorum. Anadolu yakasinda gitmedigim hastane kalmadi simdi ne yapicam.
danis tabi doktoruna ama son aylarda odem normal dicektir canım söylediklerimi tavsiye edecektir okulda oturarak mi anlatiyorsun dersi otururken de ayağının altına hafif yüksek bişi koymaya çalış direk asagiya Salma yani..Ara sıra gezerek anlat dersi hareket halinde ol yani..sabahları artar odem şaşırma ona..yüksek tansiyon problemin yoksa çok endiselenecek bişi yok yani sadece sana zorluğu var
Ders anlatmak çok yoruyor insanı. Allah güç kuvvet versin canım.
Ne biliyim sızıntı gibi olup azalmasin suyumuz
8-4:30 arası bnm mesai canim ama bgn Hastam erken bitti 2:30 da evdeydim :) harika bişi erken eve gelmek ya..ideal çalışma saati bnm için 10-3 :) hep hayalim öyle çalışmak :)
geçmis olsun,simdi nasilsinKızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize![]()
Ne biliyim sızıntı gibi olup azalmasin suyumuz
him benimkiler o kadar kusmuyoalrdiSurekli kusan bebekse agzinin yaninda duruyo mendil. Disari cikarken en son oglumu giydirirdm sonra da mendili cenesinin altina koyardim her 5 dk.da bir kiyafet degistiremiyorsun. Peceteyi sanayi urunu diye hala cok kullanmam az kussa da mendille sildim. Sonra salyasini. Annem ince tulbentten yapmisti onlari hala kullniyorum grip oldugunda burnunu silmek icin. Ya suyla yikiyorum ya mendile siliyorum yoksa yara oluyor burnu.
msj attım canım instagram hesabinı söyledi incelicem :) ben de bi karar verebilirim insallah :)Özelden modellerini gösterdi canm, sonra whats app dan konuştuk anlaştık , ben kokulu taş istiyordum gönlüme göre modelini buldum sevindim valla :)
hem de ne zor canım ya valla bi de gece Uykusuz falan kalmissam gün geçmek bilmiyor. .izne çıkmayı iple çekiyorum1 ay önce siz çalışmaktan şikayet ederken çalışmak daha güzel hareketlisiniz felan diye düşünüyordum ama 3 gündür inanılmaz ağırlaşmış durumdayım ve Allahım çalışanlar ne yapıyorlar diye size dertleniyorum valla zor
senin meslegin neydi canimhem de ne zor canım ya valla bi de gece Uykusuz falan kalmissam gün geçmek bilmiyor. .izne çıkmayı iple çekiyorum
ogleden sonraları bizim kendi randevu verdiğimiz hastalar geliyor..onların sayısını azalttım işte ben o sayede brz hafiflettim işleri..bi gün biz de avrupalilar gibi çalışırız inşallah hayalim gerçek olur :)Ben de güne erken başlayıp gün ortasında bitirmeyi çok isterim 8-3 veya seninki gibi 10-3. Avrupa'da öyle çalışıyorlar zaten. Günün kalan kısmı senin oluyor. Iyi bari bugün erken çıkabilmişsin. Tüm gün çok zor oluyordur. Belim ağrıyor benim artık![]()
Bi de protein az tüketiyorsan bol protein tüket canım damar dışı dokulara sıvı çıkışıni engeller..ya eşim eczacı guya bana hiç böyle bilgiler vermiyor :) geçen bebek bakim ürünlerini brz araştır en az zararlisini alalım dedim bana nivea sebamed diyor..ya mustela bübchen falan diyor Şubat anneleri dedim tamam ne istiyorsan onu getireyim diyor :) akşam sorayım şu turnusol kağıdını :)Hay allah inansan biturlu inanmasan biturlu icine kurt dusmus bikere ins hakkinda hayrlisi olur canm
Arada dolasiyorum tabi de bel agrisi
arttgindan cogunluk oturuyorum bu ara. Odem olmasi normal son donmde evet onu biliyorum ama birden cok fazla olunca korktum sanirim cok sukur yuksek degil tansiyonum
Amin cumlemize canim
Akintidir o korkma da cok takarsan eczanede bir turnusol kagit gibi bisey var onunla anlıyorsun suyun mu akıntı mi onu alip bakarsn
kesinlikle yarim gun olayi cok iyi bayanlar icin
diş hekimiyim ben canım :)senin meslegin neydi canim
hastam bitti falan dedin ya, ikinci bi doktorumuz mu var baslikda, bisey olursa size soralim : )
Pirelideve sen mi bana epidural yapn biriyle konşunca habr ver demiştiin? Konştum hemde bi kaç ay önce yapan biriyle üstelik benm doktormda yapmş bayağı konştuk ben korkuyorum falan dedim birsürü şey duyuyoruz dedim dedi ki ben iki doğumunu devlette normal doğm yaptm 3. Yüde özelde epidural yaptım çok güzeldi gerckten prenses doğum dedi normalde çektiğinin sadece onda birini çekiyosun dedi üstelk ben sancım açlmam olmadan gttim suni sancı verdiler acılma 3 cm olnca epidurali yaptılar sancı geldiğinde hissediyodum ama ağrı cok az oluyodu dedi üstelik eşimde girdi doğuma hep elimi tuttu harikaydı diyo ve sonrasında bi şikayetin problemin oldumu dedim yok hiç bi yan etkisi olmadı baş bel ağrısı gbi falan dedi.beni biraz rahatlattı yani sizede söyleyeyim dedim düşünen merak edenler varsaA aa ona neymiş be ! Acili var bu işin. Apar topar gidiliyo doğuma. Ne var ki bunda. Tam uzamamıştır alıncak kadar yada beklediği zamandan erken gitmiştir. Ne akılsız bu insanlar ya.
denemeye değer nasılsa bi zararı olmaz heralde :) ama belki de döneceği vardırbebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen
kızlarrr bakınnn bı burayaa![]()