2015 Şubat Anneleri

Pirelideve sen mi bana epidural yapn biriyle konşunca habr ver demiştiin? Konştum hemde bi kaç ay önce yapan biriyle üstelik benm doktormda yapmş bayağı konştuk ben korkuyorum falan dedim birsürü şey duyuyoruz dedim dedi ki ben iki doğumunu devlette normal doğm yaptm 3. Yüde özelde epidural yaptım çok güzeldi gerckten prenses doğum dedi normalde çektiğinin sadece onda birini çekiyosun dedi üstelk ben sancım açlmam olmadan gttim suni sancı verdiler acılma 3 cm olnca epidurali yaptılar sancı geldiğinde hissediyodum ama ağrı cok az oluyodu dedi üstelik eşimde girdi doğuma hep elimi tuttu harikaydı diyo ve sonrasında bi şikayetin problemin oldumu dedim yok hiç bi yan etkisi olmadı baş bel ağrısı gbi falan dedi.beni biraz rahatlattı yani sizede söyleyeyim dedim düşünen merak edenler varsa
Ya ne güzel darısı başımıza

ogleden sonraları bizim kendi randevu verdiğimiz hastalar geliyor..onların sayısını azalttım işte ben o sayede brz hafiflettim işleri..bi gün biz de avrupalilar gibi çalışırız inşallah hayalim gerçek olur :)

Ben okuldan kaçıyorum. Zaten odam ikinci katta aylardır odama gitmedim Dr merdiven çıkmamı uygun bulmadı. Bölüm zaten tamamı zararlı bir mekan ;) arayan olursa evim yakın nasılsa atlar giderim diye düşünüyorum. Açıkcası daha önce böyle değildim ama bir cesaret geldi. Koruma içgüdüsü belki de.

Ben okuldan kaçıyorum. Zaten odam ikinci katta aylardır odama gitmedim Dr merdiven çıkmamı uygun bulmadı. Bölüm zaten tamamı zararlı bir mekan :KK66: arayan olursa evim yakın nasılsa atlar giderim diye düşünüyorum. Açıkcası daha önce böyle değildim ama bir cesaret geldi. Koruma içgüdüsü belki de.
ben de bazen bankaya gidiyorum diye çıkıyorum bişi olursa arayın diyorum :) yaramaz öğrenciler gibiyiz :)

kizlar donmeyince napiyolar , SEZryanmi oluyor orda
donmemesi için bi sebebp etken falanmi varmiki yaws
eltimde donmemisti bebk ve elle çevirmeye çalismilardi galiba, en son tersden dogdu biseyler oldu, ama zor olmali tabi oyle
sezeryani hiç sevmiyorum ama ters olunca alsalar kske de yapmazlar valla :s , ben dua etmeye baslayim dönsün diye

kizzlar benim imzayi okuyordumda
kordon kanini saklatmak isteyen varmi ?
nasil bisey acaba

burda kordon kanini istersem aliyolar ama onunla deney, ilaç falan yapiyolarmis, yani tibbi arastirmalar için kullniyolar ..
ama dogumdan sonra hastaneye gidip kan vermek falan lazim diye ben istememistim oglumda
kanim temizmi hastamiyim diye bakiyolar

imzamdaki bahsedilen banka mi ne varya, ihtiyaç halinde kullaniyorsun Allah korusun kotu hastalikda o halde

Evet o saklatmak içinmiş. Belli bir para veriyorsun saklatıcam diyorsun sonra her yıl kasa kirası gibi kirasını ödüyorsun. Allah korusun bir hastalık falan Olursa o kanı kullanarak kök hücre yapıyorlar.

hem de ne zor canım ya valla bi de gece Uykusuz falan kalmissam gün geçmek bilmiyor. .izne çıkmayı iple çekiyorum
Hamileligimin ilk uc ayi calisabildim fiziksel degilde ruhsal acidan cok yoruyordu beni cok stresli bir ortamdi. İsten cikmakla cok iyi yaptim siz calisanlar icinde dua ediyprum zaman gecsin izne cikip rahat edin insallah...

Evet o saklatmak içinmiş. Belli bir para veriyorsun saklatıcam diyorsun sonra her yıl kasa kirası gibi kirasını ödüyorsun. Allah korusun bir hastalık falan Olursa o kanı kullanarak kök hücre yapıyorlar.
aarnizda dusunen varmi
Allah korusun o kotu hastalikdan ama ne zaman nolacagimiz belli deil
kirasi nasil ki, herkeseye uygun diye bi durum yokdur ehrhalde : (

bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?

mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen :KK46:

kızlarrr bakınnn bı burayaa:rolleyes:

Stres yok stres yok.

bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?

mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen :KK46:

kızlarrr bakınnn bı burayaa:rolleyes:
ben anlamdim kimin bebegi ters , seninmi iremguzum ?
daha erken deilmi ki dogum pozisyonu için

Hamileligimin ilk uc ayi calisabildim fiziksel degilde ruhsal acidan cok yoruyordu beni cok stresli bir ortamdi. İsten cikmakla cok iyi yaptim siz calisanlar icinde dua ediyprum zaman gecsin izne cikip rahat edin insallah...
Amin canım teşekkür ederiz :) az kaldı bakalım insallah o günleri de görürüz :)

Pirelideve sen mi bana epidural yapn biriyle konşunca habr ver demiştiin? Konştum hemde bi kaç ay önce yapan biriyle üstelik benm doktormda yapmş bayağı konştuk ben korkuyorum falan dedim birsürü şey duyuyoruz dedim dedi ki ben iki doğumunu devlette normal doğm yaptm 3. Yüde özelde epidural yaptım çok güzeldi gerckten prenses doğum dedi normalde çektiğinin sadece onda birini çekiyosun dedi üstelk ben sancım açlmam olmadan gttim suni sancı verdiler acılma 3 cm olnca epidurali yaptılar sancı geldiğinde hissediyodum ama ağrı cok az oluyodu dedi üstelik eşimde girdi doğuma hep elimi tuttu harikaydı diyo ve sonrasında bi şikayetin problemin oldumu dedim yok hiç bi yan etkisi olmadı baş bel ağrısı gbi falan dedi.beni biraz rahatlattı yani sizede söyleyeyim dedim düşünen merak edenler varsa
Çok teşekkür ederim canım. Ağrılarım daynılmaz olursa suni sancı gerekirse bu bi altarnetif olacak o zaman bende. Çok teşekkür ederim sağolasın

Back
X