- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
banane yazmam bıda...SEN BUNLARI aklında tut sonra yazarsın. gününe göre gıdelım lutfen. dogum kısmına gectınız sız sımdıden.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banane yazmam bıda...SEN BUNLARI aklında tut sonra yazarsın. gününe göre gıdelım lutfen. dogum kısmına gectınız sız sımdıden.
benden beterlerıde varmış dıyon yanı ahahahahaha cok güldüm yaaahep keseciye rezil olduğumu düşünürdüm :)
Canım çok yormuşsun kendini biraz dinlen, yorulunca yeter artık dinlen demiş sana aslında.Kızlar evimin işini yaptım, çamaşır yıkadım, yemeğimi koydum, akşam arkadaşımın bebişine gitcez ( alt komşum) bi kek çırptım ( keklerim meşhurdur) attım fırına götürmek için. Biraz önce alt tarafımda resmen bişeyin oynadığını hissettim, ama tam alt tarafımda. Bacaklarımı sıkıştırdım, aha geliyo bizimkisi dedim. Dur duracan yerde daha zamanın var dedim, kendimlede dalga geçtim bi güzel. Biraz oturdum geçti çok şükür. Kızımı hep yukarda taşıdım, doğumda bile inmemişti. Buda aşağıda, çok baskı yapıyodr geçen kontrolde baktı, erken doğum riskin görünmüyo dedi. Poposunu dayıyo ondan baskı yapıyo dedi. Hayırlısıyla zamanında bi gelselerdi:)
bu gıdısle normal doğumu unutacakmışsın gıbıme geliyorben kılosunu duyunca ılk sorduğum sey kafası nın ebatı normal doğuma engel olacak kadar buyukmu olmuştu..sukurkı degılmıs
![]()
esnemekten ağzım yırtıldı koca gun,gozlerımden şıpır şıpır aktı gözyaşları.. birazdan eşcagızım gelecek..örtmenler gunu munasebetıyle onu dışarı yemeğe cıkartacamsaka saka bır velı aksam yemegıne davet ettı oraya gıdıcez ınsaallah..masada uyumazsam ona sukur
![]()
valla canım değerlerden pek anlamıyorum açıkçası..sadece sunu bılıyorum stantdartın 1 cm ustunde olursa sezeryan dıyorlar dırekt.kuzenım bu yüzden sezo oldu.gorumcemede aynı sekılde kafa çapı buyuk sennormal doğuramazsın demıs dr .kız bır hırs yaptı anlatamam.sırf normal doğurmak ıcın sancısı gelmıs evde beklemıs dayanamayacak hale gelınce herzaman gıttıgı dr dan başka bır yere gıdıp normal doğuma alınmış.ee sonuç.boydan boya kesı ve yırtılma..tam 1 ay yattı,afedersın kv altını temızledı pansuman yaptırdı,kalkıp cocuguna bıle bakamadı.ıns. ılerleyen dönemde senınıcın buengel kalkar ve sende bu surecı canın sıkılmadan yasarsınCanım şimdi buldum son usg görüntümüzü altında ki
BPD değerimiz 7.61 cm yazıyor 30+4 yazıyor ama
HC değerinin yanında ise 27.07 cm yazıyor hafta olarak ise 29+4 yazıyor şimdi netten baktım ikiside kafayla ilgili bilgiler ben hngisini dikkate almalıyım ki dr. sorayım bakayım bir dahakine kafası büyük mü normal doğumu engeller mi die tırstımannem beni 6 cm açıklık ile doğurmuş bende koca kafada olsa bu oğlanı normal doğurcam inşAllah kafaya koydum :) bol dua ediyorum normal doğum olsun die.
bugunumuz aynı olmuş desenebenim kociş geldi evde dersi erken bitiyordu bugün ama bizide okuldan eşli yemeğe çağırmışlar canım 18 de oraya gitcez senin demen gibi bnde de bir semelik uyuklama hali var :)
valla canım değerlerden pek anlamıyorum açıkçası..sadece sunu bılıyorum stantdartın 1 cm ustunde olursa sezeryan dıyorlar dırekt.kuzenım bu yüzden sezo oldu.gorumcemede aynı sekılde kafa çapı buyuk sennormal doğuramazsın demıs dr .kız bır hırs yaptı anlatamam.sırf normal doğurmak ıcın sancısı gelmıs evde beklemıs dayanamayacak hale gelınce herzaman gıttıgı dr dan başka bır yere gıdıp normal doğuma alınmış.ee sonuç.boydan boya kesı ve yırtılma..tam 1 ay yattı,afedersın kv altını temızledı pansuman yaptırdı,kalkıp cocuguna bıle bakamadı.ıns. ılerleyen dönemde senınıcın buengel kalkar ve sende bu surecı canın sıkılmadan yasarsn
valla canım değerlerden pek anlamıyorum açıkçası..sadece sunu bılıyorum stantdartın 1 cm ustunde olursa sezeryan dıyorlar dırekt.kuzenım bu yüzden sezo oldu.gorumcemede aynı sekılde kafa çapı buyuk sennormal doğuramazsın demıs dr .kız bır hırs yaptı anlatamam.sırf normal doğurmak ıcın sancısı gelmıs evde beklemıs dayanamayacak hale gelınce herzaman gıttıgı dr dan başka bır yere gıdıp normal doğuma alınmış.ee sonuç.boydan boya kesı ve yırtılma..tam 1 ay yattı,afedersın kv altını temızledı pansuman yaptırdı,kalkıp cocuguna bıle bakamadı.ıns. ılerleyen dönemde senınıcın buengel kalkar ve sende bu surecı canın sıkılmadan yasarsın
bugunumuz aynı olmuş desene![]()
senın o sırada bir sürü işin gucun olur girmezsın bıle foruma. benden 3 ay önce hamıle kalan bır arkdasım var. hamılelıgımız boyunca her gun konustuk. bebek dogdu ıste bır ay olacak nerdeyse bır kere dahı aramadı.banane yazmam bıda...o zaman gelır kızlarrr bu çocuk hıc uyumuyor hıc pırtlatmıyorrr dıye ağlarsın ben soyleyım
![]()
Ya onu napcaz, Kocaları eve mi yollayalm napalm o nasıl seyA-aa ne münasebet! mümkün değil. doktor kontrol için geldiğinde herkesi dışarı kovarım ben. benim de en korktuğum sezaryen olunca gaz çıkarmanı bekliyorlar ya, Allah'ım sen koru...
gereksiz inada karşıyım
ben de normal olmasını istiyorum. ama o gün bize ne gerektirecekse o olsun. hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum.
Ya onu napcaz, Kocaları eve mi yollayalm napalm o nasıl sey![]()
Herkesi göndermek lazım beklemesinler bari yorgunum uyuyim fln die, bi kişi kalsın bariya ben kocamdan çok diğerlerinden çekiniyorum. k.valide, k.peder, anne, baba, görümce vs.
birde bizim burada mevlütlerde ikramlık dağıtılmaz. bize en az 100 kişi gelir konu komşu akrabalar derken bulur yani 100 kişiyi. biz cantık ayran dağıtıcaz dünde öyle yaptı teyzemler. çokta iyi oldu,2 şer tane herkese yetip de artıyor bile. birde mevlütte dağıtmaya ufak havlu yaptırıcam. herkes süs eşyası filan dağıtıyor ama ben kese içine konmuş ufak havlu da karar kıldım.
: ))) deli gelin derler , umarım uzun oturmazlar bari ne diyim, emzirme önlüğü iyiymiş ben bi keresinde otobüs yolculuğum sırasında bebekli bi bayan oturmuştu yanıma da o emzirirken tülbent taktıydı boynuna