2015 Şubat Anneleri

mide yine berbat. cuma günü kontrolüm var sonunda. sanki 10 yıl oldu.

ya kızlar şu sıra -çok afedersiniz- gaz probleminden öleceğim.
bi de içerde tekmeledikçe gaz ordan oraya geçiyor sanki. offf inşallah bebeğim gazlı olmaz. kendimden çekiyorum yeterince. :(

Allahtan kayınvalidem tarafında yok böyle şeyler. Yapmak zorunda kalırdım yoksa. Normal gün yapar gbi mevlüt yapmayı planlıyorum ben. İkram hazırlar kuran okuturuz daha ne olsun yani. Ne kuaförü ne abiyesi ne geceliği. Ayy ne tuhaf adetler. İlk defa duyuyorum.

benim burada kimsem yok zaten pek. iki taraftan da uzağız bakalım nasıl olacak ben de bilmiyorum :D

Ah canım 3 yıldır yaşadıklarımı bilsen.. Geçen yıl psikoterapi gördüm,psikoloğum bile üzülmüştü halime,eşim kabul etmemişti eş terapisini.. Bi ara düzelir gibi oldu ben evi terkettiğimde ama geçiciymiş malesef.. O arada kızıma hamile kaldım düzeldiğini düşünerek ama can çıkar huy çıkmazmış.. Gün içinde arayıp sormuyor,akşam okuldan çıkıp arkadaşlarının yanına koşuyor,demiyor bu kadın iyi mi,bi yerde düşüp kaldı mı.. Evin 5. duvarıyım ben.. Bekliyorum son kez sabırla.. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmazsa tayin isteyip çekip gidicem.. Benim ruh sağlığımı bozdu,kızımınkini bozmasına izin vermicem..
Bu şekilde yaşamaya mahkum değilsin . Zararın neresinden dönülse kârdır . Üzüntüden hastalığa kalırsın olan sana olur , kendini düşün Kıymet ver azcık şaşırsın o da , rolünü değiştir . Bi yerde demek ki bi sıkıntı var, düzeltmeye çalışan taraf sorun çıkmasın diyen taraf oldukça sorumluluk sadece senin üzerine kalır

Amin.
ama sana bişey diyeyim mi, bakınca "bundan anne olmaz," dediğin insanların bir uslu bebeği oluyorki sorma. senin benim gibiler evhamlanıyor "aman gazı olacak, ağlıycak, nasıl bakıcam vs" diye, öyle kişilerin de çocuğu uslu duracaksa da durmuyor iştee.

Allah oyle sansli kullarindan eylesin bizi de;)

Maxi cosi mi?Biz de pebble ını aldık.Bazasını da aldık hatta.Bizimki de pipili:KK48:

Cok iyi bir tercih yapmissiniz cok uzun sure kullandim maxi cosinin iki ayri oto koltugunu Hem guvenli hem kullansli hem de tas gibi simdi bebise de kullncaz insallah;)

Ah canım 3 yıldır yaşadıklarımı bilsen.. Geçen yıl psikoterapi gördüm,psikoloğum bile üzülmüştü halime,eşim kabul etmemişti eş terapisini.. Bi ara düzelir gibi oldu ben evi terkettiğimde ama geçiciymiş malesef.. O arada kızıma hamile kaldım düzeldiğini düşünerek ama can çıkar huy çıkmazmış.. Gün içinde arayıp sormuyor,akşam okuldan çıkıp arkadaşlarının yanına koşuyor,demiyor bu kadın iyi mi,bi yerde düşüp kaldı mı.. Evin 5. duvarıyım ben.. Bekliyorum son kez sabırla.. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmazsa tayin isteyip çekip gidicem.. Benim ruh sağlığımı bozdu,kızımınkini bozmasına izin vermicem..

Rabbim esine evliligine selamet versin canim

tam denk geldi desene sana :) evet bizim düğün dernek hatta cenazede vazgeçilmez bir hamur işimizdir :) yani bursa dışında olanların bilmemesi normalmiş şimdi internetten baktım da gerçekten fazla bilgi yok :) konu tamamen benim mevlütte ne dağıtacağıma karar vermemle açıldı kimsede bilmiyormuş. bilmediklerini bilseydim hiç yazmazdım canları çeker filan diye bak senin bile canını çektirdim :KK43:

yok kuzum ya oyle asermedim merak etme su siralar pide tarzi sey cok yedim zaten;)

Kizlar grip olmak uzereyim tylolhot icilebiliomu bilgisi olan varmi?

onu normal zamnda bile icmemek lazim diye biliyorum ki gebelikte grip ilaci kesinlikle yasak

28+2 iken dr.a gittik en son ozmn 1460 gr dı boyu da 39 -40 cm arasındaydı. 11 gün ileri çıkıyor işte 29+6 ile uyumlu gözüküyor demişti dr.umuz.

Bişi sorabilir miyim? Erkek çocukları mı kız çocukları mı daha iri ve uzun oluyor?

BEBEKTE Kİ GAZ SANCILARI İÇİN...

-KİMYON(1 c.k anne ağzına koyar ve bol su ıle yutar) hem annenın hem bebegın gazını alır.

-ÇÖREK OTU YAĞI(bir cay kaşığına 2,3 damla damlatılır ustune anne sutu sıkılır ve bebeğe içirilir)

-MERCAN KÖŞK OTU(anne demleyerek içer..anne sutunu artırır,hazmı ve sinidirimi kolaylaştırır)

-REZENE-ANASON(anne hergun 1 2 fıncan demleyerek içer..anne sutunu artırır hazma ve sındırıme sıfadır,uyumayan çocuk ıcın uyku yapar)

sordum soruşturdum kızlar..yazın bunları.. :KK66:
Senin msjlarinin çoğunun fotosunu çekiyorum galerim senin faydali bilgilerinle doldu

Belki bir çeşit psikolojik bunalım yaşıyordur o da. Ona öğüt veren birileri yok di mi? Aklını karıştıran birileri. Yoksa kendiliğinden düzelebilir. Ama sen yine de kendini güvende hissetmezsin mutlaka koruma için başvur ne olur.

sadece bursada var canım bilmeleri normal ben resmini ekledim tarif ettim ama sanırım msjımı görmediler bir kaç sayfa geride kaldı pide gibi biraz küçük şekli yuvarlak oluyor kuşbaşılıda var kıymalıda peynirli de var bizde kardeşimin sünnet kınasında dağıtmıştık bursada genelde bunun dağıtılması tercih ediliyor böle sünnet mevlüt kına vs. gibi günlerde :)

Kuşbaşılısı olsa da yesek mmmmmm

Bişi sorabilir miyim? Erkek çocukları mı kız çocukları mı daha iri ve uzun oluyor?
soru bana deil ama yinede cevapliyam : )))
kizimda 13. haftada dr un cani cinsuyet tahmini etmek sitedi, iri bi bebek olucak erkek olabilir dedi, kesin demedi tabi , kizim hala çok uzundur, 9 yasa geçicem kiyafete yakinda daha 6 yasinda

son ultrasonda dr dedi biraz kisa duuryor, esimde o zaman kiz mi acaba dedi bebek kuçukse ( nerden bu tahmini akil ettiyse ) dr da dedi yok hayir tersine erkek bu bebek dedi ..

yaniii cinsiyetle alakasi yok bu boyun iri olmanin, ama neyle ilgisi var bilmiyorum,4.5 yasindaki oglumda minyon tipli merakla ergen olmasini bekliyorum boy atacak diye : )

Back
X