2015 Şubat Anneleri

Off sinirimden agliycam simdi cinlerim tepeme cikti yorgunluktan ölmüsüm zaten:KK43: camasr makinemi yeniledim sonunda oh derken servis gittikten sonra koridoru bi su sileyim dedim kova devrildi heryer göl oldu tam silmeyi yeni bitrmstim yorgun argin o bile öyle zor gelmisti ki haydii halilari kurtar oda kapılarına havlu koy suyu çektir derken belim bacagim koptu resmen:KK61: daha ustumu bile degisemedim yemek yok bisey yok esim disari cikardi yemek icin simdi oysa tek hayalim bacaklarim uzatip yatmakti soyle

kızlar birde benim kızım çok hareketlidir ama bugün sabah uyandık sonra hissetmedim yarın dr gidicem ama niyeyse içimde kötü bir his yok biraz önce sola yattım 2 saat bekledim ama var yok gibi birşey hissettim ama eminde değilim duşa mı girsem napsam bu arada 28. haftadayım ben
bazen pozisyondan kaynaklı heralde hareketler az hissedilebiliyor canım yarın kontrolün varmış zaten güzel haberlerle gelirsin insallah

mutfakta tecrübeli bayanlar çözemediğim bir konu var yağdanlık olarak cam sürahi kullanıyorum ve her kullanımdan sonra ağzındaki damlayı siliyorum ama sürahinin altı hep hep yağ anlamadım gitti bilen varsa nolur yardım etsin altına peçete koydum ama öylede olmuyor siz ne yapıyorsunuz
Mutfakta tecrübeli değilim ama bal kavanozu bal terler derler. Yağ kavanozunun da o şekilde olduğunu düşünüyorum. Dışını silin mümkünse her gün yda gün aşırı.

Cok iimis ben tek yatak ve uyku setine 400 tl verdim.. annem indirim varmis dedi varsa varsa ne kadar vardir cilek sonucta dedim baksaymisim keskee :KK43:

peşin aldım ama, büyüyen beşik ve dolap alana hediye verdiler sadece cibinliğe ekstra para verdim o da 100 küsüre geldi. Halı mı da çilek ten almayı düşünüyorum hem güzel hemde dışarıya göre daha uygun 210 tl di.

Off sinirimden agliycam simdi cinlerim tepeme cikti yorgunluktan ölmüsüm zaten:KK43: camasr makinemi yeniledim sonunda oh derken servis gittikten sonra koridoru bi su sileyim dedim kova devrildi heryer göl oldu tam silmeyi yeni bitrmstim yorgun argin o bile öyle zor gelmisti ki haydii halilari kurtar oda kapılarına havlu koy suyu çektir derken belim bacagim koptu resmen:KK61: daha ustumu bile degisemedim yemek yok bisey yok esim disari cikardi yemek icin simdi oysa tek hayalim bacaklarim uzatip yatmakti soyle

Ben de herşeyi döküp saçar oldum. Düşürdüğüm şeyleri yerden alamaz oldum artık. Normal hayatımızda yaptığımız şeyleri yapmayı sürdürmeyelim bence. Kendimizi zorlamayalım ya da birileri de bize yardım etsin.

Bir de sen beslenirken neler Yemen gerektiğini de az çok tahmin ediyorsundur artık. Ben iyice boşladım diyet yüzünden bir şeker yemiyorum o kadar. Kalsiyum almam lazım yoğurt süt peynir bazen gün içinde hiç tüketmediğim oluyor.
valla canim benim çocuklar kilolu doguyor ama neden bende bilmiyorum inan, ben 40 haftayi doldurmalarina bagliyorum bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis .. 3.800 ve 4 kg dogum kilolari
bende az almiyorum tabi , ama yedigine dikkat eddigimi dersem yalan olur, hele kizimda ilk gebelikde seker meker hakgetire, tepsi tepsi sekerpareyi yalniz yerdim, isden gelirdim kendime maakrna , ekmek arasi , patatesn kizartmasi vs tek kiislik biseyler hazirlardim , esim iste oluyyordu bildigin bekar sofrasi yani : ) o sekil aldim 25 kg yu

bu sefer oyle deil, evimde illaki sicak yemek oluyor, meyvam sebzem eksik olmuyor evde iki çocuk var ben canim istemese onlara mecburum pisirmeye, o yuzden bu sefer daha saglikli beslniyorum, bide iste kartay tecrubesinden sonra ekmege sekere dur diyorum kendime, senin kadar kisitlamasamda kendimi frenliyorum yerken ..

yarin benim seker sonucum gelir, Alalh hayirlara çiakrsin insalllah ...

Ben de herşeyi döküp saçar oldum. Düşürdüğüm şeyleri yerden alamaz oldum artık. Normal hayatımızda yaptığımız şeyleri yapmayı sürdürmeyelim bence. Kendimizi zorlamayalım ya da birileri de bize yardım etsin.
hahahah ben gecen gun patigimi oglana giydirdim ayagima : )
sofra toplayip kaldiriyolar,halinin ustunun ortusu var onu duzeltiyolar, çamasir seriyolar
bulasik makinesini bosaltmasina yardim ediyolar, kiz yatagini yapiyor , kardesine yardim ediyor
akliniza ne gelirse iste yaslarina uygun ne is varsa yaptiriyorum, baslarda mizmizlaniyolardi ama artik alistilar onlarda gariplerim napsinlar : )))

bide kiz kendi kendini yikasa super olacak ama daah erken galiba,oglanida babasina yikatiyorum zaten ..

hahahah ben gecen gun patigimi oglana giydirdim ayagima : )
sofra toplayip kaldiriyolar,halinin ustunun ortusu var onu duzeltiyolar, çamasir seriyolar
bulasik makinesini bosaltmasina yardim ediyolar, kiz yatagini yapiyor , kardesine yardim ediyor
akliniza ne gelirse iste yaslarina uygun ne is varsa yaptiriyorum, baslarda mizmizlaniyolardi ama artik alistilar onlarda gariplerim napsinlar : )))

bide kiz kendi kendini yikasa super olacak ama daah erken galiba,oglanida babasina yikatiyorum zaten ..

Çok iyiymiş gerçekten ;)

Mutfakta tecrübeli değilim ama bal kavanozu bal terler derler. Yağ kavanozunun da o şekilde olduğunu düşünüyorum. Dışını silin mümkünse her gün yda gün aşırı.
siliyorum her seferinde sürahinin tamamını silmek lazım galiba buda pek pratik değil

kızlar birde benim kızım çok hareketlidir ama bugün sabah uyandık sonra hissetmedim yarın dr gidicem ama niyeyse içimde kötü bir his yok biraz önce sola yattım 2 saat bekledim ama var yok gibi birşey hissettim ama eminde değilim duşa mı girsem napsam bu arada 28. haftadayım ben

bugün benimkide bi garip göbeğimin altında minik patırtılar oluyor ama öyle göbeğimi oynatmıyor dışardan görülecek kadar sert vuruyordu bugün hiç olmadı
normal oldugunu düşünüyorum ama çok canım sıkkın ders çalışyorum aklım hep bebekte konsantre olamadım bir türlü

bugün benimkide bi garip göbeğimin altında minik patırtılar oluyor ama öyle göbeğimi oynatmıyor dışardan görülecek kadar sert vuruyordu bugün hiç olmadı
normal oldugunu düşünüyorum ama çok canım sıkkın ders çalışyorum aklım hep bebekte konsantre olamadım bir türlü
aklım kulağım elim göbeğimde Allahım azcık hissettim şükür ama bir posta ağladım tabii, bebeklerimiz iyidir inşallah

aklım kulağım elim göbeğimde Allahım azcık hissettim şükür ama bir posta ağladım tabii, bebeklerimiz iyidir inşallah
önemli bişey yoktur inş ama hergün tepiklerini hissedip bugün böyle olunca acayip moralm bozuldu kötü şeyler düşünmemeye çalışıyrum

kızlar ara ara bir kaç günlük böle sakinlemeler bnmde oluyor. Böle dışarıdan görülecek gibi dışa doğru değilde içe içe garip bişiler oluyor sanırım içe doğru vuruyor organlara doğru sanırım. Ve hareketsizken alttan biraz bana baskı gibi bişi yapıyor ve ara ara çişim geliyormuş gibi oluyor ve birden akıntım oluyor çişimi kaçırmış gibi ama bebiş sakinleyip içerlerde dönüp kımıldanıyorken içe vurduğunu düşündüğümde oluyor dönüyor karnımda karnım sağa sola böle yılan kıvrımı gibi kıvrılıyor. Annemlerdeyken iki gün normaldi snra böle sakinleşmişti eve geldim akşam yine tepmeye başladı poziyon değişti sanırım ben pozisyonuna bağlıyorum o yüzden de hiç dr.a gitmedim böle sakinleştiğinde.

Back
X