- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
inşallah canım zamanında gelsinde başka bişey istemiyorumsabırsız azra , canım inşallah en azından vaktine yakın zaman kadar durur kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım zamanında gelsinde başka bişey istemiyorumsabırsız azra , canım inşallah en azından vaktine yakın zaman kadar durur kuzu
tesekkur ederim canim aslında dun akşam da 9:30 da uyumustum yorgun da değilim anlamadim valla eve gidesim varGeçmiş olsun canım yorgunluk mu oldu ki.
Evet şimdi hele yakın oturmak daha da önemli bebise yakın olmak için :)Erkekler gider de bizim işimize yakın yerlerde oturmamız en iyisi. Okul zamanlarında hep evim okula uzaktı yıllarca servislerde gittim geldim yakın olunca daha mutlu oluyor insan bir de.
saol canımgeçmiş olsun canım
güzelmiş pijaman canim onu düğmeli mi tam göremedim
sürekli ayakta kalacaksın bi de. eve gitmenin bi yolu varsa git canım.7-5 abartı yani. çok geçmiş olsuntesekkur ederim canim aslında dun akşam da 9:30 da uyumustum yorgun da değilim anlamadim valla eve gidesim var
Benm de oluyor canm , doktor dinleneceksin, aç kalmayacaksın uzun sure diyoryedim yedim ama niye o kdr düştü anlamadım
saol canim az önce olcturdum tekrar 9 a 6 olmuş ayran falan içtim daha iyi gibiyimsürekli ayakta kalacaksın bi de. eve gitmenin bi yolu varsa git canım.7-5 abartı yani. çok geçmiş olsun
ya doktor tuzlu tüketme diyince ben abarttim sanırım yemekleri falan full tuzsuz yapmaya başladım odem falan da olmasın diye belki de ondan olduBenm de oluyor canm , doktor dinleneceksin, aç kalmayacaksın uzun sure diyor
içtim rahatladim zaten canım ya o kdr kesmemek lazımmış demekki bu arada eşine artık zorlandığı söyle anlayış gösterir heralde illa dr nin yasaklamasini bekleme..riskli bi durum yoksa bazen son Haftalara kdr yasaklamiyorlargünaydın bacılar,
bugün şimdiden bitsin eve gidip yatayım istiyorum.
bide size bişey soracağım utanarakacaba bu ilişki ne zaman yasaklanacak doktor yasaklasın diye bakıyorum kadın bişey demiyor. acayip kasılıyorum hemde artık acıyomuş hissi veriyor veya doğurcakmışım gibi doğumu hızlandırır gibi geliyo bilen veya doktoruyla konuşan varmı ?
krizantemcik bu arada bende tuz ödem yapar diye yemiyodum kanda tuz oranı düşük çıktı şimdi hergün iki bardak tuzlu ayran verdi dr iç o kadar bişey olmaz
Cnm benim bildiğim son ayda bırakılıyor dediğin gibi kasılmaları artırıyormuş son aydagünaydın bacılar,
bugün şimdiden bitsin eve gidip yatayım istiyorum.
bide size bişey soracağım utanarakacaba bu ilişki ne zaman yasaklanacak doktor yasaklasın diye bakıyorum kadın bişey demiyor. acayip kasılıyorum hemde artık acıyomuş hissi veriyor veya doğurcakmışım gibi doğumu hızlandırır gibi geliyo bilen veya doktoruyla konuşan varmı ?
krizantemcik bu arada bende tuz ödem yapar diye yemiyodum kanda tuz oranı düşük çıktı şimdi hergün iki bardak tuzlu ayran verdi dr iç o kadar bişey olmaz
O nasıl bir şey. İstanbuldan Kars'a gitmek gibi. Allah kolaylık versin.esimin Eczanesi Avcılarda ya hergün gidip geliyor :)
Evet oluyor bende de sonrasında da bgn tansiyonum düştü çok.. evde olunca soluma yatıp dinleniyorum geçiyor da dışarda olunca kötü işteGünaydın kızlar Sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.İşe gelmek için metroya bindim kalbim sıkışmaya başladı hala devam ediyor böyle çarpıntım var gibi sizde de oldu mu hiç?
bazen trafikte çok kalınca geriliyor ama onun dışında çok şikayetçi değilO nasıl bir şey. İstanbuldan Kars'a gitmek gibi. Allah kolaylık versin.
Olabiliir , ben de tuzsuz yerim alışkanlık, zeytinle takviye yapıyorumya doktor tuzlu tüketme diyince ben abarttim sanırım yemekleri falan full tuzsuz yapmaya başladım odem falan da olmasın diye belki de ondan oldu
Benim 5 dk iş.Erkekler gider de bizim işimize yakın yerlerde oturmamız en iyisi. Okul zamanlarında hep evim okula uzaktı yıllarca servislerde gittim geldim yakın olunca daha mutlu oluyor insan bir de.
Yaa sanada geçmiş olsun cnm o zaman. İnternette araştırdım kansızlık falan da yapar diyorlar neyse hayırlısı.Evet oluyor bende de sonrasında da bgn tansiyonum düştü çok.. evde olunca soluma yatıp dinleniyorum geçiyor da dışarda olunca kötü işte
Cnm benim bildiğim son ayda bırakılıyor dediğin gibi kasılmaları artırıyormuş son ayda