- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
biz kazara yapmışız sankiayy bende öyleyim, libido sıfırbu çocuk nasıl oldu onu bile hatırlamıyorum ahahahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz kazara yapmışız sankiayy bende öyleyim, libido sıfırbu çocuk nasıl oldu onu bile hatırlamıyorum ahahahh
=)Ohh ne güzel :)
3. doz zaten nisanda canım daha var düşünme şimdi :)Soğuk ve Yağmurlu İstanbul Sabahından Herkese GünaydınBu Tetanoz Yine Kolumu Ağrıttı Off Uyus Oluyorum Ya Bu Gidişle 3. Dozu Olmıcam Ben
![]()
Gunaydin... Ben de bugun yaptiricam 2. dazu. 3. Dozu ol canim <10 sene koruma sagliyo zaten dogumdan sonra yaptiricaz 3. yüSoğuk ve Yağmurlu İstanbul Sabahından Herkese GünaydınBu Tetanoz Yine Kolumu Ağrıttı Off Uyus Oluyorum Ya Bu Gidişle 3. Dozu Olmıcam Ben
![]()
valla sizin kocalara bravo :) anlayışlı adamlar bizimkisi öküz :) zaten hamile kalışımdan beli düşük yaptık hiç regl olmadan gene kaldımaynen bizde de durum aynı. zaten cnm hiç istemio. hatta bazen uzun öptüğünde oğlumuz tepik atıo ben de gülüyorum haliylebize 32 ye kdr haftada 1 dedi. ama zaten bişi yaptıgımız yok
![]()
Benim 5 dk iş.
çıkacam şimdi birazdan isteyim. Hiç çıkasım.yok ama çalışabiliyorken çalışayım.
aaa geçmiş olsun hayırdır bi sorun yok inşallahbu arada kızlar aksuaksu arkadasımız hastanede yatıyor ıkızlere hamıleydı hanı hatırlarsanız ona bır dua okursanız sevınırm
o zamanda o korkar yanaşmazsız sımdı adamlara sayıştırıyonuz ama yarın 40 haftayı gecersenız ve hala doğuramazsanız yalvarırsınız su işi yapalım da dogsun artık su veled dıye![]()
duzenlı sancıları gelıoms yatıs verdıler erken doguma karsı acılması yokmus sukur cıger gelıstırcı felan yaptılar ınsallah cıkar bugun pazardan berı yatıo...aaa geçmiş olsun hayırdır bi sorun yok inşallah
duzenlı sancıları gelıoms yatıs verdıler erken doguma karsı acılması yokmus sukur cıger gelıstırcı felan yaptılar ınsallah cıkar bugun pazardan berı yatıo...
Sağol cnm amin inş :) bakiver cnm ozdilekte cidden hem uygun hem de çok kaliteli.
65 canim teki ikisine 130 verdim.
İnşallah düzene girer Cnm ya en büyük korkum bu isteama neyseki cozmis sayilir arksdasinda :)
Cnm bende öyle yapiyorum hergun midem su kaynatiyo resmen yauyuyamiyorsunda boyle.
Sağol cnm envay cesit hem de o yüzden bakin isterseniz dedim ya :) ne olsa agliyorumda dun eşime icerledim yanimda da değil. söylemedim de üzülmesin diye kendimi uzdum. Gözlerim şişmiş resmen şuan. Maasallah canim çok kotu ya kendi kendimizi mahfediyoruz duduruk yere.
Öyle deme cnm güzeldir eminim. Fikir olsun olmayanlara diye ekledim. Alindiysa kurtuldun gerisini boşver :)
Bende gelimmm. Cidden ya şöyle ortada bir yerde bulusalim mi mesela mmmm![]()
kesınlıkle ondan olmuştur.. babam seker hastası ınsulın kullanıyor..seker konusunda bıraz bılgım var bu yüzden canım..bugun dıkkat et yarın ölc emınım dusuk çıkacaktır yıneŞekerimi ölçtüm 140 çıktı hadi bakalım ne oldu da yükseldi acabaen fazla 94 ü görmüştüm dün öğlen makarna akşam pide yedim ondan mı oldu ki. Yarın da kanda baktırıcam ufff canım sıkıldı.