2015 Şubat Anneleri

Soğuk ve Yağmurlu İstanbul Sabahından Herkese Günaydın :KK68: Bu Tetanoz Yine Kolumu Ağrıttı Off Uyus Oluyorum Ya Bu Gidişle 3. Dozu Olmıcam Ben:KK12:

aynen anlattıgınız durumdayım ya ılke baslarda sankı tıksındım tenının kokusu bıle rahatsız edıyodu benı sımdı dogumdan sonrada sankı hep boyle devam etcekmıs gıbı hıssedıyorum hayırlısı artık...

anammmm gene çenenin dibine vurmuşunuz kızlar maasallah suphanallah..:KK57:
dünyanın alıntısını yaptım net gıttı geldı alıntılarda gıttı..
neyse; dun yemeğe gıttıgımız velının evı bıraz soğuktu , kalorıferde sorun varmış nasıl usuttuysem eve geldıgımde vücudum tıtrıyordu sıcak su torbasıyla yattım gece boyu..karnım cok ağrıdı..sukur sabah gecmıstı..
esıme surprızdogum gunu pastası hazırlamışlar,esım cok sevındı..muazzam bır sofranın arkasından gece gece muthıs moral oldu esıme de ..neyse didim üşüdüm müşüdüm ama sevınsın garıban :KK70:

kızımla kahvaltımızı yaptık,bu arada sabah 72.5 u gordum tartıda..bu aralar pasta faslı sık yasandı ona verdım..hemen dıkkat etmeye başladım..gercı 68 le hamıs kaldım 4.5 kılo almış gorunuyorum ama olsun.. sabah sadece 1 kase yoğurt,yarım bag dereotu 2 dılım tam buğday ekmegı ve 4 5 zeytın yedım...

bu arada dereotunu evınızden eksık etmeyın hanımlar..ozellıkle cıg yemeye calısın..hamılelıkte troıd degerlerı yukselıyor hem ona care..hem bebeğe vıtamın...hemde doğum sonrası kalıtelı bol sut yapmaya yarıyor.. :KK66:

B
Soğuk ve Yağmurlu İstanbul Sabahından Herkese Günaydın :KK68: Bu Tetanoz Yine Kolumu Ağrıttı Off Uyus Oluyorum Ya Bu Gidişle 3. Dozu Olmıcam Ben:KK12:
Gunaydin... Ben de bugun yaptiricam 2. dazu. 3. Dozu ol canim <10 sene koruma sagliyo zaten dogumdan sonra yaptiricaz 3. yü

aynen bizde de durum aynı. zaten cnm hiç istemio. hatta bazen uzun öptüğünde oğlumuz tepik atıo ben de gülüyorum haliyle :KK23::KK45: bize 32 ye kdr haftada 1 dedi. ama zaten bişi yaptıgımız yok :KK53:
valla sizin kocalara bravo :) anlayışlı adamlar bizimkisi öküz :) zaten hamile kalışımdan beli düşük yaptık hiç regl olmadan gene kaldım :D nasıl dur deyim ben buna bizde tehtit ettim :D kendim kaşındım gidersen başka bi yere istikrarın bozulsun diye allah beni napmasın :KK70::p

sız sımdı adamlara sayıştırıyonuz ama yarın 40 haftayı gecersenız ve hala doğuramazsanız yalvarırsınız su işi yapalım da dogsun artık su veled dıye :KK70:

Şekerimi ölçtüm 140 çıktı hadi bakalım ne oldu da yükseldi acaba :( en fazla 94 ü görmüştüm dün öğlen makarna akşam pide yedim ondan mı oldu ki. Yarın da kanda baktırıcam ufff canım sıkıldı.

duzenlı sancıları gelıoms yatıs verdıler erken doguma karsı acılması yokmus sukur cıger gelıstırcı felan yaptılar ınsallah cıkar bugun pazardan berı yatıo...

Oh iyi açılması yoksa sanciyi bisure daha durdurabilirler sanirim rabbim yardimci olsun selamlarımizi ilet lutfen

Sağol cnm amin inş :) bakiver cnm ozdilekte cidden hem uygun hem de çok kaliteli.
65 canim teki ikisine 130 verdim.

İnşallah düzene girer Cnm ya en büyük korkum bu iste :KK43: ama neyseki cozmis sayilir arksdasinda :)

Cnm bende öyle yapiyorum hergun midem su kaynatiyo resmen ya :KK43: uyuyamiyorsunda boyle.

Sağol cnm envay cesit hem de o yüzden bakin isterseniz dedim ya :) ne olsa agliyorumda dun eşime icerledim yanimda da değil. söylemedim de üzülmesin diye kendimi uzdum. Gözlerim şişmiş resmen şuan. Maasallah canim çok kotu ya kendi kendimizi mahfediyoruz duduruk yere.

Öyle deme cnm güzeldir eminim. Fikir olsun olmayanlara diye ekledim. Alindiysa kurtuldun gerisini boşver :)

Bende gelimmm. Cidden ya şöyle ortada bir yerde bulusalim mi mesela mmmm :D

Gel gel canım hepimiz saleplerimizi içip yağan karı seyredelim mutlu mutlu ;) Eskişehir de yemyeşildir aslında bak orayı fazla katletmediler ;)

Şekerimi ölçtüm 140 çıktı hadi bakalım ne oldu da yükseldi acaba :KK43: en fazla 94 ü görmüştüm dün öğlen makarna akşam pide yedim ondan mı oldu ki. Yarın da kanda baktırıcam ufff canım sıkıldı.
kesınlıkle ondan olmuştur.. babam seker hastası ınsulın kullanıyor..seker konusunda bıraz bılgım var bu yüzden canım..bugun dıkkat et yarın ölc emınım dusuk çıkacaktır yıne;)

Back
X