hee anladım karşıdasın. bizim tarafta olsaydı ben hepsını ıncelemıs notunu vermıstım.
bende bır ara c.paşada doğum yapacaktım. sonra orayla ılgılı bir virüs dedıkodusu cıkmıstı korktum vzgectım. nihayetınde kalacağımız en fazla ıkı gun. hoş bızı dövecek degıller. en ıyı doktorlar devlet hatanelerınde zaten.
randevu almak zor ve tahlıller gec çıkıyor gıt gel zor olur dıye özele gıdıyorum ben.[/QUOTE
İstanbuldakilerini bilmiyorum ama ben buradaki (adapazarı) devlet hastanelerinde doğum yapanlardan hiç iyi şeyler duymadım.. daha geçen gün bir kadın sakarya üni eğitim araştrma hast. de doğum yapmış tüm odalar dolu diye kadını doğumdan sonra 5 saat sedyede bekletmişler.. bebek üşümüş daha ilk gün hasta etmişler çocuğu. hele burda bir doğum evi var aman Allahım... o kadar basık o kadar berbat bir yer ki..kabuslarıma giriyo acil bir şey olur da orada doğum yapmak zorunda kalırsam diye. devlette doğum yapacaklar oda işini kesin önceden ayarlayın özel oda felan tutun en azından. ben şahsen hiçççç güvenmiyorum devlet hastanelerine.