hüzün var senin gözlerinde.Hamile kaldığım halim,şimdi biraz daha göbekliyim :) burdan paylaşılabilir simalar,işte ben
Eki Görüntüle 1313851
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hüzün var senin gözlerinde.Hamile kaldığım halim,şimdi biraz daha göbekliyim :) burdan paylaşılabilir simalar,işte ben
Eki Görüntüle 1313851
anlıyormuş gibi yap. ben de bazen öyle yapıyorum. yoksa bu bilmişlere yetişemeyiz :)Kızlar Hani Diyosunuz Yaa Bebek Meshaneme Vuruyo,Mideme Baskı Yapıyo,Göğüsümün Altında Vs. Ben Bu Dediklerinizi Hiç Anlamıyorum. Yada İç Organlarımı Tanımıyorum Gerçekten Nerde Neresiyle Vuruyo Neye Baskı Yapıyo Hiç Anlamıyorum![]()
Hamile kaldığım halim,şimdi biraz daha göbekliyim :) burdan paylaşılabilir simalar,işte ben
Eki Görüntüle 1313851
Kızlar Hani Diyosunuz Yaa Bebek Meshaneme Vuruyo,Mideme Baskı Yapıyo,Göğüsümün Altında Vs. Ben Bu Dediklerinizi Hiç Anlamıyorum. Yada İç Organlarımı Tanımıyorum Gerçekten Nerde Neresiyle Vuruyo Neye Baskı Yapıyo Hiç Anlamıyorum![]()
1 litre süt müüüGece yatmadan önce de bir litre süt içmiştimben ne yapmışım böyle
![]()
Kızlar Hani Diyosunuz Yaa Bebek Meshaneme Vuruyo,Mideme Baskı Yapıyo,Göğüsümün Altında Vs. Ben Bu Dediklerinizi Hiç Anlamıyorum. Yada İç Organlarımı Tanımıyorum Gerçekten Nerde Neresiyle Vuruyo Neye Baskı Yapıyo Hiç Anlamıyorum![]()
Ben de ekliyorum siziGördüm Canım Seni Pek Bi Güzelmişsin Maşallah Kızında Çok Tatlı
üff yine başladınız grup kurmaya. ,Ben de ekliyorum sizi
üff yine başladınız grup kurmaya. ,
bizim yok integram falan biz ne olcez. ?
hiç de bile :) ekledim ole nolcak paylaşımları takip ederiz, ig gzl sen de aç :)üff yine başladınız grup kurmaya. ,
valla bende bilmezdim de büyüdükçe mi ne anlamaya başladım artık. nereye dayıyor kendini ne yapıyor diye. mesela birgün yine sağ kaburgama baskı oldu elimi koydum böyle top gibi ufak birşeye denk geldim ama hemen çekti kendini. ben sanırım elini elledim diye avuttum kendimi çünkü kafası daha sert oluyor :) mesaneye vurması çok değişik bir durum. böyle idrarını yaparsında tam tuvaletten çıkıcağın zaman birden bir sızı olur tekrar gelir aynen öyle oluyor bende dün gece çok fazla oldu sol tarafımda yatıyordum sağa geçtim yerini düzeltti. yani artık anlamaya başladım ben :)
mesane aşağı mahallenin hemen üzerinde bebek oraya vurduğunda anında çişin geliyo midene baskı yapınca iki kaburga kemiğinin tam ortasında yukarıda tepik atıyo yanma başlıyo sonra
benim kız bugün dalağıma dadanmış durumda o tarafa doğru yol aldı gidiyo yakında göbeğim sırtıma geçecek arkadan da belli olacak hamile olduğum![]()
İntagramdan Grup Kurulmuyo Canım Sadece Resimler Görünüyo Oda Birbirimizi Görmek Maksatlıüff yine başladınız grup kurmaya. ,
Demekki Benim Anotomi,Biyoloji,Vücut Tanımı Adı Her Neyse Sıfır Sıfır SıfırYok Kızlar Bu Dedikleriniz Hiç Anlamıyorum Fark Etmiyorum
Ama Bazen Dediğiniz Gibi Sol Göğüsümün Altı Acıyo Kaburga Oluyo Orası Herhalde Bende Kendi Kendime Çok Oturmaktan Oluyo Herhalde Diyodum ki Meğersem Yavrum Yapıyomuş
![]()
bız ıyıyız sen nasılsın guzumSlm kizlar nasiksiniz bakem
facebook kurtarmıyo muüff yine başladınız grup kurmaya. ,