2015 Şubat Anneleri

blackberry facebook sayfası açtığı için ceza verildi canım. bizler o zaman istememiştik ben hala istemiyorum benim kendi adıma facebookum yok eşimin kini kullanıyorum.eşimin facesinden de sizlerle konuşmak doğru gelmiyor yeri geliyor en mahrem şeylerimizi konuşabiliyoruz o yüzdne ben burada devam etme taraftarıyım :)
kım ne cezası verdı anlayamadım tam olarak ..

Ben Bu Hafta Sonu Bebeğin Kıyafetlerini Yıkamaya Başlasammı ? Deterjanı da Aldım. Her Hafta Sonu Az Az Yıkamaya Başlıyım Dimi ?

kım ne cezası verdı anlayamadım tam olarak ..

bu sayfanın eski sahibi vardı blackberry hatırladın mı o facebook hesabı açtı ve buradan duyurdu gerçi biliyordu ceza alacağını. bu sitenin yöneticileri ceza verdi hesabına girişi engellediler.facebook hesabı açmak yasak değil ama burada ki paylaşım azalırsa o zaman burayı kapatıyorlar bu seferde facebooka gitmeyenler mağdur oluyor. ceza bu yüzden veriliyor .

valla sırf babam ınsulın kullanıyor dıye bana 100 luk seker testı yaptırmamı ıstedı dr ama ben yaptırmadım aılemın de baskısıyla.. bılmıyorumkı babam ın sekerı cok cok yüksek..400 500 olduğu zamanlar oluyor.. ama garıp kı cankırı ya memlekete gıttıgınde nerdeyse butun seker ılaclarını kullanmıyor (seker kendılıgınden düşüyor)ankaraya dönduklerınde anında yukselıyor.. korkutuyor bızıı
100lük mü yaptırmadın yoksa hiç mi test yaptırmadın canım ve neden reddettin yaptırmayı? bende babam kullanıyor diye 75lik yaptırdım şeker çıktı. 200lerde seyrediyor benimkide. şekerde psikolojinin çok etkisi var memlekete gidince rahatlıyordur,mutlu oluyordur ondan düşüyordur şekeri.

Ben Bu Hafta Sonu Bebeğin Kıyafetlerini Yıkamaya Başlasammı ? Deterjanı da Aldım. Her Hafta Sonu Az Az Yıkamaya Başlıyım Dimi ?

valla canım ben 1 hafta uğraştım renk renk, kumaş kumaş, ayrı yıkadığım için. ben bitirdim yıkama ütüleme işini şimdi sadece benim geceliklerim yıkanacak. sonra çantayı hazırlayacağım. artık 32. haftaya giricem neredeyse hala çanta hazır değil. en azından kenarda beklesin ne olur ne olmaz. kafamda birtek o var şimdi o yüzden bitirmekte yarar var kafan rahat etmesi açısından.

valla canım ben 1 hafta uğraştım renk renk, kumaş kumaş, ayrı yıkadığım için. ben bitirdim yıkama ütüleme işini şimdi sadece benim geceliklerim yıkanacak. sonra çantayı hazırlayacağım. artık 32. haftaya giricem neredeyse hala çanta hazır değil. en azından kenarda beklesin ne olur ne olmaz. kafamda birtek o var şimdi o yüzden bitirmekte yarar var kafan rahat etmesi açısından.
Ben de başliim aynen ya, o da çıksın aradan

ismini yazanlar hepicinizi ekledim :) bu arada bende bebek kıyafetlerini yıkıcam ama bi deterjan söylermisiniz markette hacı şakir var roxy var bide dalin hangisini almalıyım acaba ?

kızlar doğum parası nasıl hesaplanıyordu yaaa
Doğum yapan kadın işçiye doğumdan önce 90 gün prim bildirmiş olması şartı ile ; Doğum dan önceki ve doğum dan sonraki 8 haftalık süre için toplam 112 gün işsizlik ödeneği ödenir.
Hesaplama Şekli:
Çalışan aylık bürüt 1.000 TL aldığını varsayalım 1.000/30=33 tl ( günlük ücreti)
33×112 =3.733,33 TL Bu tutarın 3/2 sini iş görmezlik ödeneği olarak alır: Yani 2.488,89 TL İş görmezlik ödeneği alabilir.
Bu şekilde hesaplanıyor canım.

100lük mü yaptırmadın yoksa hiç mi test yaptırmadın canım ve neden reddettin yaptırmayı? bende babam kullanıyor diye 75lik yaptırdım şeker çıktı. 200lerde seyrediyor benimkide. şekerde psikolojinin çok etkisi var memlekete gidince rahatlıyordur,mutlu oluyordur ondan düşüyordur şekeri.
100 luk ıstedı ılk.. annem ablalarım kesınlıkle yaptırma dedıler bebeğe cıddı zararlar verebılıyor seker yuklemesı dıye.. yınede yaptıracaktım ama ben tatlı nerdeyse tuketmıyorum,beyaz ekmek yemıyorum yanı kendımce zaten seker dıyetı yapıyor gıbıyım,babamdan dolayı seker hastalarının ne yememesı gerektıgını bılıyorum..seker cıksa bıle dıyet verecektı..ee onu ben kendımde yapıyorum zaten...

bırde soyle bır durum oldu..kızım 3 yasında ben sabah ac karna hastaneye gıdıcem 1 er saat arayla kan alınacak bu demek oluyokıben oglene kadar hastanede olucam..kızımı kıme bırakıyım,esım okulda. saatlerce onu hastanede zapdedemen.. butun bu sebepler bır araya gelınce yaptırmadım bende..

Ayyy Doğru Diyosun Renk Renk Ayır Yıka Bide Kış Günü Kurutması Var. Çalışınca Sadece Hafta Sonları Yapabilceğime Göre Ben Bu Hafta Sonu Başlıyım Yıkama İşine

ismini yazanlar hepicinizi ekledim :) bu arada bende bebek kıyafetlerini yıkıcam ama bi deterjan söylermisiniz markette hacı şakir var roxy var bide dalin hangisini almalıyım acaba ?

ben dalan roxy aldım çokta memnun kaldım şimdi markete gidince 2 3 paket daha alayımda stok olsun doğunca çamaşır çok çıkar diye. inan yumuşacık yapıyor eşyaları,ve böyle ağır değişik bir kokusu yok hafif sabun kokuyor.

Doğum yapan kadın işçiye doğumdan önce 90 gün prim bildirmiş olması şartı ile ; Doğum dan önceki ve doğum dan sonraki 8 haftalık süre için toplam 112 gün işsizlik ödeneği ödenir.
Hesaplama Şekli:
Çalışan aylık bürüt 1.000 TL aldığını varsayalım 1.000/30=33 tl ( günlük ücreti)
33×112 =3.733,33 TL Bu tutarın 3/2 sini iş görmezlik ödeneği olarak alır: Yani 2.488,89 TL İş görmezlik ödeneği alabilir.
ama 16 hafta izin yapmıyomuyuz ? neden 8 hafta

Hesaplama Şekli:
Ayyy Ben 1,000 Tl Alıyorum Bu Durumda Doğum Param 2,488 TL mi Alıcam Çok Az Değilmi :mad:

Back
X