2015 Şubat Anneleri

ben daha almadım ki bişey bi pantolon 2 çıtçıtlısı var daha , ama sabun tozum mevcut : )) çok geride kaldım ya

Doğum yapan kadın işçiye doğumdan önce 90 gün prim bildirmiş olması şartı ile ; Doğum dan önceki ve doğum dan sonraki 8 haftalık süre için toplam 112 gün işsizlik ödeneği ödenir.
Hesaplama Şekli:
Çalışan aylık bürüt 1.000 TL aldığını varsayalım 1.000/30=33 tl ( günlük ücreti)
33×112 =3.733,33 TL Bu tutarın 3/2 sini iş görmezlik ödeneği olarak alır: Yani 2.488,89 TL İş görmezlik ödeneği alabilir.
Bu şekilde hesaplanıyor canım.

peki mesela 32. haftada izine ayrılmakla 37. haftada ayrılmak arasında ne gibi fark var hangisi daha avantajlı
yani 37 ye kadar çalışınca daha mı az ücret alıyoruz

Ahh Ahh Eşim Karışmasa Ben Daha Neler Alıcam Kızıma Ama Aldırmıyo Yeter Kaç Çocuk Büyür Bu Aldıklarınla Diyo Ama Gözüm Doymuyo Hep Azmış Gibime Geliyo :KK48:
Dmi sanki eksik gedik olcak cocuk üşüyecek gibi geliyor :) geçen gün Allaaah beresi yok kalın değil evdekiler die panik yaptım hemen benettondan buldum bi tane aldım :) rahatladım, tontiş başı üşümesin die

Dmi sanki eksik gedik olcak cocuk üşüyecek gibi geliyor :) geçen gün Allaaah beresi yok kalın değil evdekiler die panik yaptım hemen benettondan buldum bi tane aldım :) rahatladım, tontiş başı üşümesin die

yün aldım bere ördüm akşam dikeyim dedim yamuk olmuş, keserek gittiydim yukarı çıktıkça galiba kesmeden gitmem gerekiyordu akşam söküp tekrar yapacam

peki mesela 32. haftada izine ayrılmakla 37. haftada ayrılmak arasında ne gibi fark var hangisi daha avantajlı
hayır canım o değişmiyo sonrasına aktarıldığı için para aynı para bide 112 değil 122 gün hesaplancak

Aynen İstiyorumki Eksiği Olmasın Herşeyi Tam Olsun. Sonra Maddi Durumları Olmayanları Düşünüyorum Diyorumki Acaba Şımarıklımı Yapıyorum. Benimkide Bilsin Varlığı Yokluğu Herşeyide Tam Olmayı Versin.

ben hepsini bir makinada hassas programa atıcam düşük ısıda az devirde. renkler zaten hep birbirine yakın. zaten el kadarlar bi de nesini ayırcam ki :KK64::KK64::KK64:
Bizimkiler Öle Değil Ben Baya Renkli Şeyler Aldım. Boya Verir Bişey Olur Onun İçin Ayırıp Yıkıcam Ama Öle Uzun Programa Atmayı Düşünmüyorum 40 Derecede 30 Dk lık Programa Atarım.

Şöyle bir fark var. Sen çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışınca aradaki 5 haftalık ücreti çalıştığın firmadan alıyorsun. Dogum sonrası da hakkı olan 8 haftalık(56 günlük) süreye, doğum öncesi kullanamadığın 5 haftada(35 gün) eklenir. Böylece sgk dan 91 günlük ücretini alırsın. Sgk senin brüt maaşının 2/3 ünü 16 haftanın sonunda toplu olarak ödeyecektir. Bu ücretle net maaşın arasında çok büyük bir fark oluşmuyor. Sonuç olarak 37.haftaya kadar çalışmak bebeğine daha fazla zaman ayırmanı sağlar ve işyerinden alacağın ücreti de (maaşı) hesaba katarsak biraz daha fazla ücret almış olursun.

Back
X