2015 Şubat Anneleri

facede grup mu var ? ben onu bılmıyorum.
genelde burdan face e transfer olunuyor orda bı grup açılıyor falanfılan..o yüzden dedım..
Bütün kocakarı bilgileri sende var canım. Bayılıyorum sana :)
kız nıye kocakarı bılgısı olsun..IBRAHIM SARACOGLU anne sutunu artırır dıye kac kere soyledı..
ondan dıdım:KK22:

Şekerimi ölçtüm 140 çıktı hadi bakalım ne oldu da yükseldi acaba :KK43: en fazla 94 ü görmüştüm dün öğlen makarna akşam pide yedim ondan mı oldu ki. Yarın da kanda baktırıcam ufff canım sıkıldı.

Yok bence hiç canını sıkma,bence stresten de yüksek çıkıyor,sakin olmaya çalış,başka şeyler düşün....

Cnm sen biliyosun sanırım o zaman san bir şey sorayım doğumdan önce 8 hafta rapor alıcam ama bu 8 haftanın içindeyken çıkışımı verecek işyerim o zaman bir sıkıntı olurmu yani 8 hafta boyunca çıkışımın yapılmaması mı gerekiyor? Mali müşavirimiz ben ssk nı boş olarak göndericem falan demişti yoksa öyle mi olacak kafam çok karıştı:110:
Canım yasal olarak raporluyken işveren seni işten çıkaramaz bu durum mevzuata aykırı.

kızlar bu cihicco da aldıgınız pijama nasıl
onlıne sitesi var mı bende bakayım aradım ama bulamadım
chicco mağazadan marilyn marka almış arkadas. Marilyn sitesinden baktim ben de güzel ama kaliplarindan emin olamadim s mi m mi alsam diye. Sordum cvp bekliyorum alan arkadastan. Bwn de bgn unnadodan siparis vermistim emin deilim iptal ederim belki.

gene aksam oldu..esım gec gelecekmıs.. yemek yaotım yedık gıttı bende utu yapsam..yada yapmayım..zaten kıs vaktı elektırık zam rekoru kırmız aksam 5-10 arası en pahalı saatt :KK34: öff canım sıkılıyor yaaa

Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur

Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur
Maşallah, tam niyetleniyorum yapayım o zamanda bir yorgunluk oluyor pufff :)

kızlar bu cihicco da aldıgınız pijama nasıl
onlıne sitesi var mı bende bakayım aradım ama bulamadım

ben Marilyn marka aldım chicco'dan. Marilyn yazınca sitesi çıkıyo. aldığım pijamanın fotosu da bu.

Eklentiler

• pjm2.webp
    pjm2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 57
gene aksam oldu..esım gec gelecekmıs.. yemek yaotım yedık gıttı bende utu yapsam..yada yapmayım..zaten kıs vaktı elektırık zam rekoru kırmız aksam 5-10 arası en pahalı saatt :KK34: öff canım sıkılıyor yaaa
elekt.faturalarını ben bu ay az gördüm. nedense herkese az gelmiş. ya da bır aylık değildir ondan öyle olmuştur. biraz önce ödemedim ev ve işyerinin faturalarını hepsi 800 tl tuttu. faturaya çalışıyoruz.

Bende kullanmıyorum face veya instagram, zaman istiyor gibime geliyor pek sevmiyorum böyle şeyleri :-/

chicco mağazadan marilyn marka almış arkadas. Marilyn sitesinden baktim ben de güzel ama kaliplarindan emin olamadim s mi m mi alsam diye. Sordum cvp bekliyorum alan arkadastan. Bwn de bgn unnadodan siparis vermistim emin deilim iptal ederim belki.

bana mı sordun acaba, ben görmedim de gözümden kaçmış da olabilir. bedenleri hakkında nasıl fikir versem ki, ben L beden aldım daha da şişeceğimi düşünerek. çünkü 1 ay önce almıştım.

Mizlar kafama simdinne takildi bebegin beslenmesi kilo almasi icin sola yatin dediniz yanlis hatirlamiyosam simdi ben sola cok yatamiyorum.saga yatinca daha coo rahat ediyorum acaba minnak beslenemiyomu

ya o etiketlere bende sınır oldum.
neden minnacık seylere etıketlerı basmıslar.
her yerlerınde etıket.
urunun kendınden buyuk etıketı var.

Back
X