nasıl kumaşı flan iyi mi
beden olarak naıl bende baktım şimdi güzelmiş fiyatıda iyi
ben beğendim de şimdi zevk meselesi ne bileyim ne desem yalan olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl kumaşı flan iyi mi
beden olarak naıl bende baktım şimdi güzelmiş fiyatıda iyi
kadın sonunda diyecek doğum yapsa da evınde otursa.hahahahaha hemen annemdeyim zaten orda bile olsam giriyorum benkoy bidaaa banane
![]()
Ben bunu Perşembe günü öğrenecem bakalım cidden öylemi :) çünkü oldu bitti sola yatıyorum bu ay çok zordu uyumak ama :)Mizlar kafama simdinne takildi bebegin beslenmesi kilo almasi icin sola yatin dediniz yanlis hatirlamiyosam simdi ben sola cok yatamiyorum.saga yatinca daha coo rahat ediyorum acaba minnak beslenemiyomu
ya o etiketlere bende sınır oldum.
neden minnacık seylere etıketlerı basmıslar.
her yerlerınde etıket.
urunun kendınden buyuk etıketı var.
bebişlerimizi çizecekler.hakkaten şu etiket olayına ben de sinir oldum. bu nedir arkadaş, bebeği düşünüp yapsalarmış bari. kessen yine rahatsız edecek çocuğu, bari yapıyorsun ayrı dikişle yapsana, sökelim desek kıyafetin dikişi sökülüyor. offf mantıksız işlere karşıyım arkadaş.
Sormayın bende dertliyim daha sabah çocugun üstündeki atleti ayrı bluzu ve eşofmanını ayrı ayrı kestim, bizimkiler geçen çocugun atletini sökmüşler onuda sabah gördüm uyuz oldumhakkaten şu etiket olayına ben de sinir oldum. bu nedir arkadaş, bebeği düşünüp yapsalarmış bari. kessen yine rahatsız edecek çocuğu, bari yapıyorsun ayrı dikişle yapsana, sökelim desek kıyafetin dikişi sökülüyor. offf mantıksız işlere karşıyım arkadaş.
Güle güle canım, kolay gelsin :)ben kaçarım evime .giderken bebek bezi,hasta bezi alıcam . artık çantaları hazırlayalım.
Büyük eltinin iktidar savaslarıı :)) allam kadın kadına bunu nie yapar ya , ben kıskanç insana coooook zıtım ki hepsinin temelinde kıskançlık varkv ameliyat olacakmış
büyük elti olan hanımefendi laf sokmuş kendileri karnı burnunda çooook kv ye gitmişmiş iş yapmışmış falan filan
dolaylı yoldan laf sokulmuş bana
canım sıkıldı
allahım nolur dua edin hamile ağzınızla şu kadın ameliyat falan olmasın ilaçla iğneyle tedavi olsun
ben gidemem gidemeyeceğim içinde gelen lafların haddi hesabı olmaz o lafları dymak istemyiroum
ya gecen ay 17 gelen doğalgaz faturası bu ay 96 gelmıs kı gunduzlerı hıc yakmadım aksam yatarken açtım hep oda kızım ustu acık yatıyor dıye..çocuk olmasa hala aşırı soğuk degıl açmazdım..elekt.faturalarını ben bu ay az gördüm. nedense herkese az gelmiş. ya da bır aylık değildir ondan öyle olmuştur. biraz önce ödemedim ev ve işyerinin faturalarını hepsi 800 tl tuttu. faturaya çalışıyoruz.
Bi arkadasım daha var bu kv temizliğine çağırılan, yapma etme dedim , kanaması oldu şimdi durdu ancak. Ne cok insan varmış hamile çalıştırma fantezisi olan ya, eskiden sanıyordum ki hamile kadını herkes el üstünde tutarTakma sen boşver. yapan yapmış. k.validene temizlik gerekiyorsa çağırın bi temizlikçi yapsın. hamile halinle olmaz. yeri geliyoır kendi evimize bir süpürge tutamıyoruz.
hele LCW nın etıketlerı akıllara zarar... kocakoca ve bır suru..hakkaten şu etiket olayına ben de sinir oldum. bu nedir arkadaş, bebeği düşünüp yapsalarmış bari. kessen yine rahatsız edecek çocuğu, bari yapıyorsun ayrı dikişle yapsana, sökelim desek kıyafetin dikişi sökülüyor. offf mantıksız işlere karşıyım arkadaş.
Allah kolaylık versin, bende çok uğraştım zamanında böyle insanlarla şimdide tınmıyorum.. En iyisi bu kesin :)Büyük eltinin iktidar savaslarıı :)) allam kadın kadına bunu nie yapar ya , ben kıskanç insana coooook zıtım ki hepsinin temelinde kıskançlık var
kadın sonunda diyecek doğum yapsa da evınde otursa.
hele LCW nın etıketlerı akıllara zarar... kocakoca ve bır suru..![]()
Bi arkadasım daha var bu kv temizliğine çağırılan, yapma etme dedim , kanaması oldu şimdi durdu ancak. Ne cok insan varmış hamile çalıştırma fantezisi olan ya, eskiden sanıyordum ki hamile kadını herkes el üstünde tutar
ya gecen ay 17 gelen doğalgaz faturası bu ay 96 gelmıs kı gunduzlerı hıc yakmadım aksam yatarken açtım hep oda kızım ustu acık yatıyor dıye..çocuk olmasa hala aşırı soğuk degıl açmazdım..
elektırık 2 aydır hep zamlı esım faturaya bakınca hakkım param haram olsun dıyo devletın kestıgı paralara..30 lıra kullanım bedelı yok o yokbu çıkıyor fatura 50 ye 60 a..
Az önce gögüs uçlarıma baktım yavaş yavaş süt geliyor sanırımbirinin uc var diğeri yok inşallah bu sefer sorun çıkmaz
bu konuda
evet sana sormuştum bekliyordum :) normalde s giyiyorum s mi m mi karar veremiyorum. L sana nasil peki cok bol mu. M sana dar mi gelrdi.bana mı sordun acaba, ben görmedim de gözümden kaçmış da olabilir. bedenleri hakkında nasıl fikir versem ki, ben L beden aldım daha da şişeceğimi düşünerek. çünkü 1 ay önce almıştım.