2015 Şubat Anneleri

Az önce gögüs uçlarıma baktım yavaş yavaş süt geliyor sanırım :-) birinin uc var diğeri yok inşallah bu sefer sorun çıkmaz :KK35: bu konuda

Benimde geliyor ama normal süt gibi bembeyaz değil biraz daha sıvı ve şeffaf beyaz karışımı. Daha önce hiç görmedim anne sütü. Bilemedim süt mü değil mi :KK45:
Uç olmaması nasıl birşey birde ? Hani bazen göğüsümüzü elleyince ucu sertleşiyo dışa çıkıyor o zaman göğüs üçüm oluyor. Ama normal şartlarda düz yani uç muç yok :KK45:

gene aksam oldu..esım gec gelecekmıs.. yemek yaotım yedık gıttı bende utu yapsam..yada yapmayım..zaten kıs vaktı elektırık zam rekoru kırmız aksam 5-10 arası en pahalı saatt :KK34: öff canım sıkılıyor yaaa

geç gelecekmiş yine senin eşin benimki nöbetçi yarın öğlene kadar kesin yok da eğitime giderlerse akşama kadar yok :KK51:

ya gecen ay 17 gelen doğalgaz faturası bu ay 96 gelmıs kı gunduzlerı hıc yakmadım aksam yatarken açtım hep oda kızım ustu acık yatıyor dıye..çocuk olmasa hala aşırı soğuk degıl açmazdım..

elektırık 2 aydır hep zamlı esım faturaya bakınca hakkım param haram olsun dıyo devletın kestıgı paralara..30 lıra kullanım bedelı yok o yokbu çıkıyor fatura 50 ye 60 a..

bizim de 50yi aşağı düşmüyor başlarda şikayet ediyordu eşim de artık alıştı; kış geldi her çamaşır makinesinde kurutmayı açmaya başladım artık bakalım bu ay ne olacak :KK64: :KK22:
merkezi sistem de doğalgaz sorunumuz yok iyi ki balkonda bile petek var ankara soğuğuna ne yapardık bilmiyorum :KK51:

Benimde geliyor ama normal süt gibi bembeyaz değil biraz daha sıvı ve şeffaf beyaz karışımı. Daha önce hiç görmedim anne sütü. Bilemedim süt mü değil mi :KK45:
Uç olmaması nasıl birşey birde ? Hani bazen göğüsümüzü elleyince ucu sertleşiyo dışa çıkıyor o zaman göğüs üçüm oluyor. Ama normal şartlarda düz yani uç muç yok :KK45:

Teyzem sütünü sağıyordu kuzenim için, su gibi ama rengi hafif beyaz dediğin gibi şeffaf.. Koyu bir kıvamı yok, yani o bildiğimiz inek sütüne hiç benzemiyor. Hatta tadına bile bakmıştım ben, tadı yok :P

Sabah cok erken uyandım işe gittim fln kendimle gurur duyuyorum waa demek ki hala çalışılabiliorm die ne gzl, ben bi öğle yemeği ye annede, bi sız:) saat bu =) kendim dahil kimseyi kandırmaya gerek yok , sürünüyoruuuum , yarın da full uyumam lazım bu gunün acısı çıksın

Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur

ben etiketleri hiç düşünmemiştimmm o_O
kolay gelsin canım ben annemdekilerin gelmesini bekliyorum ben yıkamak için 2 haftayı bulacak galiba :D kurutma sıkıntım yok ondan rahatım biraz da

faturalar noktasında azamı dıkkat gosterıyorum..cunku devlete odedıgım para resmen koyuyor bana..hele mardındeyken kacak elektırık odetırlerdı..2 kışıyız 150 den assagı elektırık gelmezdı..zehır olsun haram yiyenlere..bıde azcık sesını çıkarsan hocam ıstıyosan senın sayacıda bı elden gecırelım derlerdı utanmadan adamın 10 tane bebesı var evıne 15 lıra elektırık geliyor, saka gıbı adeta..

utu haftalık yapılmaz bızde bırıkıncede gece 10 dan sonra yaparız,camasır ve bulaşık mak. hep 10dan sonra çalıştırırım..mıkrodalga ketıl kullanmıyorum..fırın la ısım olsa bıle gece 10 a ayarlıyorum yapacaklarımı..

ama devletım saolsun,sen ne yaparsan yap alıyor pasa pasa

Teyzem sütünü sağıyordu kuzenim için, su gibi ama rengi hafif beyaz dediğin gibi şeffaf.. Koyu bir kıvamı yok, yani o bildiğimiz inek sütüne hiç benzemiyor. Hatta tadına bile bakmıştım ben, tadı yok :p

Ayy bide kilomu yapıcak yani bu süt :D Eşimde dediki aaa sütün geliyor senin,bende çok bilmiş edasıyla yok süt değil bu başka bişe dedim :D :D :D

Teyzem sütünü sağıyordu kuzenim için, su gibi ama rengi hafif beyaz dediğin gibi şeffaf.. Koyu bir kıvamı yok, yani o bildiğimiz inek sütüne hiç benzemiyor. Hatta tadına bile bakmıştım ben, tadı yok :p
senın profıl resmını görünce ıkı kere baktım :KK70:memeler baş kaldırmış sarkısı dolandı dılımde:KK31:

faturalar noktasında azamı dıkkat gosterıyorum..cunku devlete odedıgım para resmen koyuyor bana..hele mardındeyken kacak elektırık odetırlerdı..2 kışıyız 150 den assagı elektırık gelmezdı..zehır olsun haram yiyenlere..bıde azcık sesını çıkarsan hocam ıstıyosan senın sayacıda bı elden gecırelım derlerdı utanmadan adamın 10 tane bebesı var evıne 15 lıra elektırık geliyor, saka gıbı adeta..

utu haftalık yapılmaz bızde bırıkıncede gece 10 dan sonra yaparız,camasır ve bulaşık mak. hep 10dan sonra çalıştırırım..mıkrodalga ketıl kullanmıyorum..fırın la ısım olsa bıle gece 10 a ayarlıyorum yapacaklarımı..

ama devletım saolsun,sen ne yaparsan yap alıyor pasa pasa

saat 10 dan sonra yapıyorsun 3.fazlımı sayacınız değilse boşuna beklemeyın o kadar

Bi arkadasım daha var bu kv temizliğine çağırılan, yapma etme dedim , kanaması oldu şimdi durdu ancak. Ne cok insan varmış hamile çalıştırma fantezisi olan ya, eskiden sanıyordum ki hamile kadını herkes el üstünde tutar

geçmiş olsun arkadaşına :(
şimdi kırgınım kendisine ama izinde iki hafta kaldık sofra bile kaldırtmadı neredeyse bana kayınvalidem.
yani sonuçta sadece gelin değil kendi torunları etkilenecek hiç mi düşünmüyorlar :KK12:

evet sana sormuştum bekliyordum :) normalde s giyiyorum s mi m mi karar veremiyorum. L sana nasil peki cok bol mu. M sana dar mi gelrdi.

yani ben normalde m giyiyordum, fazla kilo aldığım için M rahat olmayacak gibi geldi o yüzden L aldım diye hatırlıyorum. eve gidince tekrar bakarım bedenine. yoksa XL miydi?
2 beden arası 1'er cm oynuyor ya o yüzden unutmuşum. akşam yazarım.

Kızlar bu unnado daki pijamaları beğendim de bişi sorcam açık rengi kullanmak zor olur mu ki kanama falan olur da belli olur mu ki ? geceliği o açıdan kırmızı aldım ama açık renk almak istiyorum bide alanlar hangi renkler aldınız

Back
X