Bakma sen bana. Kıskanıyorum anne kız ilişkinizi.hahahahaha hayır diyo ki bizde kalırsın birazbilemedin yani kocamla bir oldular illede annemlere gideyim istiyorlar doğumdan sonra. bende bir evde bir orada olurum artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakma sen bana. Kıskanıyorum anne kız ilişkinizi.hahahahaha hayır diyo ki bizde kalırsın birazbilemedin yani kocamla bir oldular illede annemlere gideyim istiyorlar doğumdan sonra. bende bir evde bir orada olurum artık
![]()
Anne sütü şeffaf bir şey zaten tam bembeyaz değil. Çok emdiğim için iyi bilirim.Benimde geliyor ama normal süt gibi bembeyaz değil biraz daha sıvı ve şeffaf beyaz karışımı. Daha önce hiç görmedim anne sütü. Bilemedim süt mü değil mi
Uç olmaması nasıl birşey birde ? Hani bazen göğüsümüzü elleyince ucu sertleşiyo dışa çıkıyor o zaman göğüs üçüm oluyor. Ama normal şartlarda düz yani uç muç yok![]()
Ben unnadodan 2 tane mavi aldim. Bir tane de pembe düşünüyorum.Kızlar bu unnado daki pijamaları beğendim de bişi sorcam açık rengi kullanmak zor olur mu ki kanama falan olur da belli olur mu ki ? geceliği o açıdan kırmızı aldım ama açık renk almak istiyorum bide alanlar hangi renkler aldınız
hayırlı olsunn :)Aynen ben de çok beğeniyorum :) aldım gitti :)
Bende hergün öyle kendimi kandırıyorum çok kuvvetliyim süperim diye akşam pert. Çok korkuyorum çalışmam diye.Sabah cok erken uyandım işe gittim fln kendimle gurur duyuyorum waa demek ki hala çalışılabiliorm die ne gzl, ben bi öğle yemeği ye annede, bi sız:) saat bu =) kendim dahil kimseyi kandırmaya gerek yok , sürünüyoruuuum , yarın da full uyumam lazım bu gunün acısı çıksın
Demekki laf olsun diye yazmışlar :)
bende bi pembe bi ekru aldım görünüşü güzeldi bakalım nasıl bisi gelecekben bir takım gri aldım ama loğusa pijaması olarak değil normal giymeye
zaten loğusa pijaması almayacağım
ama unnadoda bende beğenmiştim biri pembe biri ekru
2 pijama 1 gecelik alacağım toplamda
Teşekkür ederim canım :)hayırlı olsunn :)
kocam zengın olunca yaptırcakmıs ole dedı![]()
aldıkların geldi mi canım güzeller mi Güle güle kullan bu aradaBen unnadodan 2 tane mavi aldim. Bir tane de pembe düşünüyorum.
mutludur canım :) bizim hemsirelere cok tekmeliyor dediğimde ne güzel demekki mutlu keyfi yerinde diyorlar :)Bu kız çıldırdı. Resmen beni sallıyor. Derdi ne olaki?
aslında dert eden benım o halınden gayet memnunmuşBence nasıl olacağını bilse zengin olmayı beklemez![]()
benim ablamda senin gibi mecbur kalmadıkça yazılan her ilacı vermiyor çocuklarına. peki nasıl başa çıkıyosun hastalıklarla? bitki çayları falan mı?
/QUOTE]
bi kere annelerin en çok korkdugu ates konusunda çok sakinim, ates vucudun bi savunma mekanizmasi,yani vucudda viral yada bakteriyel bi mikrop var, vucut bunu algilayinca antikor uretiyor ve ates çikariyor savunma askerleri olarak dusunelim .. 40 derecede olsa çocugun durumu iyiyse, uyyorsa vs ilaç vermem ..
atesi geçince zaten geriye bisey kalmiyor, sumuk, oksuruk hapsuruk falan oluyor,ondada balli limon, sicak banyo,yastigini yukseltme gibi seyler yapiyorum
tabi simdi buyuduler bagiskliklari guçlu temeli saglam, kuçukken daha zor oluyordu hastaliklarla basetmek .. bakalim 3. de napicam ama ayni yolu izlerim herhalde dogru olduguna eminim bu yolun .. tecrubeyle sabittir : )
Mutluluklarını sevsinler onların.:-Smutludur canım :) bizim hemsirelere cok tekmeliyor dediğimde ne güzel demekki mutlu keyfi yerinde diyorlar :)
yok bgn sipariş ettim ben de.aldıkların geldi mi canım güzeller mi Güle güle kullan bu arada
bende bi pembe bi ekru aldım görünüşü güzeldi bakalım nasıl bisi gelecek
Bu kız çıldırdı. Resmen beni sallıyor. Derdi ne olaki?