2015 Şubat Anneleri

dikkat et kendine canım :) meyveyi de iste yav nazlana nazlana getirsin soysun sende yersin oda yer bir meyve getiremicek ne var :)
O benden istemese diye bakıyorum canım. Pekhamarat değil benim ki. Elinin çamuruyla kadın işine karışmaz. Bende minnet etmiyorum işte.

Imzalamasa nolur canım bölüm başkanıyla çözemez misin? Hayır sanki karına ortak oluyorsun kadının maaşına takmış. Haftada 3 gün raporlusun ya, bide doğum iznine ayrılacaksın senden faydalanamayacak onun derdindedir o vicdansız! Bence üstündeki baskıyı bölüm başkanıyla bi konuşmalısın yarın daha büyük bir olay olduğunda geçmişini bilir en azından, belki senin yanında olur?

Italyaya gideceğim zaman burs kazanmıştım Avrupa birliği bursu. O zaman da Bursa başvururken ona söylemedim diye imzalamamıştı görevlendirmemi. O zaman ondan yaşça büyük olan bölüm başkanı ona kızmıştı benim de görevlendirmemi imzalamıştı. Şimdiki bölüm başkanı ondan yaşça küçük saygıdan böyle bişey yapmayabilir. Ben onun dediklerini başkana söylesem siz böyle demişsiniz diye ona söyleyebilir. Yine de ben yarın başkanla konuşayım en azından dediğin gibi baskı olduğunu anlatayım.

Eşimle oturduk baya bi muhabbet ettik. Çoluk çocuk alışveriş falan. Dedimki Eliften kalan birsürü eşofman tarzı koyafetleri var çocuğun, yenidoğan kıyafeti alcam dedim. İşte taytlı, etekli badili falan. Geçen h&m de leopar hırkalı bi takım görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Fiyatı yüksek gelmişti. Onu söyledim çok güzeldi ama pahalı dersin diye almadım dedim. İstediysen alsaydın dedi:KK68: Tamam şimdimi gidiim dedim:) kapanmıştır diyo oda:) kızımdayken borcumuz fln vardı pek istediğim gibi bişiler alamamıştım. Bunda eşimde farkında o zamanki tutumumun saolsun sıkmaz.
Hatta dedimki annemler yakın olsaydı çocuklara bakarlardı bende çalışırdım ilerisi için dedim. Çalışan isteseydim hanım isteseydim çalışan alırdım dedi. Aynı yerde çalışırken tanıştık dedim:) ihtiyacımız yok çok şükür, evde çocuklarımın başında olduğunu bilmek huzur veriyo dedi.
Ve benden can alıcı o söz çıktı. O ZAMAN 5 BİN TL VERSENEEE.. ALUŞVERİŞTE ÇILDIRMAK İSTİYORUMMM dedim. Şakacı demekle yetindi:KK42::)

Bence birisi onu dolduruşa getirmiş senin üstüne salmış. Ne bu hırs yaw

Bana yılların hırsını yapmış gibi geldi. Yıllarca önceki olayları çıkarıp çıkarıp saydı bugün sen böyle yaptıydın şöyle yaptıydın diye. Hiç kimsede görmedim böyle mahalle ağzını yadırgıyorum ve tabii ki çok üzülüyorum. Onu amir diye başıma koydular işte. Hergün stresini yaşıyorum :( buraya pek yazmak istemedim ama o kadın ne der ne söyler diye her gün yaptığım herseyde düşünüyorum.

Telefon olayını sevmiyormuş. Kişiliği gereği telefon etmezmiş. Geldiğinde beni bulacakmış o kadar. Izin alacağım zamanları söylememi istemişti bir iki odasına gittim bulamayınca mail atmıştım şu gün izin alıcam diye ona bile laf söyledi mail atmıcakmışım bizzat gidip söyliycekmişim. Çok sıkı gereksiz bir davranışı var bunu kimseye anlatmadığım için kimse de bilmiyor okulda. Olan bana oluyor işte.

evet çok ve gereksiz sıkıymış... ego tatmini mi yapıyor nedir :KK11:

evet çok ve gereksiz sıkıymış... ego tatmini mi yapıyor nedir :KK11:

Bana akıl verenler onu fazla ciddiye aldığımı boşuna üzüldüğümü söylüyorlar. Öyle bir ağız ve Üslup takınıyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiç diş göstermedim karşı çıkmadım ne derse olur dedim o yüzden böyle davranmaya cesaret buluyor sanırım. Allah büyük inşallah Allahım yardımcımız olur.

Tek dediği o gelmiş odamda bulamamış. Dedim ki merdiven çıkma dedi Dr dedim o yüzden aşağıdaki laboratuvardaydım dedim. Bu sefer de niye bana söylemiyorsun dedi. Sabah 8:30 akşam 17:20 ne yaptığını bilecem dedi.

anlaşılan vicdansız ve birazda kendini bilmez biri hamilesin ve riskin olduğu için doktorun merdiven çıkma demiş anlayışlı olunmalı , neyse kendini üzme en kötüsü de cvp verememek sanırım ama napalım bize stres yasak de mi ??? kuzucuklar için herkesin dediğini bi kenara bırakmalıyız

Canım eşim beylikdüzü değil de anadolu yakasındaki bostancıdaki hello baby gidelim diyor baktım da cidden fiyatları çok uygun birde 500 ml olanı orada var ebebektekiler hem daha pahalı hem daha az ml.si :) bakalım indirim bitmeden gidersek bnde koklarım şampuan bnyo köpüğü sabun 3 lü olarak alırım hesapladım da hellobabyde 75.6 tl ediyor bu 3ü. :)
Biz izmirde ki hellobabydn aldk şimdi baktımda biz 24 e aldık 500 ml nette 29 ben ya banyo köpğü yada sabun alcam iksnden biri.Unibaby 3 lü ıslak mendli 12 ye aldık e bbekte 17 mesela al bunları

anlaşılan vicdansız ve birazda kendini bilmez biri hamilesin ve riskin olduğu için doktorun merdiven çıkma demiş anlayışlı olunmalı , neyse kendini üzme en kötüsü de cvp verememek sanırım ama napalım bize stres yasak de mi ??? kuzucuklar için herkesin dediğini bi kenara bırakmalıyız

Öyle canım kusura bakmayın dolu dolu olup birsürü şey yazdım sağolun yanımda olduğunuz için.

Kızlar kordon bankası- kök hücre saklamayla ilgili be düşünüyorsunuz. Kızımda böyle şeylerden haberimiz yoktu, birde çok pahalıymış o zamanlar. Geçen hastaneye gittiğimizde eşim araştırmış, biyerle görüşüyo şimdi. Galiba yaptırcaz biz. Kök hücreden organ bile yapıyorlarmış. Aklınızda olsun. Sadece doğum anında alınıyormuş kordondaki hücreler.

nerdeymiş bu banka ? şimdi ucuz muymuş ? siz bilgilenince bizi de bilgilendirsen canım

Telefon olayını sevmiyormuş. Kişiliği gereği telefon etmezmiş. Geldiğinde beni bulacakmış o kadar. Izin alacağım zamanları söylememi istemişti bir iki odasına gittim bulamayınca mail atmıştım şu gün izin alıcam diye ona bile laf söyledi mail atmıcakmışım bizzat gidip söyliycekmişim. Çok sıkı gereksiz bir davranışı var bunu kimseye anlatmadığım için kimse de bilmiyor okulda. Olan bana oluyor işte.

o da belki sen anlatmadığın için üstüne geliyor , sen aten yumuşak kalplisin canım benim resmen dişlerini geçirmiş

premium care kokmuyor parfumu yok. Diger primalar kokuyor. Huggies cok kaba geldi bana o yonden begenmemistim. Ama yenidogani parfumsuzse kullanilir
Ben molfix yenidoğan aldım ama o aşırı küçük. Arkadaşlar 2 numara demiş.ben hata mı yaptım?

Güzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.

:( Allah onları bildiği gibi yapsın,anlayışsız insanlar ....

Şu Türkiye'de kimsenin çalışmadığı konuları öğrenicem çalışıcam diye yıllarca uğraştım girdiğim sınavlara mi yanıyım karşımda böyle insanların olmasına mı yanayım. Vicdanı geçtim tehdit ediyor bir de tehditlik bişey de yapmadım habire laf işitiyorum. Tutturmuş ücretsiz izin alcakmışım. Kimseye şikayet edemiyorum etsem bile benim statüm yeterli kalmıyor savaşmaya.

hamile halinle seni üzmüş bu yanına kalmaz
üniv. ortamını eşimden biliyorum çok haksızlıklar, egosu tavan yapmış kişilikler neler neler
farklı bölümden bir hocanında başı dertte bölümündeki yaşlı profla tehditler gözdağı çok üzülmüştüm bayanın haline ..yazdıklarını okuyunca o geld i aklıma
yarın bölüm başkanına konuyu aç senden duyması daha iyi olur

Back
X