Yok yani kendini savunmanın mı?Ne gibi birşey? Bebişle ilgili mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yani kendini savunmanın mı?Ne gibi birşey? Bebişle ilgili mi?
geçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...![]()
Öyle canım kusura bakmayın dolu dolu olup birsürü şey yazdım sağolun yanımda olduğunuz için.
Ben molfix yenidoğan aldım ama o aşırı küçük. Arkadaşlar 2 numara demiş.ben hata mı yaptım?
Aman aman Allah göstermesin. Rüyada dahi girmesin.ben sigara kullanmadım hiç dumanından bile rahatsız olurum ama geçen rüyamda sigara içiyodum öyle tatlıydı ki dumanı falan çok güzel kokuyordu yahuu tuhaf![]()
Bölüm başkanı imzalayacak ya da dekan. Ama o imzalamıyorum demiyor kimseye eline gelen evrağı geciktiriyor geciktirebildiği kadar geciktirecek bu arada bana baskı uygulayacak sanırım.
o da belki sen anlatmadığın için üstüne geliyor , sen aten yumuşak kalplisin canım benim resmen dişlerini geçirmiş
çok sağol :) aynen canım ya insan kötü şeyler yaşayınca daha korkak oluyor sanırımcanım çok sevindim herseyin yolunda olmasına gözün aydın demekki hareketlere çok takılmamak lazım
Aman aman Allah göstermesin. Rüyada dahi girmesin.
belli bi süresi yok mu imzalaması için ?
Biraz herkesten soyutladığı için kendini, tek başına kafasında birsürü şey kurmuş bugün de hepsini söyledi işte. Bu şekilde yıl içinde bana her dediğini yaptırmayı planlıyor sanırım. Aksi gibi ben zaten onun her dediğini yapıyorum. Baskı kur yönet şeklinde uygulama yapmak istiyor ama ben dışardan güçlü görünsem de kendi kendimi üzüyorum.
Normalde Eylül-Ekim döneminde imzalanmalı. Aralık oldu bekletmiş işte. Sanırım yılbaşına kadar imza gitmeli.
Bende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.
Sen öyle demişsen neden bir daha arama ihtiyacı duyuyorlar.yani bende görümcemim asla ve asla gidip abimin ailevi işlerine karışmam.geçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...![]()
Oooo fuara kadar kafayı bozarıkBende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.
Yazık sana canım ya. İnsanı iş hayatından soğutur böylesi. Güç bela çalışıyorsun bide önüne taş koyuyo tabiri caizse. Vicdansız merhametsiz insan !Bana yılların hırsını yapmış gibi geldi. Yıllarca önceki olayları çıkarıp çıkarıp saydı bugün sen böyle yaptıydın şöyle yaptıydın diye. Hiç kimsede görmedim böyle mahalle ağzını yadırgıyorum ve tabii ki çok üzülüyorum. Onu amir diye başıma koydular işte. Hergün stresini yaşıyorumburaya pek yazmak istemedim ama o kadın ne der ne söyler diye her gün yaptığım herseyde düşünüyorum.