2015 Şubat Anneleri

ben hiçbişeyini kaynatmıcam sanırım. sadece kimyasal kalıntılar bize gelene kdr kirden arınsın yeter. çok titiz olunca çocuklar hasta oluyor. bence gerek yok.

Kaynatınca zaten kumaşların dokusu da bozuluyor. Yalnız biryerde okudum özellikle altını değiştirirken batan beyazları 60 dereceye kadar yıkayabilşrmişiz.

Bencede baş popodur canım. Merak ettim sadece benim doktor beni başından mı savıyor fl değeri falan diye. Ultrasonla bakarken hiç boyunu kilosunu söylemiyor haftasıyla uyumlu deyip geçiyor. verdiği kağıtta yazıyor ordan bakıyorum bende. Bi kere sordumda buradaki flyi 7 ile çarparak hesaplayabilirsin demişti:KK51:

benımkı kılosunu soyluyor boyunu solemıyor. yaklasık hesaplanıyor diyip seninki gibi söledi. şurdaki değeri 7 ile çarpın dedi. bizimki de şuan 32 çıkıyor boyu. ama sormadım baş popo mu. zaten ortalama 50 cm doğuyorlar.

cimcimesultan cimcimesultan ben de prima care yenidoğan aldım. 32 tl falan verdim. şimdilik bunla başlıcam. zamanla bebeğe göre karar vercem. bez stoğu falan yapmıyorum. kimi primadan şaşma diyo kimi başka bez önerio. o yüzden deneyip görcez galiba.

Prof yaptılar yeni onu. O yüzden Prof olduğu için onlara herhangi bir görev dayatması yok. O okula istediği zaman gelebilir kimseye rapor vermesine gerek yok. Öyle dedi bana ben kimseye nerede olduğumu söylemek zorunda değilim ama sen zorundasın dedi.

Allah yardımcın olsun canım ya ne desem

Tabii ki savundum Dr merdiven çıkma dedi o yüzden aşağıdaki laboratuvardaydım dedim. Hem zaten onun dersine girdiğimi biliyor tutmuş derse girdiğini bile bilmiyorum dedi. Onun odasına gidip içtima vermedim diye söylüyor. Çünkü bundan önce bebişi kaybettiğimizde yine dersi vardı benim de doğum sonrası sekiz haftalık raporum vardı derse girmedin evde yattın demişti bana. Zaten yıkılmış halde işbaşı yaptığım gün bu lafları işitmiştim o zamandan söylemişti ne yaptığını bilicem diye. Her hafta gidiyorum yanına. Okul başlarken de gittim dersi konuştuk her hafta derste anlatılacakları benim hazırladığım notlardan inceleyip bana maille gönderiyordu. Bu şekilde iki aydır derse giriyorum Dr merdiven çıkma dedi diye odasına gitmemiştim sadece. Ama derdi ders de değilmiş illa ki ne yaptığımı bilmek istiyor. Kk da üyeyim tüm gün orda konuşuyorum arkadaşlarımla dicem bidaha.

ah ah kadın kadının halinden anlamazken erkeğin yaptığı şiddetle nasıl başedilecek

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum belki söylememişimdir ikiz oğullarım olacak nasip olursa benim merka ettiğim bişey var şeker yüklemesini herkes yaptırdı mı sağlık ocağı baskı yapıyor yaptırmam için ama ben pek yaptırmak istemiyorum açlık şekerim 70.5 sizce yaptırmalı mıyım kendi doktoruma haftya kontrole gidicem ona da sorucam ama yaptırmazsan bebeğin hasta doğar gibi şeyler okuyprum hep internette lütfen bi fikir verin :KK43:(

ben yaptırdım burda da çoğu arkadaş yaptırdı ama 24-28. haftalarda yapılıyor , seninki geçmiş yine yaparlar mı bilmiyorum

Kızlar pişik kremi olarak popolin ve johnson&johnson çok iyi. Birde niveanın çinko içerikli kremi var, o biraz daha pahalı ama pişik in birebirmiş. Aman pişik olmasınlarda inşaAllah gerek kalmasın:) ben kızımı yaklaşık 5 ayına kadar falan her bezden sonra poposunu yıkadım. Kesinlikle ıslak mendil kullanmadım. Biraz zor oldu ama alışmıştım:) dr bile şaşırmıştı, hiç pişik olmadımı ne kadar pürüzsüz cildi diye.

aslında bazı arkadaşlarımda her bezden sonra yıka diyolarda şimdi kış olacak soğuk sürekli evin içinde dolaştıramam acaba kovayla kğüveti hep odada mı dursa ki : ))

Back
X