2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bugün tatil evdeyiz birazdan kahvaltı yapıcaz eşimle sonrada bi velime gezmeye gidicem hepinizi öpüyorum

Evet canim haklisin bende aldigim cogu seyi kullanmamistim bile suan daha tecrubeliyim 2. Oldugubicin tabi ama ilk olanlarin hem heyecani hem ilk olucagi icin herseyin en iyisi olsun dusuncesi ve birazda bakabilcekmiyim korkulari vardir ve bizim topicde ki cogu arkadas uzucu olaylar yasamislar ondan biraz daha ozenli davraniyolar gayetde normal onlarda yasadikca tecrube edinip ogreniceklerdir mesela ben ilk kizimda kimseden ne kiyafet nede baska bi esya almadim ilk cocugum alamicakmiyim herseyin en iyisi olsun dedim bebek dogdu kakasini yapmadindoktora bugun cok agladi doktora yok neden kustu doktora herseye doktora kosuyoduk bisey olur korkusundan cunku bilmiyosun hic bisey ama o buyudukce daha rahat olmaya alismaya basladim ve simdi bende cok rahatim dedigin gibi kizimin alnini optugumde direk atesin kac oldugunu soluyorum hersinden anliuorum artik ama onlarda yasadikca ogreniceklerdir elbet hepimiz bu yoldan gectik
Mutlaka herkes bişeyler yaşamış bende 2. Hamileligimde çok şey yaşadım 8. Ayimda bebekten geçtik anneyi kurtaralim dediler tam 1 ay hastanede yattim bunun 15 günü yoğun bakım da geçti Rabbim istedikten sonra herşey yolunda oluyor... biraz tevekkül etmek gerek tedbir bizden takdir allah tan.... topictekiler fazlaca tedbirli bunu belirtmek istedim sadece biraz daha relax olurlarsa hamileliklerinide daha güzel gecirecekler...

dün akşam makinemi sirkeyle dezenfekte ettikten sonra aldığım pijamaları attım makinaya, bu akşam da kısmetse bebeğin eşyalarından bi şeyler yıkarım, artık battaniye mi olur, kıyafet mi olur bilmiyorum. KISMET

Günaydıııınnn :) kızımın ağzımdan çıkmaya çalışması sebebiyle doğru dürüst kahvaltı yapamadım,nefes alabiliyorum anca,2 gündür tepelerde takılıyor kuzucum :)
Vee artık ben de plakaları saymaya başladım,merhaba düzceee ;) gerçi sezeryan olursa 2 şubat dedi doktorum,mitral yetmezliğim olduğu için benim doğum şekline kardiyoloğum karar verecekmiş,cuma günü belli olacak,hadi hayırlısı :D

sağolun kızlar yani nolurdu şu canan karatay ben doğurduktan sonra çıkıp zararlı felan deseydi kafamı allak bullak etti şurda 2 ay bişey kaldı tabi o kadar dururlarsa ama bide 100lük olanıda isterlerse diye korkuyorum en iyisi doktoruma sorayım ona güveniyorum uygun görürse yaptırayım madem içime dert oldu yemin ederim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Bizde dün seni merak ettik kayıp diye. Burdakilerin %99 u yaptırdı yükleme.canan' a bakma azcık şekerli su içiyorsun sabahki çayın gibi.
Birde.sen eşinin memlekete gidecektik doğum için. Ne oldu o işlerin? Sağlığın nasıl?

Bende yaptırmak istemedim ve çok fazla takıntılı bayanlar var bune yaa tırnak makasını bile kaynatan ateş ölçer için dünya para veren anne oluyoruz onları doğru düzgün kullanmayacaksiniz bile bebeginizin cigerini biliyor olacaksiniz bebeginizle aranizdaki bağ tarifi imkansız olacak ateşini ölçmek için dudaklariniz yeterli olacak bilmem anlatabildim mi fazla pimpirikli olmayın....
Hmmm bu lafların biri bana biri Pirelideve geldi. :-)
Valla benim suçum.yok eşim aldı.
İşte şimdi.siz öyle diyorsunuz da biz kendimiz deneyimlemeden burnumuzun dikine gidecez.
Kafayı üşütmezsek iyi. Dikkat et burda sadece 2.anneler normal kafada,araya serpiştirilmiş. Diğerlerinin hepsi uçmuş

günaydın kızlarr :) geçen ay ölem muhabbet kuşumu gördüm rüyamda gözünden yaş gelmişti kötü oldum

Sen öyle demişsen neden bir daha arama ihtiyacı duyuyorlar.yani bende görümcemim asla ve asla gidip abimin ailevi işlerine karışmam.
Hatta bizde bir görüş vardır onlar karı koca mutlu iseler biz hiç görmesek bile olur çünkü bize sadece bayramlarda gelirler.
Yinede güleryüzle karşılayıp saygı duyarız.
ben gorumcemı cok severım cıdden cok bılır kıme nasıl davranacağını..
bız daha 3 ay olmadı kv ıle bırbırımıze gırdık..oyle sözler soyledıkıbana ve aıleme ..aılem evlılıgımı bıtırmeye kalktı ne çocuğuma ne de karnımdakını gozlerı gordu..oyle bıze cınnet gecırttı..enson teldebundan sonra senın meltem dıyebır gelının yok evıme gelmeyeceksın evıne gelmeyecem tanımıyorum senı dedım..senın Allahbelanı versın dıyebasbas bağırdı..

geçenlerde ıstanbula geldiler kı bızedegeleceklerını bıldıgımden kıs gunu karnımdakine kucagımdakıne bakmadan ankaraya gıttım sırf karşılaşmak ıstemedıgımden..bana o hakaretlerı eden bır mahluka hızmet etmemı bekledı esımde hıcbırsey olmamış gıbı..avuçlarını yalarlar..

o zaman cocuguda alıp gıdınce bunlar kendılerıne bır daha çocukları da gostermeyecegımı sanıp sımdıden yer yapıyolar akıllarınca.bana bakacakmısssss... vallahıde bıllahıde benı sırtında kabeye götürse affetmeyecegım onu. benım bakıma muhtaçlığım yokkı..ben doğumdan yürüyerek çıktım evıme geldım hemen temızlıge gırıstım yemek yaptım utu yaptım..
HASBİNALLAHI VENIMEL VEKIL VENIMEL MEVLA VE NIMEN NASR..
ALLAH BANA YETER,O NE GUZEL VEKILDIR.

sımdı görümcem nıye ısrarla arıyor annesının nıyetını soyluyor?gorumcem onca olay oldu bıttı bana ağzını dahı açmadı hıcbırsey olmamış gıbı aynı samımıyetle benı arayıp sormaya devam ettı,bende hıc demedım senın anan bunu bunu dedı bana dıye..kv dede onu kullanıyor aklınca,kendısıyle gorustugumu bıldıgınden araya onu sokuyor...

ama bırdaha görümcem böyle bırsey desın oda cevabını alacak.. basıt bır gelın kv meselesı degıl bızımkı kısacası..ve ben delirmek uzereyım...doğum yaklaştıkça..

Back
X