ben gorumcemı cok severım cıdden cok bılır kıme nasıl davranacağını..
bız daha 3 ay olmadı kv ıle bırbırımıze gırdık..oyle sözler soyledıkıbana ve aıleme ..aılem evlılıgımı bıtırmeye kalktı ne çocuğuma ne de karnımdakını gozlerı gordu..oyle bıze cınnet gecırttı..enson teldebundan sonra senın meltem dıyebır gelının yok evıme gelmeyeceksın evıne gelmeyecem tanımıyorum senı dedım..senın Allahbelanı versın dıyebasbas bağırdı..
geçenlerde ıstanbula geldiler kı bızedegeleceklerını bıldıgımden kıs gunu karnımdakine kucagımdakıne bakmadan ankaraya gıttım sırf karşılaşmak ıstemedıgımden..bana o hakaretlerı eden bır mahluka hızmet etmemı bekledı esımde hıcbırsey olmamış gıbı..avuçlarını yalarlar..
o zaman cocuguda alıp gıdınce bunlar kendılerıne bır daha çocukları da gostermeyecegımı sanıp sımdıden yer yapıyolar akıllarınca.bana bakacakmısssss... vallahıde bıllahıde benı sırtında kabeye götürse affetmeyecegım onu. benım bakıma muhtaçlığım yokkı..ben doğumdan yürüyerek çıktım evıme geldım hemen temızlıge gırıstım yemek yaptım utu yaptım..
HASBİNALLAHI VENIMEL VEKIL VENIMEL MEVLA VE NIMEN NASR..
ALLAH BANA YETER,O NE GUZEL VEKILDIR.
sımdı görümcem nıye ısrarla arıyor annesının nıyetını soyluyor?gorumcem onca olay oldu bıttı bana ağzını dahı açmadı hıcbırsey olmamış gıbı aynı samımıyetle benı arayıp sormaya devam ettı,bende hıc demedım senın anan bunu bunu dedı bana dıye..kv dede onu kullanıyor aklınca,kendısıyle gorustugumu bıldıgınden araya onu sokuyor...
ama bırdaha görümcem böyle bırsey desın oda cevabını alacak.. basıt bır gelın kv meselesı degıl bızımkı kısacası..ve ben delirmek uzereyım...doğum yaklaştıkça..