2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar
ay bizde esimle gittik gorumceme takmis kiskanc kadin benim bebisin ismine benide kaide almiyo esime soluyo sanki kardesi dogurcak yok AYDA diye isimmi olurmus yok sunu koy yok bunu koy esimde cok fazla dikkate almadi kafayi salladi durdu ciktiktan sonrada dedimki su isim konusuna bi senin ablan bukadr takti ona ne oluyo canim onun coxugumu dedim aman bosver konussun dursun iste dedi esimde ay zaten sevmiyorum bide bole konusunce tepem atiyo

sohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..:KK64:

tekme atarken bazen atacağı yerde bi ağırlık oluyor sonra tekme atıyor,kuvvetli atacağı zaman,sendede oluyor mu yoksa ben kasılıyormuyum?

Çalışınca da yemeği sen yapıyosun ki sonuçta. Çalışıp eve aşçı almayı düşünüyorsan o başka tabii :)

Oyle valla kurtulusu yok hele cocuktan sonra isten cik gel yemegi ev isi utu camasr aynen devam bir de o yorgunlukla carpi iki oluyor. Biz ara ara disardan degsiklik olsun diye takilirdik da bu hamilelik beni ekstra gucsuz kıldıgı icin bisuredir disardan takılır olduk neyse ki esim bu konuda sorun cikaran.bir tip degil kizin sevdigi seyleri de bulunca halloluyor maksat karin doysun;)

kızlar brokolıyı,rokayı,bol bol yıyın tam mevsımı..

brokolıyı ve karnıbaharı cıcegınden kopartıp yıkayın..teflon tencereye alın ustune 1 tanede ınce dılımlenmıs havuç doğrayın..azcıcık su ekleyın ve suyu cektırın sakın dokmeyın..pısınce azcıcık zeytınyag ve tuz gezdrın..ımmmmmmmmmmm bol yoğurtla yada bu sekılde yıyın..

bol roka salataları yapın,ıcıne cevız de kırın..

kırmızı pancar sevıyorsanız mutlaka alıp yıyın..bunlar cok faydalı vebagısıklık sıstemı ıcın 1 numara besınler

şerefnaz geçen sana aventin gögüs kalkanını sormuştum ya,kalkanımı olacak kelebek mi,sen ne aldın resmini paylaşırmısın,satıcı kız bebeğin emmesi için kelebek alınıyor dedi,kalkan süt biriktirmek ve göğüs pedi kullanmamak için dedi....

Canim yazmıştım ona cvp gormedn sanırım ben kalkan aldim ama kelebek dedigin sey silikon göğüs ucu onu da alicam kismetse iki boydu o bilemedm o an hangsin alacagimi. Kalkan satici kizin dedigi gibi hem sut biriktirmek icin kullanılan kapalı kapagi var hem yaralar iyilessin gogus ucu camasr vb degmesin hava alsin diye delikli kapagi.ha bir de giyim.kusam batmasn olayina da yariyor ben cok fayda gördügum icin aldim yıne. Kelebek dedgini de göğüs ucu olmayan ya da az olanlar aliyor bebek tutamayabliyor basta uc hemen cikmiyot onu gogus ucuna takıp aracı olarak kullaniyorsun bebis o ucla cektikce vakum etkisi olup senin ucunu da cikariyor. Bulunmasında bazen yarar olabliyor tabi ins gerek olmaz ona can yakiyor biraz hem de suni bisey neticede ama muhtac da kalırsan kurtarci bir araç napcaksin;)

Canim yazmıştım ona cvp gormedn sanırım ben kalkan aldim ama kelebek dedigin sey silikon göğüs ucu onu da alicam kismetse iki boydu o bilemedm o an hangsin alacagimi. Kalkan satici kizin dedigi gibi hem sut biriktirmek icin kullanılan kapalı kapagi var hem yaralar iyilessin gogus ucu camasr vb degmesin hava alsin diye delikli kapagi.ha bir de giyim.kusam batmasn olayina da yariyor ben cok fayda gördügum icin aldim yıne. Kelebek dedgini de göğüs ucu olmayan ya da az olanlar aliyor bebek tutamayabliyor basta uc hemen cikmiyot onu gogus ucuna takıp aracı olarak kullaniyorsun bebis o ucla cektikce vakum etkisi olup senin ucunu da cikariyor. Bulunmasında bazen yarar olabliyor tabi ins gerek olmaz ona can yakiyor biraz hem de suni bisey neticede ama muhtac da kalırsan kurtarci bir araç napcaksin:KK66:

Doğru diyorsun o zamn ikisininde olmasında fayda var :D

Canim yazmıştım ona cvp gormedn sanırım ben kalkan aldim ama kelebek dedigin sey silikon göğüs ucu onu da alicam kismetse iki boydu o bilemedm o an hangsin alacagimi. Kalkan satici kizin dedigi gibi hem sut biriktirmek icin kullanılan kapalı kapagi var hem yaralar iyilessin gogus ucu camasr vb degmesin hava alsin diye delikli kapagi.ha bir de giyim.kusam batmasn olayina da yariyor ben cok fayda gördügum icin aldim yıne. Kelebek dedgini de göğüs ucu olmayan ya da az olanlar aliyor bebek tutamayabliyor basta uc hemen cikmiyot onu gogus ucuna takıp aracı olarak kullaniyorsun bebis o ucla cektikce vakum etkisi olup senin ucunu da cikariyor. Bulunmasında bazen yarar olabliyor tabi ins gerek olmaz ona can yakiyor biraz hem de suni bisey neticede ama muhtac da kalırsan kurtarci bir araç napcaksin:KK66:
O kelebek dediğin şeyden hemşireler aldırmıştı bizede. Kızım hiç emmedi onunla. Bende çareyi manuel süt sağmada buldum:) eski tip:) vakum gibi çekiyodum, göğüs ucu çıkıyodu hemen sokuyodum kızın ağzına:) çok kolay oluyodu.

Bende dun cig soganlari yedim dokunmadi simdi bir tabak mercimek corbasi ictim midem eksime yapti cok fena ne garip bi mide bu

Teyzeleri kuzu paşa nın süsleri :) kapı süsü ile çikolata sepeti :) beğendiniz mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    126,2 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    image.webp
    199,4 KB · Görüntüleme: 79
Biz de temiz bir corbaci bulduk yol ustunde bu aksam oh nasil da özlemişim sıcak sıcak yorgunluğuma iyi geldi yemek pişirme isine iyice uzaklastim su sıra
Sende yemek pişirme konusunda beni bile geçtin.
Dün eşime dedim salata yaparmısın neyse yaptı. Canım yemek ne var dedi. Makarna. Çocuk bir hayal kırıklığına uğradı. Dedim buna şükret.

Back
X