2015 Şubat Anneleri

Nabzın mı Yükseldi acaba ? Gerginlikten olabiliyor
sabah kalktık kahvaltıda esım farkettı ellerın neden tıtrıyor ıyı gorunmuyorsun dıye..dedım ıcım zangırdıyor sankı ..kalbım cok hızlı çarpıyor..ara ara hafıfledı..sohbette bır ara nefesım kesıldı sankı soluk soluğa kalmışım gıbı..cok cok yüksek ıhtımal bu kvmeselesını cok taktım kafama ondan tansıyonum dustu..düşünmeden edemiyorum kı..dusuncesı bıle yetıyor hasta olmaya :KK61:aksam namazdan sonra sakınledı bıraz daha..devam etseydı acıle gıdıcektım

kardeşimin vardı balığı bir tane fanusta 2 sene yaşattık :D kocaman oldu öldü zaten ama hergün deli gibi temizleyip sıcaklığını kontrol ederdim benim hayvanlar çok yaşıyor herhalde. tavşanım 5 yıldır benimle hala D:
Maşallah sana. İyi bakıyorsun demekki hayvanlara. Sorumluluk sahibisin

Kizlar Bugün Hic giremedim Cok sayfa birikmis masallah kizim 2 aydir krese basladi iki haftada bir Hasta oluYo yine hasta malesef doktora Filan götürdüm onunla ugrastim. Her yasin bi zorlugu var ikincide gelince sanki birinden birine bakamicakmisim gibi geliyo. Zorlancam baya simdiden korkular basiyo. Buarada bende 10 Kilo alanlardanim 27+3 Bana COK kimbilir Daha ne Kadar alcam kizimda sok olmayin Ama tam 22 Kilo almistim AMA 5 ay Sonra eski kiloma sadece 2 Kilo kalmisti. Ins yine verebilirim. COK oldu kusura bakmayin☺️
Şok olmayız ben 30 kilo aldım. Benden şoklandı arkadaşlar zaten.

Canim bende fitik var normalde kenfimi yorunca cok agrim olur ama masallah hamilelikte sikinti yasamadim.
İlk hamilelugimde fitik yoktu ama cok agrim oluyordu belimde.
Bel bacak agrilari bu donemde normal fitik oldugunu sanmam dogumdan sonra devam ederse bi mr cektirirsin
Saolasın canım. Sende ağrı yoksa fıtık değildir bu

Çalışınca da yemeği sen yapıyosun ki sonuçta. Çalışıp eve aşçı almayı düşünüyorsan o başka tabii :)
ev hanımından beklenen yemekle çalışandan beklenen yemek aynı değil yada ben evde olunca daha zengin bir menü yapmak istiyorum

halkalı toplu konutlarının orda mı yoksa. biz kucukken amcamlar c.başkanlığı konutlarınında otururdu cok severdim oraları nedense yine yeşil diye heralde.
Ewt canım. Burası istanbul dan başka bi yer sanki. Bana kayınvalidemler halkalı da evimiz var bi bakarsın beğenirsen oturursun dediğinde içimden hiç istemedim ama geldim gördüm ya hayran kaldım. Sabahları kuş sesleriyle uyanıyorum ciğerlerime ağaç Yeşil kokusu doluyo en yakın market 15 dk.yürüme mesafesinde oda sitenin marketi. Çok şükür sitenin çocuk parkıda var sessiz sakin kamera sistemli sadece sitenin çocukkarının olduğu bi park. Çok şükür iyiki burada oturuyorum

Ewt canım. Burası istanbul dan başka bi yer sanki. Bana kayınvalidemler halkalı da evimiz var bi bakarsın beğenirsen oturursun dediğinde içimden hiç istemedim ama geldim gördüm ya hayran kaldım. Sabahları kuş sesleriyle uyanıyorum ciğerlerime ağaç Yeşil kokusu doluyo en yakın market 15 dk.yürüme mesafesinde oda sitenin marketi. Çok şükür sitenin çocuk parkıda var sessiz sakin kamera sistemli sadece sitenin çocukkarının olduğu bi park. Çok şükür iyiki burada oturuyorum
Ohh bana da biri evim var otur dese koşarak giderim valla. Çok güzel oralar sankin aynı zamanda.

hamdolsun oylebır ese sahıbım..tastan yumuşak olan herseyı yerım der ve yer..cogu seyle bız evlendikten sonra tanıştı mesela..karnıbahar brokolı falan yememıs hıc.. gık demeden yer..

hatta uyduruktan yemek yaparım harıkalar yaratmışsın yıne der :KK14: kızıma yaptığım karışık sebze çorbalarına bayılır.. :KK70::KK60: bana nıye yapmıyosun böyle yemekler dıye de soylenır..

maşallah diyeyim de nazar değmesin :( bıktım artık ben çünkü yemek ayırmasından evde brokoli ve lahana tarzı yemekler kesinlikle kokmayacak. ayıptır söylemesi ben dün akşam zeytinyağlı pırasa yaptım bu akşamda ondan yedim. bana burun kıvırıyor şimdi pirinç ısladım pilav yapıcam çünkü böyle değişik zamanlarda canı değişik yemekler isteyebiliyor. ben kuru ve etten ziyade sebzeyi daha çok severim o ise tam tersi sebze nedir bilmez kayınvalidem sözde bekarken yiyordu diyor da ben eşimi 7 yıldır tanıyorum hiç yediğine denk gelmedim:) alıştırmış kolay yemeklere o da haklı çalışan insan için en pratik yemekler daha kolay oluyor ama işte malesef çatışıyoruz bu konuda yemek deyince zıttım sıyrılıyor :(

Back
X