2015 Şubat Anneleri

Olsun ya cocuklarimiz insallah saglikli dogsunlarda gerisi gelir. Allah hepsine Hayirli uzun ömür versin. Kizim suan hasta yatiyo yanimda öksürünce bile insan Cok kötü oluyo ici gidiyo insanin. Allah acilarini göstermesin hicbirinin.
Amin. Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin. Ablam soğan suyu içiriyor öksürünce şurup gibi tabii az.

Meme ucu olmadığından alamadı kuzum, çok uğraştım birinin ucu oldu ama diğeri genç kız memesi gibi :) emziremedim o gögsümü hani süt geri gitti derler ya öyle oldu.. Inşallah bu sefer olmaz.

Ben de ayni sorunu yasadim ama kızım kelebek seklindeki ucu kabul etti. 2 ay kadar onunla emzirdim yanlis hatirlamiyorsam. Sonra kavrama da uzmanlasti tabi kullanmadim.
Goguslerim cok yara olmustu ben oyuzden kullandim. Ama her emzirmeden sonra su kaynatip yikiyordum o biraz sıkıcı oluyordu özellikle geceleri.... İnsallah busefer ucu cikar da rahat ederiz...

İnş bu
Ben de ayni sorunu yasadim ama kızım kelebek seklindeki ucu kabul etti. 2 ay kadar onunla emzirdim yanlis hatirlamiyorsam. Sonra kavrama da uzmanlasti tabi kullanmadim.
Goguslerim cok yara olmustu ben oyuzden kullandim. Ama her emzirmeden sonra su kaynatip yikiyordum o biraz sıkıcı oluyordu özellikle geceleri.... İnsallah busefer ucu cikar da rahat ederiz...
sefer sorun yaşamazsın :) hiç aklına getirme iyiyi çağıralım :)

esmiras .!.:
Kizlariyi akşamlar ben 28.haftamdayim aranizda sari kahverengiye doģru guden lekelenme yada akinti tarzinda sorunu olan varmi sizce normal bi durummudur bu

Canım rengi koyu ise doktorunu ara bence...

Baba'nın da mutfağa girdiğini görsün örnek alır zaten :) bizim evde herkes her işi yapar, annemlerde de öyle
Benim erkek bir kuzenim var. Evli ve evde yemekten tut çocuk bakımına kadar her şeyi severek yapıyor.
Annesi çok üzülüyor yazık çocuğuma diye söyleniyor. Bir gün kuzen dediki -anne babam sana yardımcı olmuyor diye her gün ağlanıyorsun ama ben evde iş yapınca üzülüyorsun. Bir terslik yok mu sence.
Anne anlamamazlığa vurdu.

Canım senin mesai saatlerin kaç? Nasıl bu kadar enerji bulabiliyorsun?
Tatlım 8-18 calisiyorum. Evden 7de cikip tekrar aksam 19 da evde oluyorum. Esim mesaideydi o yuzden yemekle ugrasmadan makinemi calistirdim. Iki durulama yaptirdim. Esim geldi yemek yedik az once de camasirlarimizi astim. Simdi cay molasi :) mecburum bu sekilde islerimi yapmaya hafrasonunu beklemek zorunda kaliyorum yoksa. Ayrica cantam hazir olsun istiyorum. O yuzden yavas yavas ufak tefek seyleri yapmaya calisiyorum.

Tatlım 8-18 calisiyorum. Evden 7de cikip tekrar aksam 19 da evde oluyorum. Esim mesaideydi o yuzden yemekle ugrasmadan makinemi calistirdim. Iki durulama yaptirdim. Esim geldi yemek yedik az once de camasirlarimizi astim. Simdi cay molasi :) mecburum bu sekilde islerimi yapmaya hafrasonunu beklemek zorunda kaliyorum yoksa. Ayrica cantam hazir olsun istiyorum. O yuzden yavas yavas ufak tefek seyleri yapmaya calisiyorum.

Canım benim yaaa on saat çalışıyorsun bu çok fazla. Eve gelip bir de birikmesin diye işlere koşturuyorsun Allah kolaylık versin. Dinlenmeye de çalış ama lütfen. Ben oturduğum yerden kalkamıyorum her gün sanki ev temizlemişim gibi ağrım oluyor :(

[soba, post: 37997701, member: 341682"]Benim erkek bir kuzenim var. Evli ve evde yemekten tut çocuk bakımına kadar her şeyi severek yapıyor.
Annesi çok üzülüyor yazık çocuğuma diye söyleniyor. Bir gün kuzen dediki -anne babam sana yardımcı olmuyor diye her gün ağlanıyorsun ama ben evde iş yapınca üzülüyorsun. Bir terslik yok mu sence.
Anne anlamamazlığa vurdu.[/QUOTE]

Kuzenine helal olsun...

Meme ucu olmadığından alamadı kuzum, çok uğraştım birinin ucu oldu ama diğeri genç kız memesi gibi :) emziremedim o gögsümü hani süt geri gitti derler ya öyle oldu.. Inşallah bu sefer olmaz.
Ya benimkide çıkmazsa. Çok uğraşıyorum çıkarmak için. Biri normal ama biri değil

Benim erkek bir kuzenim var. Evli ve evde yemekten tut çocuk bakımına kadar her şeyi severek yapıyor.
Anne anlamamazlığa vurdu.
Benm babam ısıtırmış gece sütümü, baba die Ağlayan bi bebekmişim:) eşim de babam gibidir başka türlü olsa anlaşamazdık , insan birbirini karşılıklı düşünüp mutlu olursa değer gördüğünü anlar bence

Canım benim yaaa on saat çalışıyorsun bu çok fazla. Eve gelip bir de birikmesin diye işlere koşturuyorsun Allah kolaylık versin. Dinlenmeye de çalış ama lütfen. Ben oturduğum yerden kalkamıyorum her gün sanki ev temizlemişim gibi ağrım oluyor :KK43:
Cok sukur iyiyim. Oyle buyuk rahatsizligim olmuyor benim. En buyuk derdim kalpazanlik zaten. Ufak tefek isler yapiyorum hep. Buyuk isler beklesin :)))

cherik post: 379979er: 193433 .!.:
Benm babam ısıtırmış gece sütümü, baba die Ağlayan bi bebekmişim:) eşim de babam gibidir başka türlü olsa anlaşamazdık , insan birbirini karşılıklı düşünüp mutlu olursa değer gördüğünü anlar bence

Aynen benim kiz da sabahlar bana hic soylemezdi direk baba baba bana sut bap derdi hala anlatir esim kizima. Cok sukur sansliyim esim bir tek acikinca bana verirdi bebisimi.

Ya benim de meme ucu problemim var. Bezelye kadarlar. Bazen iyice icine kaçıyorlar. Emer insallah. Gerci butun makalelerde gosgun koyu renkli bolumunun tamami bebegin agzinda olmali yaziyor ama bilemedim ki emebilecek mi??

Benimde sol göğüs ucum yok kizim onu ememedi pek sütü çekildi .. :KK43::KK43:

Back
X