2015 Şubat Anneleri

ya kızlar ben de pijamalarımı yıkadım ama katlayıp çantaya koysam şimdiden kırışacaklar gibi sanki. ne yapsam ki? askıya asıp çantanın yanına mı koysam eşimi de tembihlerim falan, ya da katlasam koysam mı???

katla koy bence canım arkadaşın eşi doğuma giderken cüzdanını evde unutmuş yarı yoldan dönüp almışlar :) bizden daha heyecanlı olacaklarını düşünürsek o kadarını ayarlayamazlar alsalar bile o askıdan aldığı gibi çantaya tıkar katlamazlar :D

hazırlarken güzelce ütüler katlar koyarsın bir şey olmaz, kat izi olur sadece

katla koy bence canım arkadaşın eşi doğuma giderken cüzdanını evde unutmuş yarı yoldan dönüp almışlar :) bizden daha heyecanlı olacaklarını düşünürsek o kadarını ayarlayamazlar alsalar bile o askıdan aldığı gibi çantaya tıkar katlamazlar :D

hazırlarken güzelce ütüler katlar koyarsın bir şey olmaz, kat izi olur sadece

peki çok katlamayayım o zaman. uzun uzun sereyim çantaya.

aynı benim eşimde öyle, ne koysan önüne onu yer, hiç bişey olmazsa ekmek arası yap ver sıkıntı çıkarmaz gerçi bende severim yemek yapmayı çünkü akşamları şöyle güzel bi yemek yemek isterim, bugün ama yemek yapmicam pizza yapıcam kocacın canı istemiş : ))

benim eşim de öyle yemek seçmez yemek yapmasam bile sorun olmaz ama bir gün de şunu yap desin istiyorum :)
bir gün ben düşünmeyeyim ne yapayım diye :KK51:

ben nevresim tk aldım(babam aldı daha doğrusu:KK22:) tek kişilik fistolu falan; yedek çarşafım var 2 tane de (normal adet zamanlarımda bile yatak batırmalarım olurdu benimo_O) ne olur ne olmaz:KK51:hastanede izin veriliyormuş serilmesine
Tabi canim hem sen yaticaksin orda onlari ilgilendirmez ne serdigin ama carsafin ustune hasta bezi koyuyolar pek gerek kalmiyo sermeye ama yastik kilifi sart:)

benim eşim de öyle yemek seçmez yemek yapmasam bile sorun olmaz ama bir gün de şunu yap desin istiyorum :)
bir gün ben düşünmeyeyim ne yapayım diye :KK51:

benimki seçer. ama huysuzluk yapmaz açar dolabı kendine göre ne varsa onu yer. ben de hep ona sorarım. "sen söyle ona göre yapayım" diye, o da "sen ne istiyorsan onu yap" der :) ben de hep ona göre yaparım yemeklerimi. çoğunlukla et, tavuk, balık, makarna, pilav, kuru bakliyatlar. sebze yemez. ben de sebzeyi anneme gidince yapıyorum ya da yaptırıyorum. ben sebzeciyim. bamya, taze fasulye, patlıcan, kabak, lahana ne varsa yerim.

Tabi canim hem sen yaticaksin orda onlari ilgilendirmez ne serdigin ama carsafin ustune hasta bezi koyuyolar pek gerek kalmiyo sermeye ama yastik kilifi sart:)

bilmem ki üniversite hast sonuçta özel değil ya izin verilmeyebilir diye düşünmüştüm sordum veriliyormuş ondan yazdım öyle :)
hasta bezini bilmiyordum o daha iyiymiş :)
evet yastık kılıfı en önemlisi bence de ;)

benimki seçer. ama huysuzluk yapmaz açar dolabı kendine göre ne varsa onu yer. ben de hep ona sorarım. "sen söyle ona göre yapayım" diye, o da "sen ne istiyorsan onu yap" der :) ben de hep ona göre yaparım yemeklerimi. çoğunlukla et, tavuk, balık, makarna, pilav, kuru bakliyatlar. sebze yemez. ben de sebzeyi anneme gidince yapıyorum ya da yaptırıyorum. ben sebzeciyim. bamya, taze fasulye, patlıcan, kabak, lahana ne varsa yerim.
Eeee geriye ne kaldi yedigi hic hisey yemiyo.senin isinde zor

Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki

valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.

kızlar brokolıyı,rokayı,bol bol yıyın tam mevsımı..

brokolıyı ve karnıbaharı cıcegınden kopartıp yıkayın..teflon tencereye alın ustune 1 tanede ınce dılımlenmıs havuç doğrayın..azcıcık su ekleyın ve suyu cektırın sakın dokmeyın..pısınce azcıcık zeytınyag ve tuz gezdrın..ımmmmmmmmmmm bol yoğurtla yada bu sekılde yıyın..

bol roka salataları yapın,ıcıne cevız de kırın..

kırmızı pancar sevıyorsanız mutlaka alıp yıyın..bunlar cok faydalı vebagısıklık sıstemı ıcın 1 numara besınler

brokoliyi yıkıyorum sirkeli suda bekletiyorum sonra üstüne limon sıkıyorum bide zeytinyağ gezdiriyorum öyle yiyoz senin dediğini de deneyeyim bi brokoli candır : ))

valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.
Bende cok uyurdum yattigim gibi dalardim ama 2 gundur esnemekten agzim yirtilcak gozumden yaslar geliyo ama uykuya dalamiyorum nedense

ben de aynen sebzeciyim :)
karnıbahar alınca garip bakan adam pişirdiğimde bayıla bayıla yedi :) tadını bilmiyormuş ki ;)
ama yeşil mercimek (asker olunca) ve bamya yemiyor :D

brokoliyi yıkıyorum sirkeli suda bekletiyorum sonra üstüne limon sıkıyorum bide zeytinyağ gezdiriyorum öyle yiyoz senin dediğini de deneyeyim bi brokoli candır : ))

ben karnıbahar ve brokoliyi metal süzgece koyup, tuzlayıp, içine su koyduğum bi tencere üstüne yerleştirip üzerine kapak kapatıp, yenilecek kıvama gelene kadar buharda haşlıyorum. haşlanınca ya sarımsaklı yoğurt yapıyorum üzerine ya da sadece zeytinyağı ve limonla soslayıp öyle yiyorum :)))

Günaydın kızlar.
Bir aydır yedim yedim 3 kilo almışım. Şimdi derdine düştüm çünkü yarın randevum var.
Yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım ve bugün protein tüketip ödemi atmam gerek derken, sabah sabah yufkaları götürdüm.

Bende cok swverim ama.su tsh dan dolayi yemiyorum bende sogam havuc kirmizi biber siviyag brokoli hepsini cigden tencreye koyuyorum kendi suyunda buharinda pisiyo ole yiyoruz cok lezzetli oluyo onuda tavsiye edrim

[elen31, post: 37999692, member: 402601"]selam şubat ayının güzel anneleri benide aranıza alırmısınız :KK68::KK39:[/QUOTE]

Hosgeldiniz bebisinle...

ev hanımından beklenen yemekle çalışandan beklenen yemek aynı değil yada ben evde olunca daha zengin bir menü yapmak istiyorum

valla bence beklenti kocaya göre değişiyor , misal benim babama hergün makarna yap yer çok hoşuna gider , annem hep evde ama akşam hemen bi makarna yapıverir çoğu kez : ))) babam çok yemek seçer bi de tabi onun etkisi kadın ne yapsın

Günaydın kızlar.
Bir aydır yedim yedim 3 kilo almışım. Şimdi derdine düştüm çünkü yarın randevum var.
Yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım ve bugün protein tüketip ödemi atmam gerek derken, sabah sabah yufkaları götürdüm.
Bende 4 almisim galiba biz bu aydan sonra almayiz kilo galiba daha alicaknyer kalmadi sistik

Back
X