2015 Şubat Anneleri

Canım bende aynıyım çantaları bile hep yıkadım. Şimdi bebek eşyalarını direkt çantaya koymamak için telden kese yaptırıyorum. Her şey her yerde.kafam allak bullak
Kese değilde minik poşetler düşünmüştüm bende. Poşet zararlımı olur ?

Ben işe gideyim artık saat kaç oldu. Ağır vasıta zaten on adım atıyorum perişan haldeyim.

Ben forumda çok okudum kolay doğum hikayeleri. Patır patır doğurmuşlar hemde ilk doğum. Çok acı olmamış. Geneli ya fazla yürümüş yada fazla yüzmüş yada duş almış sık sık. Hurma yemişler bide bolbol. Çok yürüyemiyorum ama duşa her gün giriyorum son ay bolbol hurma yicem insş.

Duş almanın iyi geldiğini duymamıştım bak. Hergün yapalım o zaman :) Pilates yapmaya çalışıyorum ben. O da iyi geliyo diyo doktorum. Hurmam var ama hangi haftadan sonra bol bol yemek lazım acaba? Erken mi şimdiden yesek?

Ağla ağla iyi gelir. Şu 34. Hafta da gelse. Say say perişan olduk.bakalım yarın bana ne diyecek doktor.

30 dedik 30 geldi 34 de gelir inşallah :) Yarın güzel haberlerle geliriz inşallah :)

="FHEARMAGAN8001793, member: 292487"]Günaydinçok zlar, bugün randevum vardi 8 de Ve seker yükleme testi yapilcakti ama kizim Cok atesli ondan gidemedim haftaya erteledim :KK61:ben nAsil Bas edicem 2 cocukla allah yardim etsin. Kizlar siz hertürlü hazirligi yapmissiniz ben daha bebegime kiyafet filan almadim Baslim Demi artik?[/QUOTE]
Gecmis Olsun .... Baslarsin canim daha erken, cok sona bırakma...

Duş almanın iyi geldiğini duymamıştım bak. Hergün yapalım o zaman :) Pilates yapmaya çalışıyorum ben. O da iyi geliyo diyo doktorum. Hurmam var ama hangi haftadan sonra bol bol yemek lazım acaba? Erken mi şimdiden yesek?

30 dedik 30 geldi 34 de gelir inşallah :) Yarın güzel haberlerle geliriz inşallah :)
Ne biliym korktum ben erken doğum olur diye. 34.haftadan sonra çok çok yicem. Çok seviyorum ama yemiyorum ne olur ne olmaz diye. Pilatesi lastikle mi yapıyorsun canım ?

gunaydin hanimlar .. S Sond ne ara aldin kiz 30 kg yu, canin saolsun emzirirken diyet yaparsin çabuk verirsin : )

sabah kalkdim çocuklari hazirladim okula goturdum, donuste markete ugradim ekmek falan aldim, basim çok agriyordu eczaneye ugrayip tansiyonumu olçturdum ve eve geldim, bu evin medivenleri beni oldurucek bigun, 2 kat ama ben çok zorlaniyorum çikarken .. : (((

tansiyonum normal çikdi ama benim basim hala agriyor :KK61:

yok kız öyle demek istemedim. yani ordan "şu lazım olur, buna gerek yok" vs diye kendine göre oluştur demek istedim. ben öyle yaptım da ondan :)
Bana kalsa bütün listeleri koyarım canım :) ama çok abartı gbi geliyo bana. Hem burdan hem kendi fikirlerimle bi çanta çıkarcam inş.

Birde biberonu kaynatınca içine zemzem koyup öyle çantaya yerleştircem.

oooo biz nerden bulcaz :))))

kızlar küçük bir dip not düşmek istiyorum. bebeğimizi emzirmek hepimizin istediği bi şey diye tahmin ediyorum. okuduğum bi makalede, bebeğiniz memeye alışana dek emzik, biberon vermeyin, memeyi almıyorsa sütünüzü sağıp alışana kadar kaşıkla ağzına besleyin yazıyordu.
ben çantamdan biberon ve emzikleri çıkarıp mama bardağı ve kaşığı koymayı düşünüyorum. veya normal bi çay kaşığı ile temiz plastik bi bardak olabilir.

kizlar ben sizinle ayni ayda deilim sanki,aramiz da çokmu var
listeye çantaya daha erken deilmi yawsss:KK64:

gunaydin hanimlar .. S Sond ne ara aldin kiz 30 kg yu, canin saolsun emzirirken diyet yaparsin çabuk verirsin : )

sabah kalkdim çocuklari hazirladim okula goturdum, donuste markete ugradim ekmek falan aldim, basim çok agriyordu eczaneye ugrayip tansiyonumu olçturdum ve eve geldim, bu evin medivenleri beni oldurucek bigun, 2 kat ama ben çok zorlaniyorum çikarken .. : (((

tansiyonum normal çikdi ama benim basim hala agriyor :KK61:
Ayyy bizim bütün sülale en üst katlarda oturuyo merdiven çıkarken isyan ediyorum artık. Nefesim kesiliyo sanki

oooo biz nerden bulcaz :))))

kızlar küçük bir dip not düşmek istiyorum. bebeğimizi emzirmek hepimizin istediği bi şey diye tahmin ediyorum. okuduğum bi makalede, bebeğiniz memeye alışana dek emzik, biberon vermeyin, memeyi almıyorsa sütünüzü sağıp alışana kadar kaşıkla ağzına besleyin yazıyordu.
ben çantamdan biberon ve emzikleri çıkarıp mama bardağı ve kaşığı koymayı düşünüyorum. veya normal bi çay kaşığı ile temiz plastik bi bardak olabilir.
emerr kiz ,yoruluyolar dogum yolu kolaymi : ) çok acikiyolar
bi guzel karnini doyurup sonra 4-5 saat uyyolarrr
ayyy o gunler gelsede emzirsekk, çok ozledim ben beebk emzirmeyi

Back
X