2015 Şubat Anneleri

ben eşime al desem gıdıp evden almaz. ne alacağını da bılmez. gıdıp pıyasadaki bütün bezlerı alıp gelır. en ıyısı kendım hazır edeyım. 10 tane falan alırım yanıma.
Eşine göre hareket et tabi canım. Mutlaka yakınlarda bi market olur alabileceği diye düşündüm ben

valla biz iş yerinde olduğumuzdan hepte hamile pantolonu tepemize kadar olduğundan açıldımı kapandımı hissetmiyoz :D şahsen ben öleyim çünkü pantolonun lastiği kocaman göbeğimin üstünde açılmasının imkanı yok :)
aynen benımde zaten atlet gıbı. alıştım ona da artık. doğumdan sonra çıkarmak zor gelmesın :))

bu hemşireler ilk ne istiyor kıyafet olarak ? tam bi hastane çıkışı gibi falan mı

bebek doğduğunda kanlı oluyor ya,acil hastane çıkışı diye bir şey var,iç zıbın,dış zıbın,şapkası,eldiveni,ayaklı pantolonu,bembeyaz ilk onu giydiriyolarmış,sonra onu atabilirsin,zaten ucuz bişey,sonra esas hastane çıkışlarını giydiririz. :)

valla biz iş yerinde olduğumuzdan hepte hamile pantolonu tepemize kadar olduğundan açıldımı kapandımı hissetmiyoz :D şahsen ben öleyim çünkü pantolonun lastiği kocaman göbeğimin üstünde açılmasının imkanı yok :)
Ben evdeyim ya pijamayla geziyom. Eşim geeceği zaman üstüme bişi geçiriyorum doğru düzgün :)

Canım benim doktorum ben şeker yüklemesine karşıyım ama 50 gram yükleme sayılmaz dedi. Daha fazlasının zararı var dedi. Bişey varsa 50 gramdada çıkıyo zaten dedi. Yaptırmazsan ne olur (şekerin varda öğrenmezsen)? Büyük bebek riski = zor doğum. allah göstermesin kör olma ihtimali var, yaparsan ne olur için rahatlar en azından 50 yaptırmalısın bence. Tetanoz aşısı yaptırmadım ben ama 50 gram şeker yüklettim. Riske atamadım
Cok teşekkür ederim ...50gr yukletirim .bende.o zaman..insallah bebislerimizi saglicakla aliriz kucagimiza:)

E="esoba, post: 38004557, member: 341682"]o öyle bır üşümek degıl. battaniyeye de sarılsan üşüyorsun zaten. kan kaybetmekten oluyor ve ben sekiz kat battaniyeye sarınmıştım yıne de dıslerım bırbırıne çarpmıştı.[/QUOTE]

Yaaa hatırlaması bile kötü içim urperdi

Kızlar bu kese dediğiniz nasıl bişey resim falan varmı bi gösterseniz hoşuma giden bişeyse bende yaparım eksik kalmıyım sizden :KK76:
şunun büyüğü. parça tül alıp dikicem.

Eklentiler

• kese...webp
    kese...webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 120
  • kese.webp
    kese.webp
    4 KB · Görüntüleme: 110
siz çanta hazırlığından bahsediyosunuz benim daha kendime ait bir çantam bile yok :D
Aynen benimde yok sadece mobilya siparişini verdik bu hafta sonuda inşallah kızımın odasını duvar kağıdı yapıp boyicaz başka hiçbir hazırlık yok :)

Ağız mendili koydum onu yazmamışım. Yelekte gece yatarken geldi aklıma terliği hiç düşünemedim ama polaris de çok süslü beyaz bi terlik vardı onu alayım. Orkid yerine hastane bezi düşünüyorum yinede orkit koyaım mı ?
Koy canim mutlaka uzun olanlardan koyarsin ben hasta bezi kullanmadim cok kanamam yoktu belki sende getek duymazsin

Ben evdeyim ya pijamayla geziyom. Eşim geeceği zaman üstüme bişi geçiriyorum doğru düzgün :)

dün ilk defa pijamayla gezeyim dedim kapı çaldı komşu gelmiş balkona örtüsü düşmüş rahatsız ettim uyuyordun herhalde dedi yok uyumuyordum dedim keyif yapıyordum bugünde erkenden çıkardan kargocu bekliyorum

selam kızlar
öyle böyle derken 30.haftaları gördük çoğumuz çok şükür :anneadayı::nazar:
bu aralar baş ağrım var sabah akşam hafif hafif gece bile uyanıyorum bel ağrıma başımda ağrı çok kötü:KK43:
benim haftamda olup baş ağrısı çeken varmı

evet yoruyorum ve yordugumun da farkındayım. dr dinlenmelisin dedi bana ama malesef. şuan yaşadığımız yerde kimsemiz yok. ve eşim gündüzleri çalışıyor akşamları da üniversitede okuduğu için. ondan da bana bi fayda olmuyor. resmen tek başıma yaşıyor gibiyim. o yüzden herşeye koşturmaya çalışıyorum. iş yerinde de bölüme bakan tek kişiyim. işe bile gitmesem telefonda kalıyor kulağım. kimse yaptığım işi bilmiyor. o yüzden fazla yoruluyorum. artık vicdanım da rahatsız bebeğimi de yoruyorum diye.

Canım yaa yasa varmış aslında 7,5 saatten uzun çalıştırılamazmışız ama yasayı dinleyen yok tabii. En azından ev işleri bari biraz beklesin. Hafta sonu belki eşin de yardım eder.

Back
X