2015 Şubat Anneleri

bunlarda benim geceliklerim.yıkandı ütülenip çantaya konulacak.
2014-11-27 12.39.17.webp 2014-11-27 12.39.54.webp 2014-11-27 12.40.19.webp

iyi yapiyon canim
daha çokkk varr
ben tek kalmayim topikde çantasiz olan : ) yanima rkaads olun

içine koyaacklarimi gordukçe hosuma gideni aliyorum ama çantayi ahzirlayip neryee koyacam ben simdi :)

kizimda 7 aylik hamileyken gidip park yatak almistim,gelincede kurmustum , 2.5 ay bekledi o yatak oyle :D
bunda valla elimi surmuycem park yaatgi kurmak kaç dakkalik is, hastaneden gelince açarim kurarim demi :))

ben de park yatağını kurdum. kaldırcaktım kaldırmayalım dediler. üstüne örtü örttük bekliyor öle. :KK53:
başka da bişi yapmadık :KK53:

benim de çeyizlerim bunlardaydı hep tül olanları da var .ç9

ben de var aynısından kaynanam işlemişti üstüne desenler. ay ben de onları kullanıyım iyi fikir :KK76:

Ayyy Ben Kızıma Bunları Almak İstiyorummmm :KK36: Nasılda Güzel Olur Benim Minnak Kızıma :KK36: Babası Alma Hediye Gelir Belki Alan Olmazsa Alırıs Diyo:KK51:

Eklentiler

• 11.webp
    11.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 129
şimdi ben birşeyi anlamadım tamam bebek hemşirelerin silinmesiyle çokta temiz olmuyor ama hastane çıkışını ne için aldık o zaman :S şöyle düşündüm sizin yazdıklarınızdan sonra mermeşah kumaştan bir takım almıştım 5 li şapkası eldiveni altı iç zıbını var onu versem doğumdan sonra hemen silip yenileri giydirsek olur mu ki :S sonra hemşireler demesin kadına bak ne biçim kumaştan almış hastane çıkışını :D ya da dandik bir takım mı versem hoş hiç biride dandik değil ya :D

valla ben vericem hastane çıkışını giydirsinler. zaten 0-3 ay pek giydirilmiyor diyorlar. varsın kanlansın, varsın kirlensin. napıcaz hastane çıkışını geri mi vericez. giydircem valla.

Bugün de yavruşumun kıfayetlerini ütüledim. Ayy ütüle ütüle bitmedi anacım ne çok şey varmış ya. Sonra hepsini düzüne çevir katla grup grup ayır yerleştir mahvoldum vallahi. Tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse. Eşime makarna yapıyım sana bugünü geçiştirelim dedim dışardan sipariş veririm yorulma boşver dedi saolsun. Ama dolap kıyafet faslı bitti inşaAllah. Hastane çantası listelerine göz atıp onlarıda yerleştirdim mi bu iş tastamam biter. Gazam mübarek olsun :) 1-2 hafta dinleneyim de sonra halıları yıkamaya veriyim camları sileyim perde yıkayayım halılar geleceği gün birine yardıma çağırıp dip köşe yaptırıp halıları serdim mi tamamdır. Sonrada yatağımızı kurucaz Allah izin verirse. Ne çok işim varmış benim de yaw.

Ohh kolaylamissin ben de basladim bakalim

Arkadaşımın dün 22:45 te suyu gelmiş gitmiş 2 cm açılma varmış sabah 10 a kadar sancı çekmiş doğuma almışlar sağlıkla aldı bebeğini kucağına çok şükür. Sesi kısılmış farkettim. Çokmu çığlık attı acaba ? O kadar bağırılıyomu ki :KK43: doğumu anlatma dedim. Korkmak istemiyorum çünkü. Ama sesi baya kötüydü. 12 saat sancıda gözümü korkutmadı değil hani. Son yarım saatte dayanılmaz oldu dedi sadece.

Zahmet olmadan rahmet olmazmis kuzum;)

selam şubat ayının güzel anneleri benide aranıza alırmısınız :KK68::KK39:

hosgeldin;)

Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki

al benden de o kadar uykusuz her gece:(

valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.

artik gucumuz yetismiyor diymi

ben de sabah tartıya bi çıktım 2 haftada 2 kilo almışım :mad: Yarın doktor kontrolü var. Çok pis tırsıyorum :KK42:

yulaf ve protein bi günde etki eder mi :KK53:

gecen ay almadim oh derken bu ay ben de iki haftada iki kg hizlandim :(

Günaydin kizlar, bugün randevum vardi 8 de Ve seker yükleme testi yapilcakti ama kizim Cok atesli ondan gidemedim haftaya erteledim :KK61:ben nAsil Bas edicem 2 cocukla allah yardim etsin. Kizlar siz hertürlü hazirligi yapmissiniz ben daha bebegime kiyafet filan almadim Baslim Demi artik?

canim basla bi uctan cocuk da olunca daha zor her is zaten

Ben normal dogum istyiorum ilk sezeryandi sonradan acisi Cok oluyo Tam cocugun bize ihtiyaci varken kalkamiyosun Kötü oluyo. Benim düsüncem. Ama dogum sancisi hic cekmedim nasil biSey bilmiyorum Suan Gelse bilmiyorum sancimi acaba anlarmiyim farkini?

sen nerdeydin canim? Benm de ilki sezeryan bunu normsl istiyorum insallah nasip olur

evet yoruyorum ve yordugumun da farkındayım. dr dinlenmelisin dedi bana ama malesef. şuan yaşadığımız yerde kimsemiz yok. ve eşim gündüzleri çalışıyor akşamları da üniversitede okuduğu için. ondan da bana bi fayda olmuyor. resmen tek başıma yaşıyor gibiyim. o yüzden herşeye koşturmaya çalışıyorum. iş yerinde de bölüme bakan tek kişiyim. işe bile gitmesem telefonda kalıyor kulağım. kimse yaptığım işi bilmiyor. o yüzden fazla yoruluyorum. artık vicdanım da rahatsız bebeğimi de yoruyorum diye.

rabbim yardimcin olsun canim zor cidden:(

estetik açısından dedım kese olsun. bohça falan da olur aslında ama poşet hışır hışır garıp olur bıraz zararını bılmıyorum.
bebek bezlerınının hepsını goturmeyeyım de onları poşet gıbı bır seye koyarım dedım çantaya koyarken.
bilmiyorum başka güzel fikirleri olan varsa paylaşsın bakalım.

kese iyi oluyor hem sık hem derli toplu bebek hemsiresine direk kesede hazir vermek iyi oluyor

Tam 50 sayfa var okunacak. Bugun dersim de cok az konusun da hepsini okuyabileyim. Ben okumadan atlayamiyorum ayip gibi geliyor :)
Guzel bir gun olsun bugununuz

bir saattr ayni eforu sarfediyorum bitirdim sukur:)

:KK68::KK68::KK68:Bugun 34 oldum yasasin yeni bir yaş daha aldim

nice guzel yaslara canim;)

bebek doğduğunda kanlı oluyor ya,acil hastane çıkışı diye bir şey var,iç zıbın,dış zıbın,şapkası,eldiveni,ayaklı pantolonu,bembeyaz ilk onu giydiriyolarmış,sonra onu atabilirsin,zaten ucuz bişey,sonra esas hastane çıkışlarını giydiririz. :)

bebegi temizliyorlar ki hatta ozelde yikiyorlar Soyle bir ustunkoru. Benim kız full verniks kana bulanikti dogdugunda odaya akca pakca getrdiler kanlı degildi direk cicili bicili hastanesetini giydrmistik biz yine oyle yapicam kismetse

selam kızlar
öyle böyle derken 30.haftaları gördük çoğumuz çok şükür :anneadayı::nazar:
bu aralar baş ağrım var sabah akşam hafif hafif gece bile uyanıyorum bel ağrıma başımda ağrı çok kötü:KK43:
benim haftamda olup baş ağrısı çeken varmı

ara ara benim de oluyor bas agrim cok siddetliyse dra danismak gerekiyor

şimdi ben birşeyi anlamadım tamam bebek hemşirelerin silinmesiyle çokta temiz olmuyor ama hastane çıkışını ne için aldık o zaman :S şöyle düşündüm sizin yazdıklarınızdan sonra mermeşah kumaştan bir takım almıştım 5 li şapkası eldiveni altı iç zıbını var onu versem doğumdan sonra hemen silip yenileri giydirsek olur mu ki :S sonra hemşireler demesin kadına bak ne biçim kumaştan almış hastane çıkışını :D ya da dandik bir takım mı versem hoş hiç biride dandik değil ya :D

ver sen cicilisini o seti o ana ozel almadik mi temizliyolar illa ki hem kirlense nolcak ya eve gelince yikanir ben fotograf cektrcegimiz icin ozellikle suslu puslu bir takim aldim ilk kizimda da oyle yapmistim ;)

kızlar ben yaz çıkana kadar odada ynımda yatırmak için hemen böle ilk 6 ay kullanabileceği bi beşik alcam mantıklı olurmu sizce odası hazır zaten

Ayyy Ben Kızıma Bunları Almak İstiyorummmm :KK36: Nasılda Güzel Olur Benim Minnak Kızıma :KK36: Babası Alma Hediye Gelir Belki Alan Olmazsa Alırıs Diyo:KK51:
senın baba .çok tutumlu canım. bende Beşiktaşlıyım ama takım şeylerini sevmiyorum.
yeğenım yalvar yakar teyze lütfen çocuk GS li olsun diye. iyi tamam seni mi kırıcam olsun dedim o alacakmış GS tulumu.

Back
X