Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee Anladım. Ben Beşik İçin Cibinlik Tülü Almışım Baya Arttı Ondan Yapsam Olurmu Acep![]()
iyi yapiyon canim
daha çokkk varr
ben tek kalmayim topikde çantasiz olan : ) yanima rkaads olun
içine koyaacklarimi gordukçe hosuma gideni aliyorum ama çantayi ahzirlayip neryee koyacam ben simdi :)
kizimda 7 aylik hamileyken gidip park yatak almistim,gelincede kurmustum , 2.5 ay bekledi o yatak oyle
bunda valla elimi surmuycem park yaatgi kurmak kaç dakkalik is, hastaneden gelince açarim kurarim demi :))
benim de çeyizlerim bunlardaydı hep tül olanları da var .ç9
Tamam Akşam Bi Yapmaya Çalışıyım Evde Baya Tül Var Hem Değerlenmiş Olur Elimde Dikerim Resim Atarım Bakarsınızolur olur![]()
ben de var aynısından kaynanam işlemişti üstüne desenler. ay ben de onları kullanıyım iyi fikir![]()
senin 25 şubat ama bir ay var ordan benim şubatın başında. hatta 38. hafta ocağın 15 den sonra. 1,5 ay var nerdeyse.
şimdi ben birşeyi anlamadım tamam bebek hemşirelerin silinmesiyle çokta temiz olmuyor ama hastane çıkışını ne için aldık o zaman :S şöyle düşündüm sizin yazdıklarınızdan sonra mermeşah kumaştan bir takım almıştım 5 li şapkası eldiveni altı iç zıbını var onu versem doğumdan sonra hemen silip yenileri giydirsek olur mu ki :S sonra hemşireler demesin kadına bak ne biçim kumaştan almış hastane çıkışınıya da dandik bir takım mı versem hoş hiç biride dandik değil ya
![]()
Kızımın objektifinden.... Koyu renk faydası zayıf çıkmısım
olur canım maksat güzel durması ve direkt çantaya koyunca karışmasın dıye.Heee Anladım. Ben Beşik İçin Cibinlik Tülü Almışım Baya Arttı Ondan Yapsam Olurmu Acep![]()
Bugün de yavruşumun kıfayetlerini ütüledim. Ayy ütüle ütüle bitmedi anacım ne çok şey varmış ya. Sonra hepsini düzüne çevir katla grup grup ayır yerleştir mahvoldum vallahi. Tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse. Eşime makarna yapıyım sana bugünü geçiştirelim dedim dışardan sipariş veririm yorulma boşver dedi saolsun. Ama dolap kıyafet faslı bitti inşaAllah. Hastane çantası listelerine göz atıp onlarıda yerleştirdim mi bu iş tastamam biter. Gazam mübarek olsun :) 1-2 hafta dinleneyim de sonra halıları yıkamaya veriyim camları sileyim perde yıkayayım halılar geleceği gün birine yardıma çağırıp dip köşe yaptırıp halıları serdim mi tamamdır. Sonrada yatağımızı kurucaz Allah izin verirse. Ne çok işim varmış benim de yaw.
Arkadaşımın dün 22:45 te suyu gelmiş gitmiş 2 cm açılma varmış sabah 10 a kadar sancı çekmiş doğuma almışlar sağlıkla aldı bebeğini kucağına çok şükür. Sesi kısılmış farkettim. Çokmu çığlık attı acaba ? O kadar bağırılıyomu kidoğumu anlatma dedim. Korkmak istemiyorum çünkü. Ama sesi baya kötüydü. 12 saat sancıda gözümü korkutmadı değil hani. Son yarım saatte dayanılmaz oldu dedi sadece.
selam şubat ayının güzel anneleri benide aranıza alırmısınız![]()
Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki
valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.
ben de sabah tartıya bi çıktım 2 haftada 2 kilo almışımYarın doktor kontrolü var. Çok pis tırsıyorum
yulaf ve protein bi günde etki eder mi![]()
Günaydin kizlar, bugün randevum vardi 8 de Ve seker yükleme testi yapilcakti ama kizim Cok atesli ondan gidemedim haftaya erteledimben nAsil Bas edicem 2 cocukla allah yardim etsin. Kizlar siz hertürlü hazirligi yapmissiniz ben daha bebegime kiyafet filan almadim Baslim Demi artik?
Ben normal dogum istyiorum ilk sezeryandi sonradan acisi Cok oluyo Tam cocugun bize ihtiyaci varken kalkamiyosun Kötü oluyo. Benim düsüncem. Ama dogum sancisi hic cekmedim nasil biSey bilmiyorum Suan Gelse bilmiyorum sancimi acaba anlarmiyim farkini?
evet yoruyorum ve yordugumun da farkındayım. dr dinlenmelisin dedi bana ama malesef. şuan yaşadığımız yerde kimsemiz yok. ve eşim gündüzleri çalışıyor akşamları da üniversitede okuduğu için. ondan da bana bi fayda olmuyor. resmen tek başıma yaşıyor gibiyim. o yüzden herşeye koşturmaya çalışıyorum. iş yerinde de bölüme bakan tek kişiyim. işe bile gitmesem telefonda kalıyor kulağım. kimse yaptığım işi bilmiyor. o yüzden fazla yoruluyorum. artık vicdanım da rahatsız bebeğimi de yoruyorum diye.
estetik açısından dedım kese olsun. bohça falan da olur aslında ama poşet hışır hışır garıp olur bıraz zararını bılmıyorum.
bebek bezlerınının hepsını goturmeyeyım de onları poşet gıbı bır seye koyarım dedım çantaya koyarken.
bilmiyorum başka güzel fikirleri olan varsa paylaşsın bakalım.
Tam 50 sayfa var okunacak. Bugun dersim de cok az konusun da hepsini okuyabileyim. Ben okumadan atlayamiyorum ayip gibi geliyor :)
Guzel bir gun olsun bugununuz
Bugun 34 oldum yasasin yeni bir yaş daha aldim
bebek doğduğunda kanlı oluyor ya,acil hastane çıkışı diye bir şey var,iç zıbın,dış zıbın,şapkası,eldiveni,ayaklı pantolonu,bembeyaz ilk onu giydiriyolarmış,sonra onu atabilirsin,zaten ucuz bişey,sonra esas hastane çıkışlarını giydiririz. :)
selam kızlar
öyle böyle derken 30.haftaları gördük çoğumuz çok şükür
bu aralar baş ağrım var sabah akşam hafif hafif gece bile uyanıyorum bel ağrıma başımda ağrı çok kötü
benim haftamda olup baş ağrısı çeken varmı
şimdi ben birşeyi anlamadım tamam bebek hemşirelerin silinmesiyle çokta temiz olmuyor ama hastane çıkışını ne için aldık o zaman :S şöyle düşündüm sizin yazdıklarınızdan sonra mermeşah kumaştan bir takım almıştım 5 li şapkası eldiveni altı iç zıbını var onu versem doğumdan sonra hemen silip yenileri giydirsek olur mu ki :S sonra hemşireler demesin kadına bak ne biçim kumaştan almış hastane çıkışınıya da dandik bir takım mı versem hoş hiç biride dandik değil ya
![]()
gecen ay almadim oh derken bu ay ben de iki haftada iki kg hizlandim![]()
kızlar ben yaz çıkana kadar odada ynımda yatırmak için hemen böle ilk 6 ay kullanabileceği bi beşik alcam mantıklı olurmu sizce odası hazır zaten
senın baba .çok tutumlu canım. bende Beşiktaşlıyım ama takım şeylerini sevmiyorum.Ayyy Ben Kızıma Bunları Almak İstiyorummmmNasılda Güzel Olur Benim Minnak Kızıma
Babası Alma Hediye Gelir Belki Alan Olmazsa Alırıs Diyo
![]()
ama bu nasıl iş bir kese dedim maşallah herkesın çeyızınde varmış.bir bende yok.benim de annem dikti hepsini (gelinlikçi kızı olmanın faydaları :) )
çok güzelsin. maşallahKızımın objektifinden.... Koyu renk faydası zayıf çıkmısım