2015 Şubat Anneleri

Ya arkadaşlar şu bebek bakım çantalarından aldnzmı yada nasıl aldnz ben o renkli bez gbi olanlsr var ya sevmiyorm onları normal buyuk canta gibi alsam olurmu bide hstaneye götrmk içn bebeğinkini ona mı hazrlicaz yoksa ikmzinkinide küçk valiz gbi bişeyemi??
Bebek bakım çantası şu annelerin her daim yanında dolaştırdıkları çanta mı? Eğer o ise ben sırt çantası alıcam çünkü. Hem bebeği taşıyıp hemde kolunda çanta taşımak zor oluyormuş yalnız çıkınca. Ebebete 300 ye bile vardı.bir şey anlamadım neden o kadar pahalılar

Aşağıda olması sorun olmaz dî mi?
Yok canım alttanda muayene etti doğum kanalına çok uzak dedi. Sadece poposunu dayıyomuş benimki aşağıya, o yüzden fazla baskı oluyo bende:) bazen çıkacak diyorum:)

Hep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan ne

sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlatici

Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememisti
Dukanında hamileler için olanı başka. Birde dukan ekspres var.
Karatay'da çok kaçamak yapıyorum ben ama emzirirken uygun cidden

bide süt meselesi var. Onu hiç dişünmemiştim. Bana yasaklayan diyet olsun illa şunu yicen olmasın. Yasaklar dışında kafama göre yiyim
Sen merak etme doğunca zaten hepsini verirsin.aşırı almayan herkes zaten çaba harcamadan veriyor.

Ayyy bugün pazara gittik kızımla. Kızıma kışlık bi kaç parça bişi aldım:) bebişimede süsleme malzemecisinden poşette pembe fiyonk ve ufak çiçeklerden aldım. Süsleme yapıcam hastane çıkışına:) çok seviom böyle şeylerle ığraşmayı:) eve geldim erzak dolabımı düzenledim, döklüntü odamı temizledim topladım, kızıma banyo yaptırdım daha yeni oturdum:oops:
Haftasonu misafirim var, yarında yaprak sarmayı düşünüyorum. Hemen canınız çekmesin kızarım he:KK11::)

Nazar değmesin canım durmuş kilo alımın, dün haberlerde ikizlere hamile olan hanımefendinin kilo verdiğini duyunca bozuldum yani. Hamileyken diyet yapmış 103 den 80 küsüre inmiş.
Oluyormuymuş öyle. Ablam diyor ben son aylarda oruç tutmuştum çocuğun kilo alması direkt durdu. Sonra çocuk gelişmeyince bırakmış.kızan minnacık doğdu.

image.webp

Buda benim şapşik kızım:) pazar geziyoz:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    303,8 KB · Görüntüleme: 84
Mide yanması olan arkadaşlar için beslenmebulteni.com daki
"Mide asit fazlalığı değil azlığı reflüye neden olur " başlıklı makaleyi okumalarını tavsiye ederim arkadaşlar.
Oradaki tavsiyeler gerçekten sıkıntılarımı dindirdi.
Bu arada herkese merhaba, ben de şubat annesi olacağım inşallah.
Genel de yazıcı değil okuyucuyum her gün takip ediyorum burayı...

Makaleyi okudum canım çok güzelmiş. Benim karnım aşağıda dediler bugün ben de herhalde aşağıda olduğu için mide yanması yaşamıyorum diye düşünmüştüm. Meğer makaledeki Dr un dediklerini yapıyormuşum. Su içiyorum habire. Limonlu suyu çok severim. Ve hiç şeker tüketmiyorum. Yalnız folik asit almayın demiş ama bana Dr um verdi genetik olarak folik asit emilimim az olduğundan sürekli almam gerekiyormuş. Güzel bilgi için tekrar teşekkürler. Inşallah hiçbirimiz reflü ya da ülser olmayız.

Oluyormuymuş öyle. Ablam diyor ben son aylarda oruç tutmuştum çocuğun kilo alması direkt durdu. Sonra çocuk gelişmeyince bırakmış.kızan minnacık doğdu.

ben diyet yapmıyorum canım yemem de eksilme yok baya yiyorum ama nedense durdu :S şaşırdım bende her sabah aç karnımla tartıyorum gram farkediyor sadece.

Hep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan ne

sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlatici

Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememisti

bebek alt açma,bebek tulumu, çantası ve yatak örtüsünde vardı indirim...

Batıkent'te oturuyorum metro son durağa yürüme mesafesinde... hem sakin hem de bana göre merkezi :)
hem de ben de 1 buçuk senedir biliyorum ankara'yı aslında :)

Batıkent uzak gibi görünse de metroyla ulaşımı kolay sanırım. Oralara sa bakabilirler.

Back
X