2015 Şubat Anneleri

image.webp
image.webp
Kızlar acele bakın bi sipariş vercm nasıl bu cantalar hangii rengii daha iyii

Bugün pazarda okadar güzel eşofman ve gecelikler vardıki 35 tl. Pastel tonlarda. Satıcı bunlar size büyük gelir dedi, en küçük bedeni bile okadar büyüktüki. Neden böyle dedim, M beden ama benden 2 tane girer içine. Genç kızlar bu tip gecelikler ve eşofmanları takım olarak giymedikleri için daha büyük yaştaki insanlara göre dikim yapıyorlarmış:( getiremezmisiniz dedim. Olsa getiririm ama yok dedi:( gerçekten süperdi.

Arkadaşlar grip oldum çok kötü uçukladım ilaç kullanamıyorum önerdiğiniz bişey var mı ..

Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...

yok ya veririm ben hemşireye aldığımı en iyisini aldık hemde kumaş açısından. ondan değerli değil ya hem onun pisliğinden ne olacak

ben hamile kaldığımda zaten şişkoydum boy 1,64 kilo 72 :KK43: 11 kilo aldım oldum 83 ne kadar zayıf hatun varsa şubat annesi olmuş maşallah doktor dikkat etsen bile 5-6 kilo alırsın dedi ( potansiyeli biliyor tabi kadın ) ama 85 kiloyla doğuma giderim (olumlama yapıyorum :) )

işte bende aynıyım 85 le giderim diyorum fazlası olursa da sağlık olsun ne yapalım :) ama gerçekten bu sayfada hep zayıf anneler var bende zayıftım hamile kalmadan önce ama alındı yani inkar edemem D: evlatlar sağlıklı olsunda kilo milo umrumda değil sadece kızlara şaşıyorum 5 6 kiloyu dert ediyorlar :)

Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...

Bence bunu dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim prosedur farkli olabilir benim videolardan gordugum kizimi soyle bi sudan gecirip kurulamislar sampuan vb yok yani sonra da ic badisiyle hastane cikisini giydirdiler iste.tertemiz derken kan yoktu yanii o beyaz unlu verniks tabakasinin kalintilari vardi basinda gıdısında ama onlar pismis gibi gelmiyor hic ustbas da batrmiyor oyle o yuzden bizimki temizdi yani.ama simdi nasil olur ben de supheye dustum bak onden sorulup konusulabilir ama illaki kanlı vermezler siliyolardır muhakkak.o ince basit ic zıbınlıklarını icine verip distan yine cici takım giydirilebilir bence;)

bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım

Tek onla olmaz kız gariban gibi :) hem üsür oyle kiyafet bile degil o amaaan kirlenirse de.kirlenir ya tek derdimiz o olsun saglikli olsunlat da

Arkadaşlar grip oldum çok kötü uçukladım ilaç kullanamıyorum önerdiğiniz bişey var mı ..

Gecmis olsun tahta kasikla korkut derler eskilerin koca kari yontemi gerci egrisini dogrusunu bilemem :(

yok ya veririm ben hemşireye aldığımı en iyisini aldık hemde kumaş açısından. ondan değerli değil ya hem onun pisliğinden ne olacak

Aynen öyle kuzum;)

merhaba kızlar. geçen hafta eşimin tayini ankara'ya çıktı. şu an yaşadığımız yere 10 saat mesafe uzak bi yere yani. bir haftadır her şey allak bullak. müthiş bir belirsizlik ve düzensizlik var hayatımızda. 20 gün sonra göreve başlaması gerekiyor. benim doğum izni hakkım 3 hafta sonra yani aynı zamana denk geliyor. ama ankara'yı hiç bilmiyoruz. litchi yardımcı oldu sağolsun semtler konusunda ama gidip görmeyince tam canlandıramıyor insan kafasında.

merkeze yakın olsun evimiz istiyoruz ama evler çok eski ve pahalı. uzak yerler daha uygun ve yeni ama arabamız yok. bebek gelince acil durumlarda vs. ne yaparız bilmiyorum. ev bulamıyoruz istediğimiz gibi.

ve eşim önce kendisinin gidip bi kaç ay kalması gerektiğini söylüyor. tanımak için ortamı. benim doğumu şu anki şehrimizde yapmamı istiyor. yanıma da yalnız kalmamam için anne ve babasını getirmeyi düşünüyor. ama bunun düşüncesi bile beni deli ediyor. bir haftadır ağlıyorum, bi çıkış bulamıyorum. kısa zaman içinde benim de onunla beraber oraya taşınmam gerektiğini, bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum. bi süre sonra uçağa da almayacaklar beni. ve 10 saat otobüs yolculuğu da çekemem tabiki. yani en kısa zamanda gitmemiz en mantıklısı bence ama bunu anlamıyor.

burda doğum yapmayı ben de isterim tabii ki ama yanımda eşim olmadan baş edebileceğimi sanmıyorum. doktorumu hastanemi seviyorum, güveniyorum. ama doğum yapmakla da iş bitmiyor ki. bebek kendine gelene kadar iki belki üç ay burda kalmam gerekecek bence yine gidemiycem ankaraya.

kısacası moralim sıfır. biraz karışık anlattım ama kafamın içi de aynı oranda karışık olduğundan başka türlü anlatamadım :KK43:

Ah canim SENI Cok iyi anliyorum 4 bucuk senelik evliyim 4 kere tasindim yani hersene Ve her tasindigimda kV lerds 3 ay kalmak zorunda kaldim ev bulana kadar Cok zor seni Cok cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun inan hep Dua edicem Sana ins

işte bende aynıyım 85 le giderim diyorum fazlası olursa da sağlık olsun ne yapalım :) ama gerçekten bu sayfada hep zayıf anneler var bende zayıftım hamile kalmadan önce ama alındı yani inkar edemem D: evlatlar sağlıklı olsunda kilo milo umrumda değil sadece kızlara şaşıyorum 5 6 kiloyu dert ediyorlar :)

Toplmda 7 oldu benim öyle cok takmiyorum kiloyu taktigim kısım daha bir yil olmustu kilo vermeyi başarılı dukanla 20 kiloya yakin vermistim binbir emekle. Cok zor kilo veren bir tipim hayatimda hic oyle cok zayif olmadim bekarken iyiydim de dogum kontrol hapi sonram facia oldu sonrası polikistik over tedavi dogum vb derken sistim de sistim hep bir kilo verme stresi oyle gecti. Verdigim kiloyu korumada da basarili olamadim pek alti kilosunu geri almistim ki supriz bi hamilelik oldu smdi ustune tabi yeni kilolar da geince verdigime yaklastim ona bozuluyom esas lohusalikta aliyom ben ondan hizlandi kg alimim diye korkum yoksa saglikli olsun bebegim hic muhim degil:KK66: biekilde veririm umarim yine zor mor orta hale gelirsek yeter manken olcak degiliz iki bebeyle

canım bende kılo alan anne adaylarından bırıyım tam 13 kılo fakat umurumda bıle degıl bebegım sağlıklı olsunda.mınnaklar doğunca zaen verırız degılmı

S sectumsempra hakkinzda hayirlisu olsun hersey rast gitsin de gonlunce esinle tasinirsin inşallah olmayacak is değil ev bulundu mu ayagini iceri atti mi bir gerisi hallolur bir arada olmak daha iyi kv kp ile olmktansa yerlesemeden de olsa kendi evinde olmak daha iyi gibi;)

Size doyum olmaz da yarin yine erkenciyiz esim de yokmus yarın sabah direksiyon bende simdiden düşündükçe yoruldum onca yolu git gel zor oluyor artik:(
Iyi geceler tatlı rüyalar

çok gecmıs olsun canım bol bol c vıtamını tuketebılırsın yapacak bısey yok maalesef .uçuğun ıcınse ancak arkadaşında yazdığı gb tahta kasıkla korkutabılırsın rabbım sıfa versın guzelım Allaha emanet ol

bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım

valla deneyimli annelere sormak lazım onu,ama dayımın hanımıda yeni doğum yaptı,oda ilk önce daha vasat takım ver sonra yenilerini giydirrsin demişti. :D Sağlıkla doğsunlarda cicili hastane çıkışlarını veririz,kirlensin napalım...

Bence bunu dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim prosedur farkli olabilir benim videolardan gordugum kizimi soyle bi sudan gecirip kurulamislar sampuan vb yok yani sonra da ic badisiyle hastane cikisini giydirdiler iste.tertemiz derken kan yoktu yanii o beyaz unlu verniks tabakasinin kalintilari vardi basinda gıdısında ama onlar pismis gibi gelmiyor hic ustbas da batrmiyor oyle o yuzden bizimki temizdi yani.ama simdi nasil olur ben de supheye dustum bak onden sorulup konusulabilir ama illaki kanlı vermezler siliyolardır muhakkak.o ince basit ic zıbınlıklarını icine verip distan yine cici takım giydirilebilir bence:KK66:

Tek onla olmaz kız gariban gibi :) hem üsür oyle kiyafet bile degil o amaaan kirlenirse de.kirlenir ya tek derdimiz o olsun saglikli olsunlat da

tek onunla olmaz bende biliyorum canım da hani çok kirlendi gibi yorumlar okuyunca satıcı kızda öyle söyleyince acaba mı dedim hem kirlnsin onun kirini sevsinler atarız makineye yıkanır hem giysin diye o kadar masraf yaptık

Back
X