2015 Şubat Anneleri

Aynen. Hayatımda toplasam bu kadar cevizdir balıktır hiç yemişliğim yoktur ama hamile kaldığımdan beri olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende.Ekmek , hamur işi dediğin gibi bu saatlerde direkt gereksiz kilo aldırıyor.

Gözün Aydın canım bebişin kocaman olmuş maşallah :nazar:
Şeker için acaba diyorsan yakınlarından birinin makinası varsa ölçebilirsin yoksa tokluk kan şekerimi ölçtürmek istiyorum dersin kahvaltını evde yapıp ilk lokmayı ağzına attığın zamandan tam iki saat sonra tokluk kan şekerini ölçtürürsün. Birsürü merdiven çıkıyorsun onunla ilgili bişey söylemedi mi? Bir de bu senin kendi Dr un mu deneyeceğin Dr muydu?
Kendi doktorum. Merdivenle ilgili bir şey sormadım. Zaten özel konulara pek girmiyor.sadece bebek sağlıklı her şey iyi suyu iyi falan. Her şey bebekle ilgili. Varsa şikayet ama fiziksel şikayet endişelerle ilgilenmiyor.
İdrar kaçırma ve akıntıyı sordum. Suyum akıyor diye endişeleniyorum dedim. Sürekli değilse yani.devamlı akıntı değilse önemli değil dedi. Su öyle gelmiyormuş

kocam güldür güldür izliyor bende oturdum kadınlar kulübüne bakıyorum. yanımda fındık ve ceviz eşliğinde :) bebiş için yemeye çalışıyorum sürekli , ama paket cevizleri yiyemiyorum bilmem sizde de var mı ama sanki değişik bir kokuları ve tatları oluyor.yoksa ben mi takıntılıyım :p

aynen bende paket sevmiyorum tadı bi değişik oluyor taze yeşil cevize aşermiştim ilk aylar ama bulamadım

Bosver milleti gonlunun sesini dinle terapi gibi geliyor hem:KK66:

Canim iyi olmaniza sevindim masallah kuzularina saglikla vaktini beklesinler Insallah

Ayneeen kavruldu butun gun :KK43:

Cok gecmis olsun benim kizan da oksurukle sinyal vermeye basladi bugun yakindir hastalik evlerden irak olsun aman ya:KK43:

Popo kuyruk sokumu bel agrisi ne ararsan var Bende de:KK43:

acil sifalar diliyorum canim

sancım yok da devamlilik surerse dra danis bir kuzum

iri bebek olabilir masallah tabi de senin ve onun kilosu normale engel degil ki en axindan su etapta bunu ongormesi cok sacma direk engel koysunlar yeter ki amac sezeryani adres gostermek nasilsa. Yalniz herseyo gec seni ve sana dair muhim bilgileri hatrlamiyor.olmasi hic iyi degil canim bu konuda bir daha dusunmkte yarar var sanki hakkinda hayrlisi olsun
Sağol canım. Bakayım başka dr da demiycem hep endişe hiç bitmiyor.

Oku oku sonunda bitirebildim . Bu yer elmasını ben asıl pişiricem fikri olan var mı?
çorbasınını yapmıştım diyet yaparken. Kabak,havuç ve yer elmasını haşlayıp robottan geçirdim. İşte diğer kısmı klasik çorbalar gibi.

ben daha almaya başlamadım : ))) @Litchi le ben kaldık heralde alışverişe başlamayan , tembel miyiz acepp :))
Ahahaha, yok be canım tembellikten değil de.Ben de bir kaç gündür eşimle başladım alışverişe.Yoksa etraftakiler resmen özenme , daha alma falan hep diyordu.Ama artık biz başladık ufak ufak, yoksa içime sıkıntılar basıyordu artık yetiştiremeyeceğim hiç birşeyi diye.Siz de başlarsınız herhalde yakında, zaten elinde liste olduktan sonra bir günde bile alırsınız alınacakları.

Cuma yorucu yoğun bir gün okulda pilim bitti feci halde yoruldum artik cidden dayanamıorum kafamda hep nasil 37.ye dek calisacagim muhasebesi var :KK43:
Sabah dehset bi bulanti ile uyandim cikardım cikarcam derken o halde bir de arac kullan tam kabustu okulda da hep bulanti mide yanması bisey de yiyemedim ac ac iyice halsiz düştüm kotu bir gündü. Esim de hala gelmedi kizanim ilgi bekliyor vicdanen rahat değilim hiç ilgilenemez oldum yedir giydir pakla dısında üzülüyorum ama elimde degil yetemiyorum artik tek istegim yatmak yatmak yatmak:KK43:
37 ye az kaldı ama dinlenemeden gelecek bebeler. Ben sizden iyiyim 32-37 beklemiyorum. 40 a kadar çalışmaya devam

Simit yicektim , gece gece hamur işi Zararlı fln yazılarını okuyunca kendimi zaptetmeye çalışıyorum galiba olmayacak =/

Kapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.

Eklentiler

• IMG_20141128_215408.webp
    IMG_20141128_215408.webp
    143,4 KB · Görüntüleme: 108
Simit yicektim , gece gece hamur işi Zararlı fln yazılarını okuyunca kendimi zaptetmeye çalışıyorum galiba olmayacak =/

ya ben simit yedikten sonra acayip mide ağrısı yaşıyorum başka hamurişlerinde olmuyor
simitide çok everim korkumdan yiyemiyorum :KK17:

Kapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.

ay emeğin kapı süsüne bak ya :) mikemmel olmuş el emeği göz nuru en önemlisi o rabbim kullanmayı nasip eylesin inşallah. benimde teyzem yapacak şu aralar kafam basmıyor böyle şeylere :D

huy karakter degsmiyo malesef hele dominant bir aile varsa isin ardında:KK43: ne diyeyim rabbim merhamet vicdan versin annesi olarak isim hakkının en cok senin olduğunu anlar inşallah
Canım bana soran yok işte. Benim seçtiğim ismi bile ailesne oylamayla soruyo, çok zoruma gidiyo amanapyım ki

muhammede okeyde ıkıncıyı neden cengiz koyuluyor yahu su erkeklerdeki aile duskunlugune sasıyorum sankı bızler aileleri degılız .annesı babası bırgun yanlarında oomuycak bizler olacağız ahhh cok sınırlendım valla.sen ayıl bayıl kuzum hastanede ısım sorulunca hemsıreye hemen muhammed fatıh de kayıtlara gecırırler
Öylemiymiiiiş :) ben hemen söyliyim ismi :) duyduğum iyi oldu

Ahahaha, yok be canım tembellikten değil de.Ben de bir kaç gündür eşimle başladım alışverişe.Yoksa etraftakiler resmen özenme , daha alma falan hep diyordu.Ama artık biz başladık ufak ufak, yoksa içime sıkıntılar basıyordu artık yetiştiremeyeceğim hiç birşeyi diye.Siz de başlarsınız herhalde yakında, zaten elinde liste olduktan sonra bir günde bile alırsınız alınacakları.

listem yok ama kafamda tasarladım bi hafta sonunda hallederiz diyoruz ama bakalım görcez

Oyyyy masallah tosununa yediklerin yariyo iste annesi ne sekeri yapiylada alakali genetikdir dis agrisina hic girme ya haturlarsin ben cok kotu olmustum bi tane minoset ic cnm bisey olmaz benim antibiyotikle gecti
Babası 1'90 boyu ve 6 kilo doğmuş. Hoş şimdi cılız. Ee ben topaç zaten bize çekti heralde.
Akıntı için.â.biyotik verdi dişe de etki eder belki. Benim çürük veya herhangi bir şey yok ne oluyorsa ara ara ağrıyor.

aynen bende paket sevmiyorum tadı bi değişik oluyor taze yeşil cevize aşermiştim ilk aylar ama bulamadım

bende taze cevizi çok severim, çok canım çektiğinde normal cevizi suda bekletiyorum 1-2 saat falan tadı çok benziyor taze cevize, vitaminleri ölüyo mudur bilmiyorum ama o an tadının benzemesine önem verdiğim için yapıyorum arada

Back
X