• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

cimcimesultan cimcimesultan dikkat et canim aman sakin ayaga kalkma
sen kaç haftalikdin

insalalh diz ustudur bilgisyarin netde dolasirsin yoksa vakit geçmez
insana yata yataada SIKILIYOR, belin agriyor butun gun yat ayat ama hersey bebis için biraz sabret
ben kiizmda 4 hafta yattim,o zaman anladim insanin yatmakdan nasil SIKILIP yorulabilecegni : )

yaşta çok etkili tabii. iki üç çocuğu olanlara diyorlar. ilkinde kolaydı sonrakıler zor oldu dıye. vücudu yoruluyor ınsanın. ben yıne de fena degılım aslında. bedensel ıyıyım bıraz nefes nefese kalıyorum . ruhsal olarak kötuyum.
şimdi sende gun boyu hareket eve enerji kalmıyor. ee iş saatı yaşamıyorsun hayatını diğer zamanlarda yaşacaksın o zamanda yorgun oluyorsun.

Aynen oyle kuzum bak bir disari gittim geldim alt tarafi oturdum cay muhabbet evde de iki posta camasir astım su an bitik durumdayim sanki dunyalari yapmisim gibi :(

selam kızlar çok şükür geldim
kızım iyi maşallah 1269 gram olmuş
erken doğum riskimiz varmış
doktor kasılmaların kaç gündür var ne kadar sürüyor dedi
söyledim dün akşam neden gelmedin dedi kızdı
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
ben hastanede yatmak istemedim
evde de istirahat edebilirim dedim
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
şimdiden mesaj atmaya başladı bişey elleme diye

bu arada doğum tarihimiz ultrasonda 14 şubat görünüyormuş

Canim gecmis olsun tedirgin olmussun haliyle tedbirli olmakta yarar var dr sözünü dinle yat bol bol bebisin zamanini bekler rabbimin izniyle;)

Kızlar hastanede ikram olarak ne yapcaksiniz. .ben kurabiye yaptırım diyorum bebek sekerinide mevlutte dagitirim diye düşündüm sizce nasıl fikrim

Cikolata ya da renkli draje olabilir hastane kismini dysunmeye sira gelmedi valla

Biz bugün kontrole gittik,bebişim büyümüş 1377 gr-38 cm,ama sol tarafıma yatmayı deneyeceğim,sertleşmeyi sordum o olabilir dedi,kasık ağrısı sol popoda ağrı var dedim,oda magnezyumun yanına ek kalsiyum verdi,idrar yolu enfeksiyonum var,idrar testi istedi değerler yüksek,idrar kültürüde yapalım dedi,ona göre antibiyotik verecekmiş, hastaneye doğum fiyatlarını sordum,özel bi hastaneye gidiyorum,sezeryan 900 tl 2 gün kalmasıda içinde,normal doğumda 650 liraymış,extra bişey çıkmazsa fiyatlar böyleymiş :D :D :D

masallah kuzuna ;)

cimcimesultan cimcimesultan dikkat et canim aman sakin ayaga kalkma
sen kaç haftalikdin

insalalh diz ustudur bilgisyarin netde dolasirsin yoksa vakit geçmez
insana yata yataada SIKILIYOR, belin agriyor butun gun yat ayat ama hersey bebis için biraz sabret
ben kiizmda 4 hafta yattim,o zaman anladim insanin yatmakdan nasil SIKILIP yorulabilecegni : )

saglik nedeniyle degil tabi allah korusun da ben de öyle yatıp sıkılmak istiyorum ya süreklibir yorgunluk ggözlerim yaniyor aylardir uyumamisim gibi tek arzum yatakla butunlesmek oldu bu ara az kıpırdamaya pilim bitiyor resmen niye böyle oldum bilmiyorum:(

Aynen oyle kuzum bak bir disari gittim geldim alt tarafi oturdum cay muhabbet evde de iki posta camasir astım su an bitik durumdayim sanki dunyalari yapmisim gibi :KK43:

Canim gecmis olsun tedirgin olmussun haliyle tedbirli olmakta yarar var dr sözünü dinle yat bol bol bebisin zamanini bekler rabbimin izniyle:KK66:

Cikolata ya da renkli draje olabilir hastane kismini dysunmeye sira gelmedi valla

masallah kuzuna :KK66:

teşekkür ediyoruzzzz :)

herkese teşekkür ederim kızlar inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz
hala kıpır kıpır baskı yapıyor son haftalarda nasıl olacak çok merak ediyorum
ama ben bu duyguyu dünyalara değişmem varsın doktor yat desin
kızımla hem konuştum hem ağladım
sanki bana cevap verir gibi sakın erken gelme kızım sağlıkla gel diyorum kıpırdıyor

bu arada eşimle beşiği bari alalım bebek fuarına gidemeyeceğiz bu gidişle dedik
unıbaby bebek bakım seti
park beşik
bir tane elbise gecelik aldım gg dan

bebek arabasına hala karar veremedim
şimdi mi alsam yoksa baharda mı alsam
oto koltuğuna ihtiyacımız olacağı için alayım diyorum
ama bir yanımda altı üstü bir doğumda hastaneden çıkarken birde kontrole giderken lazım olacak onun için acele etmeye gerek yok diyorum
ne yapsam bilemedim

IMG-20141128-WA0002.webp
Eki Görüntüle 1319729
Kapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.
ellerine sağlık çok güzel olmuş bizim de dün Odamız geldi yatağının olduğu duvara asmak için isimlik yazdirmistik o kadar güzel olmuş ki kapı süsü de olur bundan dedim böylece kapı süsü arayışım sona erdi işte bu da bnm eylulcugumun kapı süsü :)

Son düzenleme:
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.

Sakin doktorun dedgininden cikma benim 3 haftadir erken dogum riskim var be suan daha Yeni 28. haftadayiz, bir haftadir iyiym diye ayaga kalktim gerci Cok yatmadim malum ufak kizim var. Ama dünden beri yine sancim var. Karnim yumusacik cocuk iyice asagiya yerlesmis Hafife Alma Kendine Dikkat et ben kizimdan dolayi yatamiyorun sürekli.

progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi

Yat dinlen iyice bir. Haftada öyle geçsin 30 olsun. Annen mi bakacak şimdi sana. Sırayla dökülüyoruz valla.rapor alan eve yollanıyor. Bakan olduktan sonra yatmak iyi geliyor

Temizlik bitti bende bittim:KK43: koltukların altına kadar hallettim. Şimdi kalça ağrısı girdi kımıldayamıyorum. Makineden bebişimin örgüleri çıkacak onlarıda astımmı tamamdır inşaAllah:) önür yıkadıklarımıda katladım bi yastık kılıfına doldurdum, hepsini bir ütüliycem. Bugün kardeşimle eşi geliyo, yarında yemeğe misafirim var. Pehlivan gibi dolanıyom ortalarda inşaAllah bi anda yığılıp kalmam:)
Allah sana güç kuvvet versin çok ihtiyacın var. Nazardan korusun.

kızım 3 yasını gectı ama huy edındı..gecelerıkalkıyor ılle benımle yatacaksınız dıyor,,uyuyanakadar beraber yatıyoruz sonra yatağımıza gerı donuyoruz..1 2 saat sonrayenıden..emzıklı bebe gıbı
Bebegi hissetti ondan mi tedirgin oldu ki. Ben dogum sonrasi bekliyorum boyle seyler. Zor is

yok canım yaa yeni de evlenmiş olsam bana dediğini yaptıracak adam daha annesinden doğmadı. ondan kendime göre eş seçtim yoksa kendim gibi birisiyle evlenseydim iki günde birimiz mezarda birimiz hapiste olurduk.
eşim bazen makara yapıyor sen hastanedeyken gidip çocuğun kımlıgını cıkarcam diye. dedım valla verırım bırıne vekalet doğar doğmaz koş nüfus ıdaresıne derım.
ben de senin gibiyim ama etrafimda gordum boyle birsey icin kavga cikarmayayim iki isim olur digerini kullanirim deyip koyuyor insanlar. Erkek de bi zaman sonra fark ediyor kullanilmayacak ismi bos yere koymusuz diye.

progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi

cok gecmis olsun canim. Yat dinlen sen gununu doldurup gelir ins bebegin.
Acilma varmiymis ya da nst ye bagladi mi snci cikti mi. Yoksa sadece bebegin durusuna gore mi soyledi

sağolasın canım kalkmam zaten yaa o iyi olsun biraz daha dayansın başka bişey istemiyorum

bana vermedi canım ondan
haftaya tekrar gideceğim belki o zaman verir
zaten 32 de veririm raporunu çalışmanı istemiyorum dedi
Ya diger yorumunu okudumda bacaklarinda nasi birsey oluo benim gucu kesilmiş gibi oluo akintimda var ama mantar falan yok gecen hafta test yaptirdim hicbirsey cikmadi :( kasilma nasi bisi bide bebekmi kasilio yoksa senmi agri cekiosun ayy korkum geldi :(

Ben de ogluma nevresim alirken kiza da aldim. Onemli bir ihtiyac aradan cikmis oldu. Ama garip bir sekilde tedirgin oldum. Cok mu eski kafaliyim dogmamis cocuga don bicilmezciyim

Yat dinlen iyice bir. Haftada öyle geçsin 30 olsun. Annen mi bakacak şimdi sana. Sırayla dökülüyoruz valla.rapor alan eve yollanıyor. Bakan olduktan sonra yatmak iyi geliyor

yok hayatım yaa ne ana var yanımda ne baba
bakma gurbet elde değilim kendi memleketimdeyim ama kimsem yok bakacak
ablam kendine zor bakıyor kızı küçük vardiyalı gidiyor işe eviyle ilgilenemiyor benimle ilgilenmesini isteyemem
kayınvalideme söylesem hemen gelir ama ben aramak istemiyorum

kendi kendime yatıyorum
baktım zorlanıyorum olmazsa anneme giderim köye diyorum ama bu seferde kocamı bırakmak istemiyorum tek başına

Sakin doktorun dedgininden cikma benim 3 haftadir erken dogum riskim var be suan daha Yeni 28. haftadayiz, bir haftadir iyiym diye ayaga kalktim gerci Cok yatmadim malum ufak kizim var. Ama dünden beri yine sancim var. Karnim yumusacik cocuk iyice asagiya yerlesmis Hafife Alma Kendine Dikkat et ben kizimdan dolayi yatamiyorun sürekli.

benimde karnım yumuşak mesanemin üzeri sert
zaten bebek orda doktorda ultrasonu ta oraya sokuyor görebilmek için
yatayım bakalım inşallah geçer
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi

Cimcime çok geçmiş olsun,lütfen dikkatli ol.Bardak bile kaldırma dediyse tut kendini ve dinlen,hiçbir işe elini dahi sürme.Ne evin düzeni temizliği ne de başka bir şey asla senden ve bebeğinden önemli değil.

Back
X