Yanii yıkasan sevinirBugun deterjanlarini ve banyo setini aldim. Yarin yikamaya baslarim esyalari. Yorgani da yikayacak miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii yıkasan sevinirBugun deterjanlarini ve banyo setini aldim. Yarin yikamaya baslarim esyalari. Yorgani da yikayacak miyim?
hahah kiz reklam yasakdir :)N gibi baska forumlar soye biz de gelelim
hic yemedigim birsey oldugundan aseremedim ama baya merak ettim ben de![]()
heheheh rahat birak kiz adamiKk canım. Görüyorum yorumlarını. Takipteyim seni. O bdv yüzünden paranoyak oldum. Kocam kafayı üşütecek nerdeyse peşine adam takacam. Adım attırmıyorum.
Sagol canim bu iki hafta bende yapiyimda insallah kontrolde suyum azalir
Sakın gitme pişman olursun.N gibi baska forumlar soye biz de gelelim
hic yemedigim birsey oldugundan aseremedim ama baya merak ettim ben de![]()
Ablam diyoki çocuğun olunca Kocanın yakasını bırakıyormuşsun.heheheh rahat birak kiz adami
esegin aklina karpuz kabugu dusurcen: ))
benim hiç aklima gelmiyor kocayi takip etmek,vakdi olsa eve gelir zaten : ) aldatmaya vakdi yok adamin
ama o tabi bilmiyor bunu, her adimini takip ediyorum saniyor
hiç isim gucum yokdu baska![]()
ben su anki gobegim v kilomla dogurmustum oglani. Ikinci ve ucunculerde gobek cabuk ve cok cikarmis. Karin gevsiyir sonucta siririlmis balon misali :)agrilar ne zaman artacak, daha çok erken deilmi ?
bizim asil agirlasma donemimie 2015 e girince olucak
ben simdi bile çorabimi zor giyyorum
size fotograf ekliycekidm ben demi unutttuumm
dun bi arkadasim ben bu karinla doguma gitmistim dedi : ))
Allah sonumu hayretsin ne deyim : )
degisiklik olurdu yawhahah kiz reklam yasakdir :)
biri gebelik ve annelik ustune digeride annelik ustune
ama burasi gibi yogun deil oralar, onceden çok asiri yogundu seneelr once ama simdi az kisi var
kimi ablanimiAblam diyoki çocuğun olunca Kocanın yakasını bırakıyormuşsun.
Ben aşırı düşkünüm,çok seviyorum.
valla benim ikincide suyum fazlaydi ve bebek çok kiloluydu , goren ikiz saniyordu inanmiyolardi tek olduguna : ))ben su anki gobegim v kilomla dogurmustum oglani. Ikinci ve ucunculerde gobek cabuk ve cok cikarmis. Karin gevsiyir sonucta siririlmis balon misali :)
degisiklik olurdu yaw
Burda bakinsam bdv ye denk geliyorum yoruyor bni.
oda parasi dahil normal 1 gece sezeryanda 2gece. Bnm de arkadaslarim orda dogum yapti cok memnunlardi. Tabi fiyatlar uygundu. Eylül'de zam yapmışlar bayaa eskiye gore. Muayene 50 bu arada. Tahlil gerekirse orda yaptirma ama.Pahalıymış sezeryan oda parası ayrı heralde. Vatanda 29 mayıs hastanesi vardı senin dr oradaydı o zaman. Kuzenimin doğumuna girmişti. Çok memnun kalmıştı kuzenim. Bana ona git demişti ben dinlemedim ilk öğrendiğim zaman medipolde fazile Akyüz e gittim. Gittiğime pişman. Oldum. Keşke başkasını seçseymişim.
selam kızlar çok şükür geldim
kızım iyi maşallah 1269 gram olmuş
erken doğum riskimiz varmış
doktor kasılmaların kaç gündür var ne kadar sürüyor dedi
söyledim dün akşam neden gelmedin dedi kızdı
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
ben hastanede yatmak istemedim
evde de istirahat edebilirim dedim
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
şimdiden mesaj atmaya başladı bişey elleme diye
bu arada doğum tarihimiz ultrasonda 14 şubat görünüyormuş
herkese teşekkür ederim kızlar inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz
hala kıpır kıpır baskı yapıyor son haftalarda nasıl olacak çok merak ediyorum
ama ben bu duyguyu dünyalara değişmem varsın doktor yat desin
kızımla hem konuştum hem ağladım
sanki bana cevap verir gibi sakın erken gelme kızım sağlıkla gel diyorum kıpırdıyor
bu arada eşimle beşiği bari alalım bebek fuarına gidemeyeceğiz bu gidişle dedik
unıbaby bebek bakım seti
park beşik
bir tane elbise gecelik aldım gg dan
bebek arabasına hala karar veremedim
şimdi mi alsam yoksa baharda mı alsam
oto koltuğuna ihtiyacımız olacağı için alayım diyorum
ama bir yanımda altı üstü bir doğumda hastaneden çıkarken birde kontrole giderken lazım olacak onun için acele etmeye gerek yok diyorum
ne yapsam bilemedim
Kızlar hastanede ikram olarak ne yapcaksiniz. .ben kurabiye yaptırım diyorum bebek sekerinide mevlutte dagitirim diye düşündüm sizce nasıl fikrim
TR de nasil oluyor tam bilmiyorum,32 de ayrilinca çaliisyormus gibi ayligini almiyormusun canim,yada doguma kadar hiç mi almiyorsun oyle bise
bizim yemek restoranimiz var, maalesef esimin vardiyasi bitmez hiç : (
buda benim $ansim, bekliyorum kendine hafta sonu ve aksamlari evd eolacagi bi is bulmasini ama kendi is yerimiz zor biraz .. alistim artik galiba hayirlisi bakalim
oyy benim oglan burnunu çekiyor bana geçerse hapi yuttugumun resmidir, doguma kadar geçiremem valla : (
32de ayrilinca maasini aliyorsun burda da ben dogum sonrasi izni uzatmak icin son noktaya dek dayan gari diyorum bebisi birakcak kimsem yok küçücük de birakamam normal doğum sonrası izniyle iki bucuk aylikken ise donmem lazım en azından ikinci dönemi kapatmak için sonuna dek zorlmam lazm yaz tatiliydi derken en azından bir yedi aylık olur allah izin verirse tabi
Temizlik bitti bende bittimkoltukların altına kadar hallettim. Şimdi kalça ağrısı girdi kımıldayamıyorum. Makineden bebişimin örgüleri çıkacak onlarıda astımmı tamamdır inşaAllah:) önür yıkadıklarımıda katladım bi yastık kılıfına doldurdum, hepsini bir ütüliycem. Bugün kardeşimle eşi geliyo, yarında yemeğe misafirim var. Pehlivan gibi dolanıyom ortalarda inşaAllah bi anda yığılıp kalmam:)
şerefnaz ben doğum sonrası izinden sonra 40 günlük rapor hakkımız var ya 5 gün 5 gün onları kullanmayı düşünüyorum,sen kullanmayacak mısın?
Bir de bişey sorcam doğum öncesi izne 32. haftada başladık diyelim,bebişimiz Allah zamanında dopmasını göstersin bizlere 36. haftada çıktı geldi, kalan 4 hafta doğum sonrasına ekleniyor mu,yanıyor mu?
Cok sevindim . Eğer düşerse biraz kedine izin ver otur dinlen ama =)Valla hsonu tamam da h.içi çalışırken mecburen yoruluyorum..bak bgn evde hiç dusmedi tansiyonum :)
ekledim canım inşallah işine yararsana zahmet olmazsa bi daha fotograflarını atabilirmisin?
bak demekki benim kızım ondan kilo almış :)Bana da dün karstan siparis ettiğim kaşar geldi bebeğe iyi geliyormuş Kars kasari kilo aldırıyormus :)