• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

yok hayatım yaa ne ana var yanımda ne baba
bakma gurbet elde değilim kendi memleketimdeyim ama kimsem yok bakacak
ablam kendine zor bakıyor kızı küçük vardiyalı gidiyor işe eviyle ilgilenemiyor benimle ilgilenmesini isteyemem
kayınvalideme söylesem hemen gelir ama ben aramak istemiyorum

kendi kendime yatıyorum
baktım zorlanıyorum olmazsa anneme giderim köye diyorum ama bu seferde kocamı bırakmak istemiyorum tek başına

benimde karnım yumuşak mesanemin üzeri sert
zaten bebek orda doktorda ultrasonu ta oraya sokuyor görebilmek için
yatayım bakalım inşallah geçer
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

çok geçmiş olsun cimcime sultan.inşallah vaktinde gelir.

Olsun ye onu sonra diğerini alırsın. O kadar da canın çekmişti ya sizin Merkeze iletişiminiz ne kadar zor.
Ben doğayı seviyorum ama elimi uzattığımda da her şeye ulaşmalıyım merkezi olmayan bir yerde yaşayamıyoruz.

Yedim ama pastörize değilse dîye panik yaptım :( bir tuhafiyeci bulsam yün alıcam ama o da şehir merkezinde.

selam kızlar çok şükür geldim
kızım iyi maşallah 1269 gram olmuş
erken doğum riskimiz varmış
doktor kasılmaların kaç gündür var ne kadar sürüyor dedi
söyledim dün akşam neden gelmedin dedi kızdı
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
ben hastanede yatmak istemedim
evde de istirahat edebilirim dedim
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
şimdiden mesaj atmaya başladı bişey elleme diye

bu arada doğum tarihimiz ultrasonda 14 şubat görünüyormuş

Canum çok geçmiş olsun.. İnşallah hayırlısı ile zamanında gelirler. İçini ferah tut yerinden kalkma..

Kk canım. Görüyorum yorumlarını. Takipteyim seni. O bdv yüzünden paranoyak oldum. Kocam kafayı üşütecek nerdeyse peşine adam takacam. Adım attırmıyorum.

Bdv ne ki?

32de ayrilinca maasini aliyorsun burda da ben dogum sonrasi izni uzatmak icin son noktaya dek dayan gari diyorum bebisi birakcak kimsem yok küçücük de birakamam normal doğum sonrası izniyle iki bucuk aylikken ise donmem lazım en azından ikinci dönemi kapatmak için sonuna dek zorlmam lazm yaz tatiliydi derken en azından bir yedi aylık olur allah izin verirse tabi
him dogum sonrasi isin içine girince fena tabi
insallah evdeki hesap çarsiya uyarda içine siner hersey canim

kimi ablanimi:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
$aka $akaa enistede seni seviyodur eminim : ))

esim diyorki çocuk olunca ponu rahat birakmisim, evlendigimizden beri saatleri boyle çalismak için
çocuk olana akadar evde tek kaliyorum diye dirdir ediyorrmusum artik sesim çikmiyormus
ona gelene kadar birsuru yapacak seyim oluyor valla
ablan haklii:KK46:
O da seviyor ama gezen tozan hayat dolu insanı ev kuşu yaptım. Babam bile diyo o enerjik adam gitti emekli biri geldi yerine.
Şimdi çiçek yetiştirsin,balkona biber eksin o şekilde.
Yeni hayali çiftlik evi yapsın cumadan oraya gidelim ama bazen geliyorlar.

O da seviyor ama gezen tozan hayat dolu insanı ev kuşu yaptım. Babam bile diyo o enerjik adam gitti emekli biri geldi yerine.
Şimdi çiçek yetiştirsin,balkona biber eksin o şekilde.
Yeni hayali çiftlik evi yapsın cumadan oraya gidelim ama bazen geliyorlar.
geliyolar derken : ))

oda parasi dahil normal 1 gece sezeryanda 2gece. Bnm de arkadaslarim orda dogum yapti cok memnunlardi. Tabi fiyatlar uygundu. Eylül'de zam yapmışlar bayaa eskiye gore. Muayene 50 bu arada. Tahlil gerekirse orda yaptirma ama.
Daha tahlillik durumumuz kalmadı zaten. Bu hafta sağlık ocağında şeker ve kan tahlili yaptırcam alıp giderim.
Film falan uçuk fiyatlar zaten. Geçen annemin kontrolü vardı sırt filmi tahlil 500 tl ödedi.

çocuklari uyuttum, hatta ev isi bile yaptim aksam aksam : )
biraz oturdum netee bakiyim diye ama benimki acayip vuruyor
acaba ne demek istiyor her tekme vurusunda : ))

haberlerde 23 haftalik dusunen cenin resmi var bugunlerde heryerde,bizimkiler dusune dusune filozof oldu simdiye
sabah esim diyor sen kaç haftalikdin 23 . hafta da bak boyleymis diyor
dedim 30 oldum sen ayakda uyu : )))

Ee eski hayatını özlüyor. Eşim göçmen gezmeyi eğlenmeyi severler. Evlendik kendime benzettim. Ben de hiç sevmem gezmeyi falan. Kitap okurdum evde otururdum.
heaa yazik kiz adamaa
arada azat et , gezin iste beraber ne guzell
herkes kocam evde pinekliyor diye konu açiyor gormuyonmu, elindekinin kiymetini bilsene anacimmm :))

Bir hafta falan önde giden Bebişlere Dr 32. Haftadaki raporu erken verebilirmiş. Satı bir gafta geri almak gerekiyor sanırım. Böyle bişi iyi olur mu ki?

çocuklari uyuttum, hatta ev isi bile yaptim aksam aksam : )
biraz oturdum netee bakiyim diye ama benimki acayip vuruyor
acaba ne demek istiyor her tekme vurusunda : ))

haberlerde 23 haftalik dusunen cenin resmi var bugunlerde heryerde,bizimkiler dusune dusune filozof oldu simdiye
sabah esim diyor sen kaç haftalikdin 23 . hafta da bak boyleymis diyor
dedim 30 oldum sen ayakda uyu : )))

senin koca çok çalışmaktan bebeğin haftasında geride kalmış
adam bi gece geliiyor evde yeni doğmuş bir bebek
:KK45:

senin koca çok çalışmaktan bebeğin haftasında geride kalmış
adam bi gece geliiyor evde yeni doğmuş bir bebek
:KK45:
:KK45::KK45::KK45::KK45: olabilir valla
evdekiler nasil buyudu sor onuda bilmez zaten : ))))))))
ama o olmadan nasil dogurcam kiz, hastaneye goturmesi falan lazim :KK4::KK4:

Kars kaşarı küflü mü? Benim penisiline alerjim var küflü peynir yiyemiyorum.

canım bilgin var mı ben kepek ekmeği yediğim zaman vücudumda kaşıntı oluyor geçen yıl kepek ekmeği yerdim düznli bağırsak çalıştırsın diye vücudumda acayip kaşıntım oldu bacaklarım yara olmuştu kaşınmaktan hala izleri durur o gün bugündür yemedim geçen hafta bi alayım belki kaşıntı olmaz dedim yediğim gün başladı kaşıntı alerjim mi var acaba kepeğe karşıo_O

Back
X