• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ben istiyorummmm nerden bu şişeler ? :)
Canım internetten buldum akgünzüccaciye diye gir adamlar site yapmış her türlü cam şişe buluyor ve çok ucuz başka yerde tanesi 3.5 tan aldığım şişeleri burdan 1 liraya aldım tanesini bu şişelerden 100 tane aldım ertesi gün geldi kargoyla

Canım internetten buldum akgünzüccaciye diye gir adamlar site yapmış her türlü cam şişe buluyor ve çok ucuz başka yerde tanesi 3.5 tan aldığım şişeleri burdan 1 liraya aldım tanesini bu şişelerden 100 tane aldım ertesi gün geldi kargoyla
ayy cok iyiymiş canım ya bunların içine renkli kolonya da doldurulur heralde di mi ?

Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim

güzelmiş,şişeleri nerden kaça aldın ayıp olmazsa...

Şimdi 657 ye göre 1 yıl içinde 40 günlük rapor hakkımız var,aralık ayında geçtiğimiz yılınkiler kullansanda kullanmasanda yenileniyor ocak 1 itibariyle,ocak 1 de bi 40 gün daha hakkımız oluyor,cumartesi-pazar boşa gitmesin diye ben aile hekiminden 5 gün 5 gün alıyorum,arada kadın doğumcudan alıyorum.
Doğum sonrası iznim bitincede kalan 2 ayı yine 5 gün 5 gün 40 günlük rapor hakkımdan kullanmayı düşünüyorum...

Benim kadın doğum Dr um özel onun beş günlük raporunu kabul ederler mi yoksa devletten mi alıcam raporu ?

Ben bu arada ceviz,süt içiyorum,yap ara öğünleri,meyvede yiyorum valla,akşamları küçük bir portakal+mandalina yiyorum bişey olmaz,sende dene bak,nasıl olsa ölçüyorsun...

fındık cevizi zaman bulamadığımdan yiyemiyorum. Araya sıkıştırmaya çalışayım. Mandalina da şekerli diye yemez oldum. Elma ayva yiyorum.

Süpermiş gerçekten yaa. Bişey de bilmiyorum yaw. :)

bende pek anlamam da okuldan arkadaş anlattı,ben sonuna kadar bütün haklarımı kullanmıştım diye,yanlız şöyle bişey var 40 günlük hakkımız var ya ilk 6 günü herhangi bir kesinti yapılmıyormuş,sonraki her gün için 3,5-4 lira gibi bir kesinti yapılıyormuş,memurumuz söyledi,bilgin olsun...

Back
X