• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bana da saçma geldi ama eşim inanmış Birkere arkadaşına :KK43: arkadaşının da bebişi yeni bir yaşına girdi. Onlar deneyimliymiş güya.
Yok canim ya zaten bi kısım parçalarını kendin alıyormussun onlar sana özel oluyor yani öyle is olur mu hiç ya

Ay ne hoş olmuş ellerine sağlık. İçindekileri yaptırdın mı yoksa beşikle birlikte miydi. Bir de bebişler yastık kullanıyor mu?
Canım İçindeki Uyku Setini N11.Com dan Aldım 103 Tl ye Yastığı Büyüyene Kadar Kullanmamda Takı Yastığı Yapıyım Diyorum Uyku Setinin İçinden Çıktı Keçelerle Süslerim

Boyanın cinsini bilmiyorum canım. Bürün duvarları sildi kayınvalidem sigara hiç içilmedi evimizde ama kayınvalidem duramıyo siliyo. Eşimin alerjisi var toza oda dayanamıyo temizlik yapıyo bana dip köşe oğlu için. Bezi yıkayıp fırçaya sardı öyle sildi tepeleri yetiştiği yerleri eliyle sildi. Annem hiç yapmaz öle bişi ben bilmem duvar silmeyi ama kayınvalidem sık sık kendi evimde siler. Banada ilk defa yaptı.

İyi de şimdi bebiş eşinden önce geliyor. Birdaha yattığın odayı barî sildirme riskli iş sonuçta. Bir de çok havalandır kokusundan bilemezsin.

Kizlar normalde hic yemediginiz yada sevmedginiz birseyi hamilelikte cok sever oldunuzmu aserdinizmi ?

Ben evlenene kadar bamya yemedim cunku babam yemezdi annemde alip yapmazdi .birgun kv yapti dedim bosuna yillarca yememisim hic guzel degildi.. Sonra 4 5 aylik hamileyken birden aklima dustu bir veli ye soyledik yapip gonderdi resmen icine dustum sonra bida istedim bida yapti..

Biraz once canim yine bamya istedi esim marketten konservesini alip geldi kalsik yemek gibi yaptim simdi pisiyo :)
Bal.
Veli diyecek ben senin hanumlamı uğraşıcam

Canım İçindeki Uyku Setini N11.Com dan Aldım 103 Tl ye Yastığı Büyüyene Kadar Kullanmamda Takı Yastığı Yapıyım Diyorum Uyku Setinin İçinden Çıktı Keçelerle Süslerim

Güzelmiş canım. Bende de bir beşik var da içi de var ama içini yeni mi alsam ki diye düşünüyodum. Ondan sordum.

İyi de şimdi bebiş eşinden önce geliyor. Birdaha yattığın odayı barî sildirme riskli iş sonuçta. Bir de çok havalandır kokusundan bilemezsin.
Dediğin şeyi hiç duymamıştım canım kurşunla ilgili. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederm. Dikkat edeceğim bundan sonra sildirmem artık. Gün boyu hiç bi camı kapatmadım. Umarım zararlı bişi oluşmamıştır.

Pastörize sütten olmayınca aslında zararlı. Yani salmonella virüsü falan oluyor içinde. Yaw aç kalmak benim için sorun değil de bebişi besliyemiyomuşum gibi geliyor. Dün tokluk kan şekerimi ölçtürdüm kanımdan. 85 çıktı ona bile sevinemiyorum yiyeceğim bişeye dikkat edip seçip yiyorum. Yine de nir tane baklava yedim :KK66:
Pastorize yumusak peynirlerde mutlaka olmali. Ama sert peynirlerde su orani azligi nedeniyle salmonela virusu uremesi daha az ihtimal. Icin ferah olsun.;)

Ay yapmayin olur mu oyle sey hic hastanlerin dogum servisinden yonlendriyolar bir iki firma var kiralama isini yapan hastaneler bir nevi aracı oluyor.zaten kiralanan sey sagim yapmya yarayan makine bir tür motor. Sagım aparatlarini yeni aliyorsun kisisel o tek size ozel kullanimlik. Inekleri sagan makineler de var tabi ama onlarinkiyle bizimkinin hiiic alakasi yok iyi sallamislar valla:KK66:

Aynı makine olduğunu söylüyor adam :( bir de elektrik mühendisi. Endüstriyel olarak tasarlanmış bişey demiş. İnek sağımı gibi demiş. Gitsin kendi eşine inek desin bakalım :( dalga geçmiş işte kıtbeyinli erkek aklıyla.

ben de normalde bamya yenem benim da canım istiyor ama küçüklerinden. Konserve olarak küçük bamya var mı? Varsa hangi marka ben de alayım.
Tat marka bulmus esim onu almis ama buyuktu ben hic dogramadan pisirdim.. Yazin yedigim tazeleri kadar lezzetli oldu.. ;)

Dediğin şeyi hiç duymamıştım canım kurşunla ilgili. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederm. Dikkat edeceğim bundan sonra sildirmem artık. Gün boyu hiç bi camı kapatmadım. Umarım zararlı bişi oluşmamıştır.

çocuklar ayaklanıp yürümeye başladıklarında duvardan tutunurken bazen duvarı da yalarlar o zamanlar geldiğinde kurşunsuz su bazlı boyayla tekrar bir boyanmak gerekir. Bunu duymuşsunuzdur genelde çocuklar ya duvardan ya da kibritten zehirleniyor.

kiz duvarlar silinince noluyor ?
silmeyle boyami kokar ki
ya bisey itirfa edicem ben hiç evin duvarlarini komple silmedim, mutfagi sildim sadece
salon ve koridior uda leke olan yeri silerim, bastan sona hiç silmediù
ama millet kirkliyor evi duyyorum, acaba bende mi bi terslik var
evimde sigara içen yok, gelen giden misafirler dahil ..
simdi benim ev temiz deilmiki acaba
konu komsuya sorsam dalga geçer benle o yuzden size sorayim:)))))
Ben de hayatta silmem. Bir kez leke olmuştu sildim çıkmadı.
Ablamın üç çocuğu var 8-9 ve 14 yaşlarında. Çok fenalar. Ablam da ceza veriyordu yine ceza bitince aynı yaramazlık.
O da sorun çıkarana ceza olarak duvar sildiriyor. Duvarları her daim tertemiz bir taşla iki kuş.
Onlarda hiç itiraz etmiyorlar garibanlar görev bilmişler

Back
X