• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

mevlüt dedıgınız 40 çıkınca okunmuyor mu? onları neden sımdıden dusunuyorsunuz ? ben oyle bılıyorum ama sizde farklı mı?

evet o zaman yapılıyor da , hediyeleri doğurmadan yapayım diyorum ondan sordum, bebek olunca zamanım olmaz diye

Yorumlariniz için tesekkur ederim arkadaşlar.benim haftamda kontrole giden varmi bebislerinizin pozisyonu nasildi ne dedi doktorlariniz?

benımkı muayene de yan duruyordu. bişi demedi dr. ama yeri değişio bence hissedebiliorum. tam aşağıya iniyor mesela. bazen ayakları yukarda oluyor. vuruşundan anlıyorum. bence sezeryana yonlendırmeye calısmıs seni drun. sancın gelir bakalar hala bebiş ters. o zaman sezeryana alınabilir onu anlarım. ama daha çok var. kaç kere döner o.

haklı biraz park sorunu çok,kalabalık .
bir de kıyafet tekstil alacaksan bence de gelme ama diğer süs şişe vb içinse olabilir.
bize yakın ben bile gözüm yemedi gıtmeyı. anlamıyorsun gezerken akşam oluyor pert olmuşsun. şuna da bakalım buna da.​
yok kıyafet değill de sus falan için ama yanasmiyor eşim..ben de fazla ısrar etmek istemiyorum çünkü biri bana çarpinca ya da cantami falan ittirince acaip sinir oluyorum..şimdi oraya kdr gidip ikimizde gerilcez büyük ihtimal o yüzden gitmemek daha iyi galiba :) bi de bnm alıntılar niye böyle ya uyuz oldum​
Boşver kalabalığa girme yaw. Ben de başımdan beri maçlara gidemedim zaten. Galatasaray kombinem var bir maça bile gidemedim :KK66: eşim de gidemedi.

Litchi'm takımlarımız bile aynı, ondan sana daha sıcak hissediyorum herhalde :))))

Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.

ozeller genelde bezını falan baglıyorlar ama ben yıne de cantasına herseyını koymayı planlıyorum.
olur da lazım olursa çıkıp aramasın eşim bi daha yanımda olsun.

günaydın anneler :KK25: uzun zamandır giremiyordum. herkes iyidir inşallah. yazılanları çok fazla okuyamadım işyerinde olduğum için. kilolardan bahsedilmiş bende bu hamilelliğimde çok kilo aldım şu ana kadar 11.5 oldu. geçen hafta şeker testi için gittim aayyyy ne kötü oldum yaa. zor geçti biraz ama her şey yolunda. prensesim büyümüş yüzüne daha net gördüm çok mutlu oldum. rabbim herkes nasip etsin inşallah.
dün sağlık ocağında da kan tahlili yapıldı ancak dr yok. laborant veya hemşire olan var mı aranızda bir kaç değerde problem var yorumlayabilir mi acaba ??

Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda

ben pompa almayı düşünen ama bir türlü karar veremeyenlerden biriyim. emzirmeden de bilemiyorum gerek olacak mı olmayacak mı diye. sanırım onu şimdilik almıycam.

günaydın anneler :KK25: uzun zamandır giremiyordum. herkes iyidir inşallah. yazılanları çok fazla okuyamadım işyerinde olduğum için. kilolardan bahsedilmiş bende bu hamilelliğimde çok kilo aldım şu ana kadar 11.5 oldu. geçen hafta şeker testi için gittim aayyyy ne kötü oldum yaa. zor geçti biraz ama her şey yolunda. prensesim büyümüş yüzüne daha net gördüm çok mutlu oldum. rabbim herkes nasip etsin inşallah.
dün sağlık ocağında da kan tahlili yapıldı ancak dr yok. laborant veya hemşire olan var mı aranızda bir kaç değerde problem var yorumlayabilir mi acaba ??

Ben kimyagerim söyle belki anlarım canım.

:KK48: Çişinden,kakişinden nasibimi her türlü alırım gibi geliyor.Erkek bebeklerde hemen önünü kapamak gerekiyormuş anladığım kadarıyla değiştirirken.Ben senin kadar tecrübeli değilim tabi ki öğreneceğiz bakalım:KK6:

Ayva konusunda da ne zaman yesem oldum, kaçarı yok.Ama belki de dediğin gibi hamur işiyle alakalı olabilir çünkü tükettiğim zamanlarda çok oluyordu bir ara açıkçası kahvaltıda falan tam o aralar yemiş olabilirim ayvaları.Yarın deney yapacağım inşallah bu sefer olmam çünkü çok seviyorum ayvayı , sen de ayva canavarı çıktın ama iremguzum afiyet olsun yarasın bebike de sana da.

canım buharda haşlayıp yemeyi denesen bi sefer olur mu ki?

12 aralıkta istanbul kongre Merkezinde anne,bebek,çocuk fuarı varmış
Hem öteki fuardan önce.
Ona gideyim en iyisi.
Duyurulur
Ay ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim

Ay ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim

Ben 15_18 aralık diye biliyorum ama bir arastırmak lazım.
Esoba fuar tarihi kesin mi . ocaktaki ne bende gidemem herhalde , aralıktaki iyi odu belki birkaç kişi buluşur da bebişler icin alisveris çılgınlığı yasarız

tşkler canım.

tşkler canım inş gidip bakmak lazım.

Çok güzel olmuş dünürüm gelinimin yatağı elleriniZe sağlık :)

benimde göbek deliğimin sağ tarafına doğru olan hemen yanı ağrıyordu içerden acıyordu yırtılıyor geriliyor gibi oldu perşmbe cuma günüydü. Cumartesi akşamı gece 23 gibide yatmadan önce kasıklarımda adet olcakmışım gibi hafif bir ağrı vardı yattık eşimle yatakta ikende tam 20dk- 30dk olabilir saate bakmadım ama tahmini o kadar vakitte bir alttan batma ağrıda hafif artış oluyordu sanırım merak ede ede sonunda yalancı doğum sancısı yaşadım gece kaça kadar devam etti bilmiyorum bacaklarımı sıkı sıkıya sanki çocuk çıkacak die kapatmışım bacakları kasmışım, sanırım geçince ağrı uyumuş kalmışım. Ve artık dışarda fln çok ayakta kaldıysam yada evde eğilip doğrulmalı çok iş yaptıysam karnımn altı kısmı sertleşiyor garip bişiler oluyor alttan ağrı değil kasılma değil garip bişi çişimde gelio gibi oluyor ve göbek deliğim gerim gerim geriliyor daha dr.uma gitmem var 12 aralıkta gitcem kızlar korkuyorum inş bişi yoktur. Bazılarıız hareketlerinde dışarı doğru tekme atmalarında azalma var die sormuş ya bnmde bu 3 gündür fln dışarı tepiklemiyor içerlerde geriniyor bnim canım yanıyor kıvrım kıvrım dolaşıyor ufak pıtlar yapıyor yer değişiyor aşağı yukarı karnımda. Sola yattığımda ise sol yanıma kasıklarıma doğru aşağı iniyor taa yanıma boşluklarıma kadar bişiler yapıyor okadr yana doğru gelir mi ki şaşıyorum cidden kızlar değil hareket ediyor ama böle değişti garip oldu hareketleri içeiçe vuruyor :)
Pazar günü hızla bebiş kıyafetlerini yıkamaya başladım biran önce çantayı hazırlamak lazım fikrini iyice hissettim :) bebişin kıyafetleri bitsin bnm pijemalarıda yıkıcam bir emzirme sütyeni aldım 3 yeni külot aldım 3 yeni atlet aldım hastabezi alıcam külot gibi giyilenlerinden almayı düşünüyorum depend olanınkine baktım ama orta mı büyük mü alalım bilemedik eşimle bel çevresi cm mı yazıyor üstünde. benim için başka ne koyulması lazım kızlar çantaya kendime 1 yelek koycam 1 temiz yemeni koycam. Terlik nasıl bişi almak lazım plastik gibi olanlardan mı tüylü peluş gibilerden mi sizce.? 2 çorap koycam patikte koyalım mı ? :)

bebek içinde 2 takım hastane çıkışı bir peluş battaniye (iki tane hast. çıkışında penye battaniye var) 2 bady ayağına çorap patik koycam emzik biberon koycam yenidoğan prima prime care bez. başka neler koyulmalı kızlr ?
Saol Tatlım Herşey Minik Kuzular İçin :KK36:

Günaydınnnnnnn kızlar bol tepikler hepimize ☺️ Gerçi günaydın diyebilmek için önce uyumuş olmak lazım dimi benim gibi gece boyunca kalça ve bacak ağrısı uyuşması krampı çeken yoldaşlara selam olsun :)

günaydın herkese
dün akşam banyoda gögsümden süt geldi benim biraz sıkınca daha çok... aranızda gögüslerinden süt gelen var mı ? doktorla görüşmelimmiyim ? erken doğum habercisi olabilir mi? :110:

Back
X