Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de eylül'ü büyütüp gelip başka fuarlara gidersin. Aldın zaten her şeyi. Biz anlatırız sanaAy ben 12 aralikta ank a gidicem hiç bi fuara gidemicem iyi mi..millet şehir dışından fuara gelir ben fuar olur şehir dışına cikarim
Ocaktaki başka bu başka. Bu 12-14 aralıkta. İstanbul kongre merkezi taksim tarafında sanırım. Harbiye de.Ben 15_18 aralık diye biliyorum ama bir arastırmak lazım.
Esoba fuar tarihi kesin mi . ocaktaki ne bende gidemem herhalde , aralıktaki iyi odu belki birkaç kişi buluşur da bebişler icin alisveris çılgınlığı yasarız
Deme yaa. Benimde diyorum şu iki bacağımın içindeki kemikler birazdan kırılacak bebek yere düşecek. Vucut kaldırmıyor sanki.Günaydınnnnnnn kızlar bol tepikler hepimizeGerçi günaydın diyebilmek için önce uyumuş olmak lazım dimi benim gibi gece boyunca kalça ve bacak ağrısı uyuşması krampı çeken yoldaşlara selam olsun :)
Valla benimki kemik ağrısı gibi de değil iki bacağım uyuşuyor ve kramp giriyor hareket ettiremiyorum öyle bekliyorum sadece eşimide uyandırmak istemiyorum geçmesinş bekliyorum ama mütemadiyen her 20 dak da bir kalçamdan bacağıma kadar giriyorDeme yaa. Benimde diyorum şu iki bacağımın içindeki kemikler birazdan kırılacak bebek yere düşecek. Vucut kaldırmıyor sanki.
NEY % 77.8 (aralık 43-73)
LYY % 12.2 (20-50.3)
NES 6.7 (1.5-5.66)
Kendi kadın doğum dr um başka hastanede ona göndermedim. sağlık ocağı dr yok izinli. Teşekkür ederim yine de canımÜçünü de hiç duymadım canım yaa. Tam kan tahlilinde yazıyorsa Dr lar genel olarak hepsine bakıp değerlendiriyorlar. Bir de hamilelikte tam kan sayımında birçok değer artmış veya azalmış gözükebiliyor. Dr un bişey yok dediyse yoktur.
ayyy maşallah maşallah az kalmış senin ne güzelben Yozgat olmuşum. daha yeni 77 idi ne çabuk 66 oldu. Samsun'u bekliyoruz şimdi.
ben Yozgat olmuşum. daha yeni 77 idi ne çabuk 66 oldu. Samsun'u bekliyoruz şimdi.
her hastane vermıyor..ozel olsa bıle...verdıklerıde genelde dandırık seyler oluyor..mutlaka hazırlanmalı yanı..Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.
cok ayakta kalır kendımı cok yorarsam o popo krampı nefesımı kesıyor benım de..Günaydınnnnnnn kızlar bol tepikler hepimizeGerçi günaydın diyebilmek için önce uyumuş olmak lazım dimi benim gibi gece boyunca kalça ve bacak ağrısı uyuşması krampı çeken yoldaşlara selam olsun :)
bu aylarda hemen hepımızden geldı..sıkma elleme..normal..banyoda sıcağı görünce geliyor zatengünaydın herkese
dün akşam banyoda gögsümden süt geldi benim biraz sıkınca daha çok... aranızda gögüslerinden süt gelen var mı ? doktorla görüşmelimmiyim ? erken doğum habercisi olabilir mi?![]()
canım çocuk çok kıpraştı diye doğacak mı? yer açıyor kendıne rahat etsın.oyy benim kız bu plakaları sonuna kadar saydırmayacak bana sanırım. bari Çanakkale'yi falan görebilsek en azından.
çok kıpraşıyor, akıntım da var.
17 lere inşallah hep beraber.hatta 7 lerehuhuhuhuhbenimki de 67 bu durumda
![]()
canım çocuk çok kıpraştı diye doğacak mı? yer açıyor kendıne rahat etsın.
bak benımkıne hıc kıpraşmıyor.bir kez bir dönüyor sonra tık yok.
15-18 h.ici ama genelde hsonunu da kapsar fuarlar bi araştırayım bakayım ben de belki denk getiririm tarihiBen 15_18 aralık diye biliyorum ama bir arastırmak lazım.
Esoba fuar tarihi kesin mi . ocaktaki ne bende gidemem herhalde , aralıktaki iyi odu belki birkaç kişi buluşur da bebişler icin alisveris çılgınlığı yasarız