Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki gelmemesi normal mi bende gelen giden yok sutum olmucak anlamına gelmez bu dimi[/QUOTE]Bu donemlerde gelmesi normal ama sen sıkma göğüslerini uyarırsın.
iptal et canım 90 dereceye gerek yok annenin dediği gibi 30 derece kısa program iyidirgünaydın kızlar herkese hayırlı günler
bişey soracağım
ben akşam kıyafetleri bebek programına attım ama çalıştırmamıştım
annem programın çok fazla olduğunu söyledi
bebek programı 90 derece ve 2 saat 35 dk sürüyor
30 derecede en kısa programa ayarla onu dedi
ben hemen programı iptal ettim ama hala iptal olmadı
siz kaç derecede yıkadınız
makinanın fişini çekeceğim artık hala iptal edemedi programı
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
bişey soracağım
90 cok fazla. Simdi kiri yok camasirlarin 30 yeter. Sekilleri bozulur renkleri kayar bir de daha giymeden. Bebek dogunca da 40 a atiyordum ben kirliyse uzun programa. Beyazlari bile 60 a atarim hic 90 kullanmamgünaydın kızlar herkese hayırlı günler
bişey soracağım
Peki gelmemesi normal mi bende gelen giden yok sutum olmucak anlamına gelmez bu dimi
ya dışardan bakınca iyide . aşırı sevgiye muhtaçlar. sürekli seveceksin nazlayacaksın .Ay bnm erkek kardeşim balık burcu çok romantik ya esine sürekli sürprizler romantik evlenme teklifleri falan iyidir balık erkeği :)
iptal et canım 90 dereceye gerek yok annenin dediği gibi 30 derece kısa program iyidir
bence de fazla uzun olmus. ben kısa programda 1 saatlik de 40 derecede yıkıcam.
90 cok fazla. Simdi kiri yok camasirlarin 30 yeter. Sekilleri bozulur renkleri kayar bir de daha giymeden. Bebek dogunca da 40 a atiyordum ben kirliyse uzun programa. Beyazlari bile 60 a atarim hic 90 kullanmam
gerçi haklısın bazen msj yazarken canim falan demedim mi ya da gulucuk koymadim mi küs müsün sen bana falan dediği oluyor :)ya dışardan bakınca iyide . aşırı sevgiye muhtaçlar. sürekli seveceksin nazlayacaksın .
bu günlerde pek bebeklı rüyalar gorur olduk. senınkıde guzelmıs. hayrolsun.Günaydın kızlar. Bu gece doğru düzgün uyuyamadım. Ne tarafa dönsem o taraftaki kasığımın üst kosmında çekilme gibi ağrı oldu, ama nasıl bir ağrınasıl yatacağımı şaşırdım. Göbeğimin altına denk geliyor. İnşaAllah geçici bişeydir.
Bi ara uyumuşum rüya gördüm. İki tane bebek doğurmuşum, ama bebekler civciv gibi yumurtadan çıkıyor:) bi tanesi bi çıkıyo pipisi var:) aaa bu erkek diyorum. Biri kız biri erkek miş.
canım programın düğmeleri varsa çevir değişiyo hiç olmadı çek fişi bebek programı çok uzun bende 30 dk dk yıkadımgünaydın kızlar herkese hayırlı günler
bişey soracağım
ha gayret .bugun yarın derken gecıyor zaten az kaldı dayanın bıraz daha.ctesi çalışabilir raporu alcam ama hiç de calisabilir bi halim yok keşke aktarma gibi bi Derdimiz olmasaydı bu hafta Son haftam olurdu
Ben de ruyamda tam gununde dogdugunu gordum. Ama ogluma dr ilk 21 demisti sonra gc dollenme diye tarihi degistirip 18 yapti. Oglan yine de ilk soylenen tarihte dogdu.
Bunda da once 17 subat dedi dr sonra 14 subat dedi. Ruyamda tam dr.un soyledigi gun dogdu diyordum ama hangisiydi 14 mu 17 mi bilmiyorum. Birinden birinde dogcak ama oyle hissediyorum inaniyorum.
Hatta ben surekli hayal kuruyorum dogumu fln. Sabah hastaneye gidip oglene dogurdugumu fln dusunuyorum. Ilk hamilelikte de hep hayal kurdum hayalime baya yakin sekilde dogurdum. Beynimiz sandigimizdn daha etkili. Sonucta dogumu baslatan hotmonlar da beynin etkisiyle calisiyor.
ben de 28 ocağa taktim :)
iyi bari ya bisürü kişi geldi diyor bende bişi olmayınca sorun bende mi acaba diye düşünmüştüm saol canım :)
ilk kez gören herkes ne kadar soğuk biri der. aslında pek tatlı olduğum söylenemez.Esoba çok tatlısınTopicteki en çok merak ettiklerimden birisin sen onu da söyleyeyim şekerim.
evet sizin olabilir şubatta . bizim biraz zor.benim eşimde erkek olacak demişti erkek oldu. herkes kız olcak demişti. tek kişiydi erkek diyen. şimdi de tutturmuş 14 şubatta doğcak diye. umarım bunu tutturamaz![]()
ya siz öyle dedıkce ben ne kadar özeniyorum. hele bırde haberın yoksa ve camı açıp o manzarayı görmüşsen. offf sorma zevkını.gece uyumak zorlaştı artık sağa sola dönecem diye uykum kaçıyor sol tarafım uyuşuyor ağrıyor son haftalar uyku haram olacak sanırım
sabah uynadım ki heryer bembeyaz nasılda güzel kar yağıyor
kış ayını daha cok seviyorum nedense![]()