• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Benmde vardı gözm ne yaa yanlş yazmşım :KK43: bende Aldğm kçk biberonu koydum

arada olur öyle boşver :KK48:
Benim bebek için koyduklarım ve koyacakların :)
3 tulum, 2 şapka eldiven, 3 çıtçıtlı body, 2 yedek altlık, 1 ince takım, battaniye, hastaneden çıkarken giydirmek için ismini bilmiyorum kocuk gibi tulum. + emzik, biberon, bez, şampuan havlu :) yelek 1 tane.

ay ben en iyisi aldığım herşeyi koyayım ne lazımsa giydirsinler :KK69:

Kızlar dün bir video izledim.Yeni doğan bir bebeğin yıkanmasını anlatıyor.Bebik çok tatlı ve küçücük.Video da bu

Ay ne kel bebek ya, ama çok tatlı :KK48: bize hastanede gösterdiler banyo yapyıtmayı ama aileden dolayı biliyordum. Suyun ısısını ayarlıyorsun falan :KK48:

dün gittigidiyordan loğusa geceliği almıştım bugün baktım mesaj göndermişler ellerinde bulunmasında rağmen kumaşta deforme varmış göndermeyeceklermiş ücretini kartınıza yatırdık yazmışlar

ben şimdi nerden alayım geceliği kızlar yaa

Canım çok üzüldüm sizin adiniza çünkü nasıl bi duygu çok iyi biliyorum geçen sefer 1 ayla kaçırmışti bnm eşim :KK43: yaş büyütme olmuyor malesef o zaman araştırmisti eşim
ÜZüntüden tebrik etmeyi unuttum lütfen kusura bakma , tebrik ederim , zamanlamada çok güzel hem bebeğiniz geliyor hemde üzerinizden sorumluluk ve korku kalkıyor. Geçen seferki kaçmış ama askere de gitmemiş o arada , sanırım üçüncü bedelli çıkana kadar bizimkini çağırırlar. Yaş olayının olmaması çok kötü oldu , biraz umut vardı içimde :KK61::KK61::KK61:

Ay ne kel bebek ya, ama çok tatlı :KK48: bize hastanede gösterdiler banyo yapyıtmayı ama aileden dolayı biliyordum. Suyun ısısını ayarlıyorsun falan :KK48:
Evet aşırı tatlı maşallah, paylaşayım dedim bende.Hastanede gösteriyorlar mı herkese banyoyu acaba?Çok ağlıyor ama banyoyu yaptırırken, gerçi ağlayacak tabi başka dünya ile bir iletişimi yok.Kadın da diyor zaten ağladıkça yeni annelerin eli ayağına dolanır o yüzde her şeyi hazır edip öyle banyoya başlayın diye.Allah yardımcımız olsun.

dün gittigidiyordan loğusa geceliği almıştım bugün baktım mesaj göndermişler ellerinde bulunmasında rağmen kumaşta deforme varmış göndermeyeceklermiş ücretini kartınıza yatırdık yazmışlar

ben unnado dan mi almıştım canım ayni gün beraber bakıyorduk hatta bi bak istersen belki yine vardır ya da trendyolda markafonide dagi falan oluyor onlara bi bak istersen

Kızlar dün bir video izledim.Yeni doğan bir bebeğin yıkanmasını anlatıyor.Bebik çok tatlı ve küçücük.Video da bu

bu videoyu seyredince aklıma bişey geldi
işyerinde bir arkadaş var hanımı ağustos sonunda doğum yaptı
ablasıda kadın doğum doktoru
ablası bebeği hergün yıkamış
4. gün göbeği düşmüş bebeğin
bana sende yıka dedi
bana garip geldi
tamam hergün yıkanır ama hem kış ayındayız hemde bebeğe zarar vermezmi acaba ya
birde çocuk doktoru bal verin demiş
daha 2 aylık çocuğa bal yediriyorlarmış su içiriyorlarmış
çocuk 9,5 kilo olmuş
obez olur ya yedirmeyin ilk 6 ay anne sütünden başka bişey önermiyor doktorlar dedim
valla doktor yedir dedi yediriyoruz diyor

ben unnado dan mi almıştım canım ayni gün beraber bakıyorduk hatta bi bak istersen belki yine vardır ya da trendyolda markafonide dagi falan oluyor onlara bi bak istersen

evet yaa beraber bakmıştık o gün kart yanımda yoktu alamadım sonrada unuttum
şimdi bakıyorumda içime sinen yok hiç ordakiler çok güzeldi

Canlarım benim bizim özel durumumuz var biz erken alamıyoruz biz önceki bebişimiZi kaybettik o yüzden sonraya bıraktık siz alın ben de inşallah sizin izinizden gelicem. Tek düşündüğümüz bebişe sağlıkla kavuşabilmek geldiğinde birkaç parça bişey olsa da yeter alırız sonra da yeter ki Allah bu sefer tamamına erdirsin kavuşalım inşallah sağlıkla.

Bence böle düşünme. allah göstermesin doğumda da bişi olabilir ya da herhangi bir zaman diliminde de yaşamını yitirebilir. bunu bilerek yaşıyoruz ama bu duygu geleceğimizle ilgili planlar yapmaktan bizi ayırmamalı bence. Bu tarz bir korkuyla sürekli yaşanmaz çünkü. benimde 2 en yakın arkadaşım biri 3 aylıkken biri de 6 aylıkken erken doğumda kaybetti. Ben de başlarda almıcam dedim. Hatta druma söyledim. Psikolojik olarak kendini etkiliyorsun dedi. Hayat bu heran herşey olabilir. Bizim yaşama ihtimalimiz ne kadarsa onların da yaşama ihtimali aynı. Nasip meselesi bu dedi. ve o zaman anladım ki haklıydı. Hakkımızda hayırlısı diyip önümüze bakmalıyız.

bana sende yıka dedi
bana garip geldi
çocuk 9,5 kilo olmuş
obez olur ya yedirmeyin ilk 6 ay anne sütünden başka bişey önermiyor doktorlar dedim
Valla çok haklısın bana da bal yedirmek hiç mantıklı gelmedi açıkçası.Sadece anne sütü verirken su bile verilmez diye hatırlıyorum.Bir de kış bebekleri her gün yıkanır mı ben de meraktayım.Güvenilir ve bizi endişelendirmeyecek çocuk doktorları çıkarsın Allah karşımıza.

Canlarım benim bizim özel durumumuz var biz erken alamıyoruz biz önceki bebişimiZi kaybettik o yüzden sonraya bıraktık siz alın ben de inşallah sizin izinizden gelicem. Tek düşündüğümüz bebişe sağlıkla kavuşabilmek geldiğinde birkaç parça bişey olsa da yeter alırız sonra da yeter ki Allah bu sefer tamamına erdirsin kavuşalım inşallah sağlıkla.
Canım benim bilmiyordum çok üzüldüm.Siz nasıl istiyorsanız öyle olsun tabi.Amin inşallah Allahım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.

Slm kixlar cok sukur kontrolden ciktik minnosum 29+2 42 cm 1550 gr olmus rahik agzin kapali cok iyi suyun falan gayet guzel dedi doktor yanliz cok yaramaz bi kizin olucak cok hareketli dedi zaten hic durmuyoki sipa ayak ayak ustune atmis uzaniyo bi elini emiyo sonra donuyo kendi kendine oyunlar yapiyodu annesinin gulu:)
Bir ay sonra tekrar cagirdi nst ye giricez 34. Haftada aliyomus artik nst ye o gittigimizde dogum tarihinide karalastircaz insallah kafama en cok takilan sola yatamadigim icin bebek beslenmiyomuydu ama bir haftada onde cikti sanirim pek alakasi yok bizden habrrler bole:)

ÜZüntüden tebrik etmeyi unuttum lütfen kusura bakma , tebrik ederim , zamanlamada çok güzel hem bebeğiniz geliyor hemde üzerinizden sorumluluk ve korku kalkıyor. Geçen seferki kaçmış ama askere de gitmemiş o arada , sanırım üçüncü bedelli çıkana kadar bizimkini çağırırlar. Yaş olayının olmaması çok kötü oldu , biraz umut vardı içimde :KK61::KK61::KK61:
Teşekkür ederim canım ama öyle askere çağırma yok heralde gbt ye düşüyor trafikte ya da otelde falan yakalanirsan para cezasi kesiyorlar..inşallah gitmez senin esin de bikaç yıl aralıklarla çıkıyor bidahakine tutar inşallah yaşı

bana sende yıka dedi
bana garip geldi
çocuk 9,5 kilo olmuş
ya hsonu arkadaşım da 3.5 aylık bebeğine ek gıdaya başladıklarını söyledi dr söylemiş hem de ..ben de anlamadım hep 6 aydan itibaren başlanır diye biliyorduk değişti mi o prosedur acaba artık

ben lohusasepeti sitesinden alcam bi bak istersen. baya çeşit var.

Back
X