- 20 Nisan 2014
- 1.101
- 517
- 168
kız deme öle bende kovayım hatta 9 şubat doğum günüm kızımında tahmini doğum tarihi 9 şubat o rahmetli tersmiş :)
Özellikleri ne kova burcunun,aynı gün olursa süper olur,hadi bakalım az kaldı görücez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız deme öle bende kovayım hatta 9 şubat doğum günüm kızımında tahmini doğum tarihi 9 şubat o rahmetli tersmiş :)
Evet üst Bacağın biraz dışına doğru. . Hem alanda genis.. ama bnm morarmam çok sizin nasıl
azcık sesını çıkarsanBaşımdaki hocanın da bugun sınavı varmış yediye kadarmış bana sen de kalırsan iyi olur dedine yapacağımı şaşırdım şikayet etmiyorum diye mi böyle davranıyor anlamadım ki
![]()
ahh bu analar... kımının kı el ustunde tutuyorkımının kı ayak altına alıyor..hangısı normalkurtluyumki ben. biraz iyi hissettim diye hemen dışarı çıkmak istedim. kocam dedi aslında eve sipariş edelim diye ev kokmasın dedim. kimi çağırayımki kimsem yok annem geçen akşam geldi yemek yedi gitti. siz kayınvalidelerden çekiyorsunuz ben kendi annemden. mutfağı daha dağınık bıraktı bide kalktım o halde mutfak topladım. annemin yaptıkları bana batıyor kocam iyi sabrediyor daha ağzını açıp bişey demedi
bızım basımızdada var aıle meseelerı,ben careyı hıc sormamakta buldum.. aılesı onu bağlar benı degıl.. benım ıhtıyaclarıma maddımanevı cvp versın de kalanını kıme verırse versınYapan birini bulurum diye espriler yapıyo. Bir de bu adam kendi eliyle bebeğini topraga koymuş biri. Şimdi daha çok üzerîmize titremesi gerekirken iyice agresif oldu. Bir de ailesiyle îlgîli kendini çok sorumlu hissediyor. Babasının görevini aldı resmen. Kardeşine babalık yapıyor. Sorunlar da o kadar çok ki. Hepsini çözecek diye adam oluyor sinir bombasi. Bana patlatmasin diye ağrılarımdan bahsedemiyorum. Ligi bekliyorum onu bile görmüyor. Aileye yüklü bir parasal destek versek sanırım onların sorunları azalacak. Kredi çekmeye çalışıyor bu aralar onu bir halletse belki ilgili olucaktır bana da diye bekliyorum.
ya bizimki öyle değil değişik biraz. bekarken de evlerinde kız çocuk olmadığından sofrayı bunlar kurup kaldırırmış ve yataklarını falan da kendılerı toplarmış .evet yetıstırme seklı buyuk onem arz edıyor ama bu ınsanın fazlasıyla vıcdanıylada alakalı..
aksam esım 9 da eve geldı butun gun hep sunu dedı'' hayatım hep koşturmaca heryere son dk yetısıyorum'' aşırı derecede yorgundu..
gece ayaklarım sısmıs krem surdu masaj yaptı dakıkalarca o yorgunluğuna rağmen.. sonra yatakta arkasını döndü hadı bana sarıl uyuyalım dedı..banane dedım ne sarılcakmısımhalbukı arkasını donmesını ben ısterdım hep sırnaşmasın dıye..yahu bana bır koydu ben ağlaya ağlaya uyudum adam arkasını döndü dıye
sımdı benım cadı kv dem mı yetıstırmıs bunu böyle hayır.. ıcten gelen bırsey old. düşünüyorum kı kv oğullarına hala hızmet eder ,,kızarım cok zaman esıme koca kadını sofradannıye kaldırıyorsun günah degılmıs kalk ne ıstıyosan kendın al derım kv bana kızarcadıya ıyılıkte yaramıyo nolcak
...
sen yapmazsan n olur pekı sımdıye kadar yaptıklarını ?
Aft falan olabilir mi canım
8 Mayıs SATSenin kafanı feci karıştırdık. Sen sat'ını söle ben sana tarih sölicem. Sonra doktoruna da teyit ettirirsin o tarihi![]()
wc alt katta . cok su ıcersem yıne merdıven ın cık. ben sabah ve gece yataken cok su ıcıyorum. gun ıcınde az nedense 0,5 ltKesinlikle fazladan her kilo geriletiyor beni de , su içelim bgn bol bol unutmayalım :) hafifleriz biraz
sizin bırde mınıcık çocuklarınız var. onlar ıcınde guclu olmanız gerekiyor. daha zor tabii. calısıp hamıle olmak zor. calısıp çocuklu hamıle olmak kat kat zor olsa gerek.dun ben de geldim okuldan oglum mizmiz oturdum agladim. Aglama diye kizdi cocuk. Esime bisey demedim o gelince. Kv kp gelsin agirlastin diyor gelmelerini istemiyorum guclu durmak lazim. sen agladin diye ben de aglicam simdi
benim de fena bir aglayasim var
sana da bardak kaldirma demedi mi dr. Kiyafet fln yikayip asma bence
Senin kafanı feci karıştırdık. Sen sat'ını söle ben sana tarih sölicem. Sonra doktoruna da teyit ettirirsin o tarihi![]()
Günaydınnnn kızlarrr bol tepikler hepimize :) bugün doktor günümüzdü sabah gidip geldik şimdi ojula döndüm Allahıma şükür herşey yolunda ben ve bebişim iyiyiz hatta vitamini kesti doktor :) sadece demir hapı gnoferon kullanıcam bugün herkes iyi haberleri paylaşssın inşAllah
ahh bu analar... kımının kı el ustunde tutuyorkımının kı ayak altına alıyor..hangısı normal![]()
beni zaten fişlemiştir çoktannn.Bu Söylediğini Hükümet Duymasın Çok Pis Kınar Seni![]()
güçlü olur kova burçları çalışkan olur kolay sinirlenmez ama sinirlendimi gözü kimseyi görmez duygusal olmaz şahsen ben hiç duygusal değilim :) bildiklerim bunlarÖzellikleri ne kova burcunun,aynı gün olursa süper olur,hadi bakalım az kaldı görücez![]()
8 Mayıs SAT
sanırım bunu da yaş hesaplar gibi hesaplıycaz. ilk haftanın 1+1 değil de 0+1 diye başlamasından dolayı. değil mi?
aynısı tıpa tıp bende var. ortada bır sey yok yutkunurken sankı orda apse var da ağrı yapıyor. sinir oluyorum dişim ağrıyacak dıye dıye korkuyorum sonra bakıyorum sabah bir şey yok. sonra tekrar oluyor.sol alt damağımda bi ağrı var. zaman zaman oluyo bu bana. bakıyorum dilimde dişimde bi apse/şişlik yok. ama dilimi oynatırken yutkunurken ağrı yapıyor.
Senin kafanı feci karıştırdık. Sen sat'ını söle ben sana tarih sölicem. Sonra doktoruna da teyit ettirirsin o tarihi![]()
ya bizimki öyle değil değişik biraz. bekarken de evlerinde kız çocuk olmadığından sofrayı bunlar kurup kaldırırmış ve yataklarını falan da kendılerı toplarmış .
akşam eve gelince ne kadar yorgun olursa olsun hıc yemek var mı dıye falan sormaz. ya şunu yapsan da yesek desem kalkar yapar ama boş tabağı demeden mutfağa götürmez. 6 ay aç durabılır yemek vermezsen.
ama mesela hastaneye gideceksın cıkıstı bır işin var onunda arabası var ve ımkanı da var aklına gelıp demez sen hamılesın yazık sana senı ben bırakayım dıye. sabah 10 kez telının alarmı çalışıyor kalkıp kapatmaz ben guc bela kalkıp kapatıyorum. demıyorki bu bu kadar zorlanıyor kalkarken buna da yazık. meselem böyle benım.
bu tıplerin tıpta teshısı yokya bizimki öyle değil değişik biraz. bekarken de evlerinde kız çocuk olmadığından sofrayı bunlar kurup kaldırırmış ve yataklarını falan da kendılerı toplarmış .
akşam eve gelince ne kadar yorgun olursa olsun hıc yemek var mı dıye falan sormaz. ya şunu yapsan da yesek desem kalkar yapar ama boş tabağı demeden mutfağa götürmez. 6 ay aç durabılır yemek vermezsen.
ama mesela hastaneye gideceksın cıkıstı bır işin var onunda arabası var ve ımkanı da var aklına gelıp demez sen hamılesın yazık sana senı ben bırakayım dıye. sabah 10 kez telının alarmı çalışıyor kalkıp kapatmaz ben guc bela kalkıp kapatıyorum. demıyorki bu bu kadar zorlanıyor kalkarken buna da yazık. meselem böyle benım.