• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ana sağlıktan geldık...
pipilimin kalp atış hızı ortalaması 150 ymıs..gayet ıyı dedı ..ben hemsırenın yalancısıyım:KK76:

ılk hamılelıgınden kalan ası kartını getırkalan tetanoz asılarını bıtırelım dedı :KK61: ağlamak ıstıyorum yaaa..

bıde kan tahlılı verecekmısım yarım duruma gıre ılac verecekmıs...dr gerek gormedı dıyorum mutlaka almalısın dıyor..
:KK14:bunların hangısı doğru dıyor anlamadım kı anacım:KK12:

Kizlar valla buraya pek giremesekde biz whatsap gurubuyla bildiginiz kardes gibi olduk onlarlada burda tanistik zaten...ama burasida ayri bi aile oldu
ben nıye yokum orda..yoksa benı ıstemıormusunuz?:KK61:oysa bır renk katardım hayatınıza :KK45:

kesınlıkle ebeler cok daha tecrubelı..drlar teorıgını ıyı bılselerde oan pratık sana bana lazım olan..ebelere güven..bende ılk doğumumda dr umakesınlıkle ebe ıstemıyorum sızgırmelısınız doğuma demıstım .. benden daha tecrubelı ebeler demıstı..gerçekten de alttan muayene ettıklerı sırada fazlasıyla farkettım dr la ebeler arasındaki farkı :KK66:
teşekkür ederim cevap için peki özel mi devlet mi ? benim bulunduğum ilde tıp fakültesi var bide tam hastane özelliklerine sahip olmayan bir poliklinik var ve takip eden doktorumun o poliklinikle anlaşması var doğumu orada yaptırıyormuş?

Gelmezse gelmesin yapmazsa yapmasın , sen de ona göre muamele gösterirsin , Kıymet vermeyen Kıymet Görüyor
Gerçekten çok ilgisizlermiş ama insanın eşinden başka da tutunacak dalı olmuyor böyle zamanlarda ben de onu anladım.Benim ailem de şehir dışında, annem çalışıyor ve çok yoğun bir programı var ama her gün arıyor konuşuyoruz.Şehir dışında olduğu için bir şey diyemem zaten, gelin görün ki kayınvalidem haftanın 2 günü eltimin bebeğine bakıyor o sebeple zaten dibimize kadar geliyor.Ancak ayda yılda bir tlf açıp hatır sorarsa hayret ediyorum.Aramız 1 dakika abartmıyorum yürüyerek bir arka sokağımız zaten, hasta oldum misal yap bir çorba getir değil mi hadi getirme bile ,gelirken eşim alsın neticede ben burda ailemden uzaktayım.Ama bu şekilde davrandıkça ben de anlıyorum kimin ne olduğunu, bana eşim yeter.Herkes hak ettiği değeri görmeli ve hak ettiği değeri görecek , görüyor.O yüzden boşvermek lazım en güzeli, doğumdan sonra da kalkıp torunumuz oldu diye sık sık gelemeyecekler çünkü samimiyetsizler bana göre.Ben de çok doluyum bu konuda hem de çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

21 Aralık'a kadar doğanlar YAY
21 Aralık-19 Ocak arası doğanlar OĞLAK
20 Ocak-18 Şubat arası doğanlar KOVA
19 Şubat-20 Mart arası doğanlar BALIK olacak.

hadi hayırlısı... bakalım benimki ne zaman gelecek, erkenci mi olacak yoksa zamanında mı gelecek...
oğlak olma ıhtımalı de varmış benımkının.

Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi
konuyu değiştirelim hepiniz ağlayacaksınız.
bir şey soracağım bebeklere yünlü ya da polar şapka falanda alacakmıyız. gecen bırısı yazmıştı hastaneden çıkarken takmak ıcın. lcw de örgü bere vardı ınce ama hoşuma gıttı ama batar dıye almadım
siz ne dersiniz?
derde bak bee

Gelmezse gelmesin yapmazsa yapmasın , sen de ona göre muamele gösterirsin , Kıymet vermeyen Kıymet Görüyor
Valla öyle kıymet vermeyen daha kıymetli çok doğru.Yok zaten umrumda değil çünkü evlenirken de elin düğünü gibi geldiler gittiler, doğumumda hamileliğimde de hiç bir beklentim yok.Günah onların, ayıp onların.Zerre kadar değerleri de yok zaten gözümde.

Benetton dan yumuşacık bi bere aldım polar ama annem ona bile takılmaz -başı sertleşmemiş olduğu için - dedi
gittim baktım geldım sımdı de 1 yaştan başlıyorlar zaten. demekkı olmazmış sımdı. alacak bır sey bulamadım.

ya kızlar geçen de yazdım görülmedi heral yine yazayım , ya bizim topiğimizin doğum hikayeleri başlığına sadece doğum hikayelerimizi yazalım, kasım annelerinkine bakayım dedim bir sürü sayfa 3 doğum hikayesi sadece, normal topik gibi yapmışlar sevmedim :KK43:

bende okuyum dedim ama sayfa atlamaktan sıkıldım
hikayenin altına yorum yapılıyor soru soruyorlar cevaplarla uzadıkça uzuyor

Back
X